canım benim hemde nasıl dua ediyorum inanamazsın. Rabbim tüm isteyenlere versin. Öncelikle benim kader arkadaşlarımı mutlu etsin inşallah.
Canım ev sıkıntılarını dikkate alma Rabbim ol derse olacak . herşey bahane...
Ama yinede sen içini ferah tut. Sen sinirlensende sinirlenmesende herşey olacağına varıyor.
Herşey geçiyor sonra keşke kendimi üzmeseymişim dememek için bebeğine sıkı sıkı sarıl lütfen.
Sizi kocaman öpüyorum. Rabbim şu anki mutlulukların en güzeliyle mükafatlandırsın seni
Datliyim di micanim bebek olacagi varsa oluyor aslinda bence.senin iki laf kavgan ile bisiicik olmaz merak etme.kocan senin hassas duygusal durumunu anlamaz,kizma, bu erkeklerin hepsi az ve ya cok öküz oluyorlar.dolayisiyla boyle bir durumu anlamayan annesine tavir yapmasini da bekleyemeyiz,yine cok kizma kaynanani allaha havale et..benim sahsi fikrim bu konularin acilmamasi icin caba sarfet,acilirsa da duymazliktan gel,konuyu degistir,yer degistir :)) bir de bu kaynana ile her konuda-tartismada kocana onun yaninda oldugunu hissettirip,sirf onun icin kabullendigini soyleyip hissettirmek gerek..ve bazen son derece keskin bi sekilde senin istedigin gibi davranmasini isteyebilirsin,bu Yaptigin tavizler karsiliginda...ne bileyim zor durumlar bunlar..genelde adamlar arada kisilip kaliyor,gelin kendi istedigi olsun diye virvir yaparken genelde farkina varmadan kaynanayi hakli cikariyor..adam da aaa annem dogru soyluyora geliyor.o yuzden politik olup,kendi hakliligini gozune nazikce sokmak gerek...
Kız dün gece çamaşır makinesi bitsin diye bekliyordum kocam da uyumuştu.
Ben de mesaj yazdım sezere bi paragraf, sonra onu göndermeye çalışırken çaat pc kilitlendi. Sinir oldum, kaybettim yazdıklarımı. Çıktım ben de. Evden girmek yaramadı bana.
bu zor zamanlarının mükafatı büyük olur inşallah gönlündekini nasip eder rabbim sana...
İnşallahh Haticimm ya ben bir sorun çıkmasın diye uğraşırken ne yazık ki böyle saçma şeylerden tatsızlıklar yaşıyorum işte. Ama dediğin gibi yaşasınn kaynanasız hayat !!!
3 gün gitmeyeceğim canım işe evdeyim şu anda. İş falan yapmıyorum öyle evde takılıyorum. Can sıkıntısı işte. Ben de senin aksine bu kez daha bir heyecanlıyım. Eskiden hep testleri gününde yaptırdım bu kez acaba 7. gün yaptırsam mı, negatifse kendimi kandırmanın anlamı yok modundayım. Bir de benim test günüm doktora savunmamdan bir gün önceye denk geliyor. Aslında bu sebepten de biraz daha erkenden kendimi sonuca hazırlamak istiyorum. Allahımmmm gerçekten en zoru dış, boş gebelik gibi durumlar. Olmayacaksa da baştan negatif olsun diyor insan ama başımıza ne gelse katlanıyoruz. Her şey Rabbimden. Yüce Rabbim hayırlı yazılar yazmıştır inşallahh ve bu kadar sabrın üstüne inşallahhh hepimize gönlümüzdekileri verir.
Yoook yooooooook onun sebebi benimdir. Var bu aralar bende bişiler hadi hayırlısı
yok yok merak etme... ağır taşımadım. Çamaşırları da kurutmalığa serdim yavaş yavaş.
Heyecanla bekliyorum sonucunu, gerçi 200'ü geçeceksin eminim de...
Nazan sonucun çıktı mı canım?
selam kızlarr
güzel haftalar herkese inşallahnazancım tebrik ederim canım inşallah sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçirirsin. monica canım senden de hayırlı haberler bekliyoruz inşallah topik hamiş kaynıcak allahın izniyle. selencim ve haticim nası gidiyo hamişlik.
hepiniz allaha emanet olun kızlar tek tek öpüyorumm
Ahhh Nazancımmm teorikte bende de her şey tamam da bir de bunu pratiğe dökebilsemmAzimliyimmm yapacağım inşallahh bir günn
Kizlar selam,
Test sonucum 246 ciktiallahtan iyi gidiyor simdilik.dr cok guzel dedi,bir daha gerek yok teste dedi ve haftaya pers kontrole cagirdi..24.gunum oluyor..galiba kendimi hamile hissetmeye basladim artik tesekkurler îyi dilekleriniz icin,bebeklerinizi saglikla sevin insallah
masallah canim cok sevindimmm, hadi bakalim darisi kese kalp 2 li 5li 10lu testlere:))))
Sezerrrrrrrrr bencede 7 cok erken, savunmana odaklan onu yap bitir rahatla(bilirim nasi buyuk bi rahatlik:) sonra git kosa kosa testini yap sanada doktora hediyesi iste:)
Minicaaa kiz hadi mujdeyi ver gari:))
Nazan cim canim gozun aydin degerin cok guzel gidiyo insallah hep guzel ha erler alacagiz senden.
sezer kizlara katiliyoru 7.gun cikacak olan herhangi bi deger seni zaten tatmin etmiycek en guzeli 9.gunu beklerim insallah seninle sevinclerimiz artmaya devam eder cok sukur ki topigimizde bereketli bir yil oluyo Allah in iz iyle insallah amayaa, kalbimdesin, guzbahar, bebek34,merveaydin, melindam,,, ve adini suan sayamadiklarim tez vakitte hamis kalip hayirli saglikli bi gebelik gecirirler...
Canlarim Kismetse yarin detayli ultrasonumuz var cok heyecanliyim uyku tutmuyo insallah bizim oglanin gelisimi guzel gidiyodur hersey yolundadir cokta endiseliyim ...
canım ben de de migren var, ben migren taşı diye bi şey kullanıyorum. netten araştır istersen. içilmiyo zaten, eskiden viks vardı ya onun gibi mentollu bi kokusu var. başın ağırmaya başlayınca şakaklarına ve alnına sürüyorsun, tuz kalıbı... dolayısıyla ben bi zararı olacağını düşünmüyorum. ben normade acile gidip bi iğne kaktırmadan kendime gelemezdim. şimdi çok şükür hiç bi sıkıntım kalmadı... doktoruna bi sorsana...Evet canım didimdeydik bugün beraber döndük eşimle randevum vardı. akşamdı onu sabaha aldırdık. şimdi doktordan geliyorum.
doktor 8+5 sin dedi. yani 3. aya girdik dedi.
bol bol su içmeye devam ani hareketler yok dedi. kalp atışını tekrar dinletti. Allahım sizlerede nasip etsin inşallah. vajına için ben bebek pudrası alıp sürmüştüm hatfasonu. oda kuruttu. kabuk kalkmaya başladı. mantar değil bu akıntın dan,jelden ve havalar çok sıcak ondan dedi. krem verdi.
bu arada migrenim tuttu. onun içinde minoset verdi.eşim almaya gitti bana bırakıp yola çıkacak.
canım şimdiden bol su içmeye başla. günde 2,5 litre.
bu arada kollarını bacaklarını hareket ettirmeye başlamışşşşşşşşşş
Kizlar selam,
Test sonucum 246 ciktiallahtan iyi gidiyor simdilik.dr cok guzel dedi,bir daha gerek yok teste dedi ve haftaya pers kontrole cagirdi..24.gunum oluyor..galiba kendimi hamile hissetmeye basladim artik tesekkurler îyi dilekleriniz icin,bebeklerinizi saglikla sevin insallah
Nazan cim canim gozun aydin degerin cok guzel gidiyo insallah hep guzel ha erler alacagiz senden.
sezer kizlara katiliyoru 7.gun cikacak olan herhangi bi deger seni zaten tatmin etmiycek en guzeli 9.gunu beklerim insallah seninle sevinclerimiz artmaya devam eder cok sukur ki topigimizde bereketli bir yil oluyo Allah in iz iyle insallah amayaa, kalbimdesin, guzbahar, bebek34,merveaydin, melindam,,, ve adini suan sayamadiklarim tez vakitte hamis kalip hayirli saglikli bi gebelik gecirirler...
Canlarim Kismetse yarin detayli ultrasonumuz var cok heyecanliyim uyku tutmuyo insallah bizim oglanin gelisimi guzel gidiyodur hersey yolundadir cokta endiseliyim ...
ismimi özelleikle yazıyorum nikimı pek tanıyan olmadıgı için önceki nikim gitmişti yaa kızlar:)
nasılsınız pek giremiyorum kusura bakmayın inanın bu aralar hep yatarak geciriyorum yaklaşık 1 aydan fazladır erken dogum sebebiyle hep yatıştayım maşallah hamişlerimiz çogalmış bütün yeni hamişlerimizin gözü aydın tedavi yolunda olan anne adaylarımızada rabbim kolaylık versin mevlam emeklerini boş cevirmesin bol sans diliyorumm hepinizi çok özledim ama benim bu oglanlar braz beni zorluyorr o yüzden pek giremiyorum biliyorsunuz birde küçük kızım var acıkcası onlada ugraşmak yoruyor beni 30+1 günlük olduk ikizlerimle hamdolsun korku dolu 30 haftayı arkamızda bıraktık zor oldu ama basardık 6 hafta daha dursalar bize yeter sizleri çok özledim ve çok seviyorum bu arada kızlar ikiz annelerim vardı yanılmıyorsam onların durumlarını bilen varmı hiç inş her şey yolundadır hepnizi çok öpüyorum allaha emanet oluN GÜZEL ANNELER VE ANNE ADAYLARI
masallah canim cok sevindimmm, hadi bakalim darisi kese kalp 2 li 5li 10lu testlere:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?