• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

aydın günlerimiz iyi haftalarımız musmutlu bi hayatımız olsun inşallahhhhhhhh:16::16::16::16::16:

tüm gebe hatunları ve gebe adaylarını kocamannnnnn :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Evet canım didimdeydik bugün beraber döndük eşimle randevum vardı. akşamdı onu sabaha aldırdık. şimdi doktordan geliyorum.

doktor 8+5 sin dedi. yani 3. aya girdik dedi.

bol bol su içmeye devam ani hareketler yok dedi. kalp atışını tekrar dinletti. Allahım sizlerede nasip etsin inşallah. vajına için ben bebek pudrası alıp sürmüştüm hatfasonu. oda kuruttu. kabuk kalkmaya başladı. mantar değil bu akıntın dan,jelden ve havalar çok sıcak ondan dedi. krem verdi.

bu arada migrenim tuttu. onun içinde minoset verdi.eşim almaya gitti bana bırakıp yola çıkacak.

canım şimdiden bol su içmeye başla. günde 2,5 litre. :54::54::54::54::54:

bu arada kollarını bacaklarını hareket ettirmeye başlamışşşşşşşşşş

Ay canim maasallah,harekete baslamis ha,super:16:Darisi basimiza..su mumkun oldugunca iciyorum.hic olcmedim ama 2lt anca vardir.sabah uyandiktan gece yatincaya kadar ben surekli su iciyorum..ben de simdiden gezme planliyorum ama bi kontrole gideyim de dr ne diyecek merak ediyorum.ucaga ne der,araba seyahatine ne der bakalim....

Hayirli pazarlar hepinize. Nazancım kaç gündür giremedim müjdeni bugün aldım canım. Allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin.. çoook mutlu oldum. Sırada Monica ve sonrada şekerin müjdesi var inşallah.
Bana gelince kayinpederimi kaybettik. Mekanı cennet olsun inşallah. Birkez daha kudretiñi gördüm Rabbimin. Eşimin yurtdışı işi olmasaydı tedaviye başlayacaktık biliyorsunuz. Herşey karışacakti. Sezercim sende üzülme ne olur. Belki de bu doktorla bebişlerine kavuşacak
Hepinizi çok öpüyorum. Dualarınıza bizi de katın ne olur. Sevgi ve dua ile kaliñ

Canım arkadaşım, başınız sağ olsun. Mekanı cennet olsun.
Dediğin gibi her işte bir hayır var, çok sabrettin ama mükafatını alacaksın tüm kalbimle inanıyorum. Ben de seni çok öpüyorum. :16::16:

Çook sağol canım daha iyiyim, oturdukça canım acıyor. Bir de kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor daha şimdiden. İnşallah sonu güzel olur canım yaa. Bu arada senin işini anlamadım hakikaten. Seninkisi bir de 6. gün embriyosu. Benimkisi 5 gün olmasına rağmen 9 gün sonraya gün verdiler. Hayret doğrusu. Sabrına hayranım bu arada bilesin. Benim minik :1: arkadaşım :16::16:

Ah sezercim ne tatlısın. :16::16::16:
Bekliyor olmam sabırdan değil aslında, daha çok korkudan...
Bu sefer içimde geçen seferki gibi bir heyecan yok, daha soğukkanlıyım. Pozitif olursa da geçen sefer ki gibi kolay kolay havaya giremeyeceğim. Temkinli olmak gerektiğini acı bir şekilde öğrendik hepimiz. Negatif olursa da napalım, önümüzdeki maçlara bakacağız. Dünyanın sonu değil. Asıl korktuğum şey, dış gebelik, boş gebelik, geriden gelme vs. gibi durumlar. Allah hiçbirimize yaşatmasın. 15. gün test yaparak en azından bebek var mı yok mu ondan emin olurum diye umuyorum. Kimyasal falansa bilmemiş olurum.
Senin nasıl geçiyor günlerin? Evde misin, her şey yolunda mı?
Öpüyorum canım.

Monicaaa:3::3: iyi geceler,sen bu saatte gelmezdin,yarin is yok mu senin:1:

Kız dün gece çamaşır makinesi bitsin diye bekliyordum kocam da uyumuştu. :1:
Ben de mesaj yazdım sezere bi paragraf, sonra onu göndermeye çalışırken çaat pc kilitlendi. Sinir oldum, kaybettim yazdıklarımı. Çıktım ben de. Evden girmek yaramadı bana. :1:

Kız dün gece çamaşır makinesi bitsin diye bekliyordum kocam da uyumuştu. :1:
Ben de mesaj yazdım sezere bi paragraf, sonra onu göndermeye çalışırken çaat pc kilitlendi. Sinir oldum, kaybettim yazdıklarımı. Çıktım ben de. Evden girmek yaramadı bana. :1:

Kiz sen camasir asmiyorsun insallah bu asamada..ben sana demedim mi az biraz dikkatli davran diye:20:
Bende az once kan verip geldim,15.30 gibi cikar dediler..bekliorum sonucu....

Kiz sen camasir asmiyorsun insallah bu asamada..ben sana demedim mi az biraz dikkatli davran diye:20:
Bende az once kan verip geldim,15.30 gibi cikar dediler..bekliorum sonucu....

yok yok merak etme... ağır taşımadım. Çamaşırları da kurutmalığa serdim yavaş yavaş.
Heyecanla bekliyorum sonucunu, gerçi 200'ü geçeceksin eminim de... :16::16:

selam kızlarr :3:

güzel haftalar herkese inşallah:nazar: nazancım tebrik ederim canım inşallah sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçirirsin. monica canım senden de hayırlı haberler bekliyoruz inşallah topik hamiş kaynıcak allahın izniyle. selencim ve haticim nası gidiyo hamişlik.

hepiniz allaha emanet olun kızlar tek tek öpüyorumm :9::9:

selam kızlarr :3:

güzel haftalar herkese inşallah:nazar: nazancım tebrik ederim canım inşallah sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçirirsin. monica canım senden de hayırlı haberler bekliyoruz inşallah topik hamiş kaynıcak allahın izniyle. selencim ve haticim nası gidiyo hamişlik.

hepiniz allaha emanet olun kızlar tek tek öpüyorumm :9::9:

canım çok teşekkür ederim, sen nasılsın? Oğluşun adı belli oldu mu? Sağlığın, kilon falan ne durumda?
Allah vaktinde, rahat, sağlıklı doğum nasip etsin az kalmış :54::16:

Kızlar merhaba ne kadar çok eski arkadaşım varmış burada bende bir merhaba diyeyim dedim :3::3::3::3:

Transfer oldgum gün daha hastanedetim eşim dediki igne parasini sen öde benmi dedim özee git dedi.snrasinda 3 gün çok kötü kavga ettik ama kismetmis bak oldu benim inşallah seninde sonucun güzel olacak takma bunlari.kaynanam benimde seninki gibi en son aradim telefonda ne var ne yok saydim valla konuşmuyorum simdi cokta rahatim sende kavga et demiyorum ama bi süre gorusmesen iyi olur

İnşallahh Haticimm ya ben bir sorun çıkmasın diye uğraşırken ne yazık ki böyle saçma şeylerden tatsızlıklar yaşıyorum işte. Ama dediğin gibi yaşasınn kaynanasız hayat !!! :52::52::52:

Ah sezercim ne tatlısın. :16::16::16:
Bekliyor olmam sabırdan değil aslında, daha çok korkudan...
Bu sefer içimde geçen seferki gibi bir heyecan yok, daha soğukkanlıyım. Pozitif olursa da geçen sefer ki gibi kolay kolay havaya giremeyeceğim. Temkinli olmak gerektiğini acı bir şekilde öğrendik hepimiz. Negatif olursa da napalım, önümüzdeki maçlara bakacağız. Dünyanın sonu değil. Asıl korktuğum şey, dış gebelik, boş gebelik, geriden gelme vs. gibi durumlar. Allah hiçbirimize yaşatmasın. 15. gün test yaparak en azından bebek var mı yok mu ondan emin olurum diye umuyorum. Kimyasal falansa bilmemiş olurum.
Senin nasıl geçiyor günlerin? Evde misin, her şey yolunda mı?
Öpüyorum canım.

3 gün gitmeyeceğim canım işe evdeyim şu anda. İş falan yapmıyorum öyle evde takılıyorum. Can sıkıntısı işte. Ben de senin aksine bu kez daha bir heyecanlıyım. Eskiden hep testleri gününde yaptırdım bu kez acaba 7. gün yaptırsam mı, negatifse kendimi kandırmanın anlamı yok modundayım. Bir de benim test günüm doktora savunmamdan bir gün önceye denk geliyor. Aslında bu sebepten de biraz daha erkenden kendimi sonuca hazırlamak istiyorum. Allahımmmm gerçekten en zoru dış, boş gebelik gibi durumlar. Olmayacaksa da baştan negatif olsun diyor insan ama başımıza ne gelse katlanıyoruz. Her şey Rabbimden. Yüce Rabbim hayırlı yazılar yazmıştır inşallahh ve bu kadar sabrın üstüne inşallahhh hepimize gönlümüzdekileri verir. :16::16:

Back