• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Herkese yeniden uzuuuuuuuuunn bir aradan sonra merhaba👋
Topikin başlarından hatırlayanlar olabilir beni. Maşallah görmeyeli bayaa çoğalmışız. Amayaa topigi ilk açtığı günlerdi ben 3.negatif sonucumu almıştım. Şimdi ise 2 adet dondurulmuş embriyo transferim yapıldı. 24 haziranı bekliyorum. Umutsuzum ama mutluyumda karışık duygular işte 😜 allah hepimizin dualarını kabul etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese yeniden uzuuuuuuuuunn bir aradan sonra merhaba👋
Topikin başlarından hatırlayanlar olabilir beni. Maşallah görmeyeli bayaa çoğalmışız. Amayaa topigi ilk açtığı günlerdi ben 3.negatif sonucumu almıştım. Şimdi ise 2 adet dondurulmuş embriyo transferim yapıldı. 24 haziranı bekliyorum. Umutsuzum ama mutluyumda karışık duygular işte 😜 allah hepimizin dualarını kabul etsin

Transferin hayırlı olsun canım. Monica 20sinde, ben 22sinde, sen ise 24 Haziranda mutlu sonucu alacağız inşallah. Neden umutsuzsun ki? Hepimizin kötü tecrübeleri var. Umutsuz olma lütfennnn. Sadece heyecanlı ol!!! Sonuçta tüp bebek denemenin kendisi umut ve sabırdan ibaret değil mi? Şimdi dua edilecekler listesinde sen de varsın. :1::1: Allahınn izniyle bu kez son tedavin olur canım inşallaaahh :16::16::16::16:

Tesekkur ederim sezerkose.
3 negatif sonuçtan sonra artik cok umutlanmaktan korkuyorum. Gun icinde de dusunmuyorum normal hayatıma devam etmeye çalışıyorum ee tecrube edindik biraz 😜 ignelerdende oturamaz duruma gelmeseydim iyi olurdu iyice unuturdum durumu ama unutturmuyor iğneler sağolsunlar. Hepimizin duası kabul olsun inş. 😘

Tesekkur ederim sezerkose.
3 negatif sonuçtan sonra artik cok umutlanmaktan korkuyorum. Gun icinde de dusunmuyorum normal hayatıma devam etmeye çalışıyorum ee tecrube edindik biraz 😜 ignelerdende oturamaz duruma gelmeseydim iyi olurdu iyice unuturdum durumu ama unutturmuyor iğneler sağolsunlar. Hepimizin duası kabul olsun inş. 😘

canım RABBİM yar ver yardımcın olsun,inşaALLAH bu son tedavin olur sende bebişine kavuşursun

Insallah mira38 tesekkur ederim.sende saglikla kucagina al insallah 😊

Slm arkadaşlar,

Uzun protokol çok uzun yolmuş, hiç sevmedim.:50:
Ama ne yapalım herşey güzel günler, güzel yarınlar için :)
Bilmiyorum içinizde var mı uzun protokol yapan; bugünden itibaren iğne sayım üçe çıktı :( walla acıtıyoo..
Decapeptyl 0,1 mg yum.baskılayıcı iğne
Puregon 125 ve menagon kullanıyorum şu an. Ayın 30 u gibi opu olcak sanırım.
Hayırlısı hepimiz için :54:

Roma17 allah yardımcın olsun. İğne olurda acıtmazmı,oturamiyorum valla 😁 napalım sonunu güzel düşünücez acılaŕı unutucaz inşallah. Hayırlı güzel haberler alman dileğiyle 😉

Roma17 allah yardımcın olsun. İğne olurda acıtmazmı,oturamiyorum valla 😁 napalım sonunu güzel düşünücez acılaŕı unutucaz inşallah. Hayırlı güzel haberler alman dileğiyle 😉

Sağol cnm, hep beraber inşallah.
Bugün 13. Günüm, yakında göbüşüm de boşluk kalmıcak. Bir sağdan bir soldan, sonra bi daha sağdan :) gülüyorum ne yapim şimdi, acısından da ağlıyorum bazen:31:

canim tesekkurler,insallah gorurum o gunleri:16::16: sen de pek ugramaz oldun buralara:19:

maalesef canim yaaa gelemiyorum cok SIK, isten ayrilicam ya su anda elimde olan isleri bitirmeye calisiyorum arkamdan laf etmesinler:) saka bir yana bitirmeden gitmek icime sinmeyecek onlarla bosusuyorum canim,,arada guzel haberlerinizi okumak iyi geliyor:)

Slm arkadaşlar,

Uzun protokol çok uzun yolmuş, hiç sevmedim.:50:
Ama ne yapalım herşey güzel günler, güzel yarınlar için :)
Bilmiyorum içinizde var mı uzun protokol yapan; bugünden itibaren iğne sayım üçe çıktı :( walla acıtıyoo..
Decapeptyl 0,1 mg yum.baskılayıcı iğne
Puregon 125 ve menagon kullanıyorum şu an. Ayın 30 u gibi opu olcak sanırım.
Hayırlısı hepimiz için :54:

uzun olsun sonu guzel olsun sikayet yok:)

Savunma zaten 10. gününde değil mi?
Savunmanı yapıp kan versen çatlar mısın bacım? :1::1:
Geçen sefer 136 ile başlayıp her seferinde katlandı ve dış gebelik mi olduydu sonuçta? Ya bu çok üzücü, çok korkutucu bir durum ama :19::19::19: Gerçekten de pozitifi görsek de rahat yok yani insana...
Ben sahiden kendimi aştım, 6. gün embriyosu ve 12. günüm. Hala sakin sakin oturuyorum. :1: Hiçbir belirtim de yok.
Hayırlısı olsun ne diyim. Çok da umutlanmamaya çalışıyorum ama bu aralar bir sürü pozitif gördük ya ister istemez heves ediyor insan...
:16:

bravo sabir timsali monica:) benimde 6. gun embisiydi 9. gun idrarda cikti canim:)

Nazan cim canim gozun aydin degerin cok guzel gidiyo insallah hep guzel ha erler alacagiz senden.
sezer kizlara katiliyoru 7.gun cikacak olan herhangi bi deger seni zaten tatmin etmiycek en guzeli 9.gunu beklerim insallah seninle sevinclerimiz artmaya devam eder cok sukur ki topigimizde bereketli bir yil oluyo Allah in iz iyle insallah amayaa, kalbimdesin, guzbahar, bebek34,merveaydin, melindam,,, ve adini suan sayamadiklarim tez vakitte hamis kalip hayirli saglikli bi gebelik gecirirler...

Canlarim Kismetse yarin detayli ultrasonumuz var cok heyecanliyim uyku tutmuyo insallah bizim oglanin gelisimi guzel gidiyodur hersey yolundadir cokta endiseliyim ...

sabirsizlikla bekliyorum guzel haberleri canim yakisikli iyidir insallahhhhh bi el sallar annesine:) bende merakla bekliyorum o detyali ultrasonuu

uzun olsun sonu guzel olsun sikayet yok:)

Şikayetsiz olur mu cnm hiç :) elbet olacak. Gün sayıyoz burda bir an önce bitsin diye.
En kötüsü yum. baskılayıcı olan iğne, gözüm korkuyo artık valla. Puregon, menagon onun yanında şeker gibi :30:
Sen nasılsın? Oluşumuz nasıl:emir_bebek:

Back