How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Yok vermedim ama uyku da uyuyamıyorum merak etme :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaa ben seni uyumussundur diye dusunup yazmistim,yarin sabah okur gulersin diye:17:
İnsallah pozitifi gorcez arkadasim,bu kadar bekledik:16::16: icin rahat edecekse ben de yarin kan verecegim,merak ediyorum orda nooluyo...

Iki gundur hummali bir kosusturma icine girdik gecen gun detayli ultrasona girmistim bebegin plasentasinda bi kanama alani gorundu ve uterin arter damarlarin birinde akim artmis ... ben bebe aspirini ve igne kullaniyorum .. damardaki akim problemi icin kan sulandirici kullanmam lazim ama plasentadaki kanama alanini bu ilaclar tetiklemis olabilir yani onun icinde birakmam gerekiyo doktorum cok karasiz kaldi ve tup doktoruna danismami istedi ona sonuclari mail attim ve bi perinatologa gorunmemi soyledi kndi doktorumun yonlendirmesiyle prf.dr recep has a gittik dun aksam muayn olduk cok sukur korkulacak ciddi bi sorun yok dedi ve bazi testler istedi bu testlerin sonucuna gore ilaclara devam edip etmeyecegini soylecegim dedi az once bi hastaneye kan verdim cumartsi cikacak sonuclar oglusumuzun gelisimi guzel cok sukur insallah bundan sonrasini da sorunsuz gecirebiliriz... hpinizi opuyorum dualarinizi eksik etmeyin.. Rabbim cumle yavrularimizi korusun...

Kuzum bende seni merak ettim okurken korktum sona doğru Ohh çok şükür dedim içini ferah tut bitanem dualarım sizinle:16::16::16::16:

doktorunuda pek dinlermiş :9: biz dinledikmi yoooooooooo :46: selen kaçıncı gün yaptı hatırlamıyonmu :1: ya ben 10.gün :1: hadi kanını verde gel kız ölcez heyecandan sende hamiş ol takvim yap inşallahhh

Buyrun:3: burdayiz biz Deli Kadinlar Kulubu:1::1:

monic bizi böyle meraktan çatlatıyor ya ikizi olsun doguma kadar kendini göstermesin buda cinsiyeti için böle meraklansın dursun anlasın bizi.akıllı oldugunu iddia eden oldu mu aaaa:20::27::35::36:

ne geyik donuyor yahuu kaciriyorummmmm:(

kiz monica sende amma inat ciktin:) ama sende haklisin kuzum bekle bekle hepsini ayni anda ogren:)

benim isim basimdan askin vallahi, arada girip bi okuyup cikiyorum, simdi ispanagimi yedim bi size laf atim dedim:) sezercim sen naptin nasil gidiyor??? selen hati taze hamisler sizde kayboldunuzz huuu nasil gidiyorr?
hepinzii cok cok operimm

Canımm nolsun savunma sınavına çalışıyorum. Bir yandan da sabırla beklemeye çalışıyorum. Geçen sefer dış gebelik olduğundaki gibi sanki apandist ağrısı şeklinde birden ağrı saplanıyor. Tedirgin oluyorum. Allahımm olmayacaksa bile en başta olumsuz sonucu alırım inşallah. Her ne kadar olumsuz olmamaya çalışsam da bu tarz ağrılar aklımı karıştırabiliyor. :52::52::52: Allahım hayır etsin inşallah :16:

Monica monica haydi sonuc buraya!
Monica monica haydi sonuc buraya!
Kan verip geldin mi bakiim,cuma oldu:20: bak simdi gelip seni kocanin yanindan alip kan vermeye goturcem haaa:1:

Canim güzel haberlerini bekliyoruz bak ben halaya başladım bile:64::64::64::64::64::64::64::1::1:

Tamam valla bekliyorum, dua ediyorum, merak ediyorummmmmm:34::34::34::34:

Ayrıca biran önce açıkla halay çekeceğiz.:32::32::32::32::32:

kendine değil bize işkence bu durum. bebişi olunca bize yaptıklarını anasına çektirsin.:52::52::52::52::52:

Canlar herkese günaydınnnn,

Sabrettim ettim ama dün gece hakikaten geçmedi... Artık sabır falan da kalmadı. Sabah 7 olmadan hastanedeydim. Kanı verdim. Nöbet değişecekmiş, cihazın kontrolleri bilmemnesi yapılıp kanlar topluca işleme alınacakmış. 2-3 gibi çıkar dediler. Nerdeyse ağlayacaktım. Dedim "ben tüp bebek yaptırdım, 15 gündür bu günü bekliyorum uyku uyuyamadım... Yok mu bir hal çaresi?" Neyse kız vicdanlı çıktı sanki. "ben çıkmadan konuşayım, sizinkini öne alsınlar. 11 gibi bir arayın" dedi. Bakalım insaflarına kaldık... Biraz da uykusuzluktan herhalde, moralim bozuk kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Nazan senin sonucunu da merakla bekliyorum. Hepinizi öperim... :16::16::16:

Sabrettim ettim ama dün gece hakikaten geçmedi... Artık sabır falan da kalmadı. Sabah 7 olmadan hastanedeydim. Kanı verdim. Nöbet değişecekmiş, cihazın kontrolleri bilmemnesi yapılıp kanlar topluca işleme alınacakmış. 2-3 gibi çıkar dediler. Nerdeyse ağlayacaktım. Dedim "ben tüp bebek yaptırdım, 15 gündür bu günü bekliyorum uyku uyuyamadım... Yok mu bir hal çaresi?" Neyse kız vicdanlı çıktı sanki. "ben çıkmadan konuşayım, sizinkini öne alsınlar. 11 gibi bir arayın" dedi. Bakalım insaflarına kaldık... Biraz da uykusuzluktan herhalde, moralim bozuk kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Nazan senin sonucunu da merakla bekliyorum. Hepinizi öperim... :16::16::16:

Günaydın canim ilk once Cuman mübarek olsun bu günün hurmetine Rabbim yüzünü guldursun Insallah guzel değerler çıkar karşına Allahım gönlüne gore versin

Tatlım verdiğin kan sonucu inşallah hayırlı olur. sonucun güzel çıkar.

Ayrıca moralini bozma her şerde bir hayır, her hayırda bir şer olabilir.

Hayırlı cuma münasebetiyle Allahım sunucunu güzel eylesin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh.:16::16::16::16::16::16:

ne geyik donuyor yahuu kaciriyorummmmm:(

kiz monica sende amma inat ciktin:) ama sende haklisin kuzum bekle bekle hepsini ayni anda ogren:)

benim isim basimdan askin vallahi, arada girip bi okuyup cikiyorum, simdi ispanagimi yedim bi size laf atim dedim:) sezercim sen naptin nasil gidiyor??? selen hati taze hamisler sizde kayboldunuzz huuu nasil gidiyorr?
hepinzii cok cok operimm

sağol canım iyiyim. işyerim çok yoğun ya doğru düzgün giremiyorum. kız 15. haftaya girmişsin maşallah. bende 10. haftaya girdim. 3. aya girdim. 10. haftadan sonra düşük tehlikesi azaldı diyor :)))

Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kulaklarıma inanamıyorum... Anam topik vicdansız çıktı, ben nerelere gidem:14::14::14::14:

:54::54::54::54::54:

doktorunuda pek dinlermiş :9: biz dinledikmi yoooooooooo :46: selen kaçıncı gün yaptı hatırlamıyonmu :1: ya ben 10.gün :1: hadi kanını verde gel kız ölcez heyecandan sende hamiş ol takvim yap inşallahhh

kız ben anneler günü vs dedim 6. günümü 7. günümü ne testi yaptırdım. napim ama diğerinde tam 12 gün beklemiştim. bu sefer dayanamadım.

allahım inşallah hayırlara vesile olur sonucun merakla bekliyorum ya

günaydın hayırlı cumalaaarrrrr:16::16::16::16::16::16::16:

hımmmm... minikacım sana bunca laf eden ben ilk denemede 2.gün transferiydi 15. güne test tarihi verdiler, idrar testine zaten karşıyım, hiç yapmadım... kan da yaptırmadım. çünkü baktım baktım forumlara herkes ya 3. ya 5. gün transferi... ama ben sefil 2. gün.... bekledim, bi de gittim merkezimde yaptırdım. sabah 10 gibi gittik akşam 5ten sonra çıkıyomuş sonuçlar.... 5ten sonra aradılar beni :( yani demem o ki onca söylendiğime bakma ben de onca zaman bekledim....

inşallah bu mübarek gülde güzel haberler alırsın yüzün güler :16::16::16::16::16:

Benimki de 6. Gun embriyosu ve 8. Gunum cikarmi ki? 😖😖

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimki de 6. Gun embriyosu ve 8. Gunum cikarmi ki? 😖😖

monicanın da ve 15. günü.... sen şimdi 8. gün diyon yani 15 gün sabretmiş hatuna :1:

çok ara bi değer çıkarsa gerilirsin tatlım, az daha sık dişini..2 gün daha :)

Yoo zaten test yaptırmayı düşünmüyorum test günümü beklicem benimki meraktan. Amaaaan ben ne dusundugumu biliyomuyum 😜😜😜😜😜

Günaydın canim ilk once Cuman mübarek olsun bu günün hurmetine Rabbim yüzünü guldursun Insallah guzel değerler çıkar karşına Allahım gönlüne gore versin

Tatlım verdiğin kan sonucu inşallah hayırlı olur. sonucun güzel çıkar.

Ayrıca moralini bozma her şerde bir hayır, her hayırda bir şer olabilir.

Hayırlı cuma münasebetiyle Allahım sunucunu güzel eylesin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh.:16::16::16::16::16::16:

allahım inşallah hayırlara vesile olur sonucun merakla bekliyorum ya

günaydın hayırlı cumalaaarrrrr:16::16::16::16::16::16::16:

hımmmm... minikacım sana bunca laf eden ben ilk denemede 2.gün transferiydi 15. güne test tarihi verdiler, idrar testine zaten karşıyım, hiç yapmadım... kan da yaptırmadım. çünkü baktım baktım forumlara herkes ya 3. ya 5. gün transferi... ama ben sefil 2. gün.... bekledim, bi de gittim merkezimde yaptırdım. sabah 10 gibi gittik akşam 5ten sonra çıkıyomuş sonuçlar.... 5ten sonra aradılar beni :( yani demem o ki onca söylendiğime bakma ben de onca zaman bekledim....

inşallah bu mübarek gülde güzel haberler alırsın yüzün güler :16::16::16::16::16:

Canlarım sonucumu az önce aldım, bakıyorum bakıyorum inanasım gelmiyor.
Beta-hcg 4667 çıkmış.
Güya kendimi her sonuca hazırlayan ben, ağlamaktan kocamı bile arayamadım.
Çok şaşkınım, hiç inanamıyorum.
Allahım devamını nasip eder inşallah... Allah hepimize nasip eder inşallah...

Beta-hcg 4667 çıkmış.

gözümü kapattım önce dua ettim sonra sonucunu açtım ve oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy halay başı benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çünkü ben gebesiniz demiştim nazanla sana :21::21::52::52::52::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::66::66::66::66::66::66::64::64:

Tebrikleeeeeeeeeerrrrrrr bende halaya katılıyoruuuuuummmmm 😀😀😀😀😀😀

Beta-hcg 4667 çıkmış.

Harikaaaaaaaaa habertrrrrrrrrrr

Vsşla biliyordum. Hayırlı uğurlu olsun bitanem. Değerin kat kat artsın inşallah.
Halay ikinci sırası benimmmmm

Telefondan yazıyorum. Halay işareti yapamıyorum.

Back