2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canımmmmm ne güzelll dilekler de bulunmuşsun. Allah razı olsunn. Seviyorummm seniiiiiii

Ahhh Nazancımmm teorikte bende de her şey tamam da bir de bunu pratiğe dökebilsemm Azimliyimmm yapacağım inşallahh bir günn

Yoook yooooooook onun sebebi benimdir. Var bu aralar bende bişiler hadi hayırlısı

İnşallahh Haticimm ya ben bir sorun çıkmasın diye uğraşırken ne yazık ki böyle saçma şeylerden tatsızlıklar yaşıyorum işte. Ama dediğin gibi yaşasınn kaynanasız hayat !!!

kız onlar biz gibi düşünceli değiller boşver sende düşünceli olma alttan alma artık ya kaç yıllık evlisin sonuçta dimi...hiiiç sıkma canını bişey derse bi süre görüşmeyelim anne ben hiç iyi değilim de kapat

Sezercim sen daha iyi bilirsin tabii ama 7 gün de çok erken değil mi? 5-10 falan çıkarsa için rahat edecek mi?
9. gün zaten benim bildiğim en erken test tarihi. Sen onu da 2 gün geriye çekiyorsun. Doktora savunmana kadar kendi kendini yemenden korkuyorum. Senin yerinde olsam savunmadan hemen sonra yapardım, o güne kadar da kafamı testlerle bulandırmazdım. Kız ben çok korkuyorum öyle aralarda bir değer çıkarsa diye, sen nasıl cesaret ediyorsun 7. gün test yapmaya? Burdan strese girdim yeminle.

Yoook yooooooook onun sebebi benimdir. Var bu aralar bende bişiler hadi hayırlısı

Deme öyleeee deme öyleeeee
İyi düşün, iyi hisset, kendine olumlu mesajlar ver. Yavrularımızı strese sokma. Onların şanslı, güçlü, her zorluğun üstesinden gelebilecek sapasağlam bir anneleri var. Çocuklar seni yanlış tanımasın rica edicem...

yok yok merak etme... ağır taşımadım. Çamaşırları da kurutmalığa serdim yavaş yavaş.
Heyecanla bekliyorum sonucunu, gerçi 200'ü geçeceksin eminim de...

Nazan sonucun çıktı mı canım?

Kizlar selam,
Test sonucum 246 cikti allahtan iyi gidiyor simdilik.dr cok guzel dedi,bir daha gerek yok teste dedi ve haftaya pers kontrole cagirdi..24.gunum oluyor..galiba kendimi hamile hissetmeye basladim artik tesekkurler îyi dilekleriniz icin,bebeklerinizi saglikla sevin insallah

Ahhh Nazancımmm teorikte bende de her şey tamam da bir de bunu pratiğe dökebilsemm Azimliyimmm yapacağım inşallahh bir günn

Canim tabi bekara kari bosamak kolay,sana fikir olsun diye yazdim,benim oyle bir sikintim yok.ama bilir ki ne dusunuyosam soylerim zart diye,tavrim nettironemli olan kari-koca iliskinizi bozmamak,en onemli unsur bu..allah size mutluluk versin.
Testini de bence de sunumdan sonra yaptir,monica ya katiliyorum..bak ben 10.gun yaptim azdi.7.gun belki cikmayacakti.

masallah canim cok sevindimmm, hadi bakalim darisi kese kalp 2 li 5li 10lu testlere:))))

Sezerrrrrrrrr bencede 7 cok erken, savunmana odaklan onu yap bitir rahatla(bilirim nasi buyuk bi rahatlik:) sonra git kosa kosa testini yap sanada doktora hediyesi iste:)

Minicaaa kiz hadi mujdeyi ver gari:))

Nazan cim canim gozun aydin degerin cok guzel gidiyo insallah hep guzel ha erler alacagiz senden.
sezer kizlara katiliyoru 7.gun cikacak olan herhangi bi deger seni zaten tatmin etmiycek en guzeli 9.gunu beklerim insallah seninle sevinclerimiz artmaya devam eder cok sukur ki topigimizde bereketli bir yil oluyo Allah in iz iyle insallah amayaa, kalbimdesin, guzbahar, bebek34,merveaydin, melindam,,, ve adini suan sayamadiklarim tez vakitte hamis kalip hayirli saglikli bi gebelik gecirirler...

Canlarim Kismetse yarin detayli ultrasonumuz var cok heyecanliyim uyku tutmuyo insallah bizim oglanin gelisimi guzel gidiyodur hersey yolundadir cokta endiseliyim ...

Ben de dün rüyamda midemin bulandığını, fenalaştığımı gördüm. Seviniyordum "laaan? hamileyim galiba çok pis midem bulanıyor" diye
Son 3 gün... Cuma öğle saatlerinde sonucumu öğreneceğiz inşallah. Diren Deniz

Canım çok heyecanlı bir gün bu senin için... Güzel haberler alacaksın, oğluşunu çok net göreceksin ne kadar güzel...

günaydın gebelerin en güzelleri ve en güzel gebe adaylarııııı

canım ben de de migren var, ben migren taşı diye bi şey kullanıyorum. netten araştır istersen. içilmiyo zaten, eskiden viks vardı ya onun gibi mentollu bi kokusu var. başın ağırmaya başlayınca şakaklarına ve alnına sürüyorsun, tuz kalıbı... dolayısıyla ben bi zararı olacağını düşünmüyorum. ben normade acile gidip bi iğne kaktırmadan kendime gelemezdim. şimdi çok şükür hiç bi sıkıntım kalmadı... doktoruna bi sorsana...

yaşasınnnnnnnnn.....

kalinkam canım ya, takviminde 22 haftayı görünce bi şaştımmm.... daha bi kaç zaman önce beraber gün sayıyorduk, nasılda büyümüş paşacık....

maşallah gözün aydın balım binkere maşallahh degerin çok güzzzzel rabbim nazardan korusun sorunsuz güzel ve saglıklı bir hamielelik gecirmen dilegiyleee gercekten çok sevindim fala giremiyorum topigeee malum ikizler çok yoruyorr şükr birde 31. haftamızdan gün aldık hamdolsun yaradana yatışaa devamm

ismimi özelleikle yazıyorum nikimı pek tanıyan olmadıgı için önceki nikim gitmişti yaa kızlar:)
nasılsınız pek giremiyorum kusura bakmayın inanın bu aralar hep yatarak geciriyorum yaklaşık 1 aydan fazladır erken dogum sebebiyle hep yatıştayım maşallah hamişlerimiz çogalmış bütün yeni hamişlerimizin gözü aydın tedavi yolunda olan anne adaylarımızada rabbim kolaylık versin mevlam emeklerini boş cevirmesin bol sans diliyorumm hepinizi çok özledim ama benim bu oglanlar braz beni zorluyorr o yüzden pek giremiyorum biliyorsunuz birde küçük kızım var acıkcası onlada ugraşmak yoruyor beni 30+1 günlük olduk ikizlerimle hamdolsun korku dolu 30 haftayı arkamızda bıraktık zor oldu ama basardık 6 hafta daha dursalar bize yeter sizleri çok özledim ve çok seviyorum bu arada kızlar ikiz annelerim vardı yanılmıyorsam onların durumlarını bilen varmı hiç inş her şey yolundadır hepnizi çok öpüyorum allaha emanet oluN GÜZEL ANNELER VE ANNE ADAYLARI

ahhh canım benim sizlerin dualarına ihtiyacımız var hamişler çoğaldığına göre sıra artık bizde Allah ın izniyle dualarınızı esirgemeyin bizden. detaylı ultrasonun da çok güzel çıkacak inşallah oğluşunu daha iyi göreceksin çünkü iyice büyümüş olacak hayırlısıyla da kucağına alacaksın inşallah

canımmm dikkat edin kendinize dinlenin bol bol 6 hafta daha dursun paşalar sağlıkla kucağına al inşallah bizlere de dua edin lütfen hamişler

Bitanem güzel haberlerini bekliyoruz duan için çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…