Sen ne yapiyorsun bakiim?tedaviye baslican mi yakinda canim?
Allah sağlıkla sihhatle kucağına aldirsin kocaman bir aile olursunuz oglusununda Bisuru kardeşleri olur Insallah darisi basimiza
Eski usul detince aklima geldi,ya tup bebek tedavisi gorenlerde gebelik kanda olculemiyo olsaydi bir sebepten?dediginz gibi 2ay filan beklemek zorunda kalsaydik,ay ne zor olurdu beee
Arkadaşlar moralim çok bozuldu. Belki hatırlarsınız ben özel bir doktora gidiyorum ve transferi Florance nig.de yapıyor. Akşam 5'te eşimi hastaneden aramışlar ve doktorumun sempozyum dolayısıyla şehir dışına gittiğini ve transferimi başka birinin yapacağını söylemişler. Düşünebiliyor musunuz ya şaka gibi bir şey. Özel doktor kendisi arama zahmetine bile girmiyor. Hastanede ben kimi tanırım sadece transferim yapılıyor orada benim. Zaten 2 kere başarısız olmuş tedavi, 3.de insan böyle bir ayıp yapar mı. Çocuk oyuncağımı bu. 750$ para sayacağım ben yarın ellerine. Kim için? Bu benim son şansımdı. Maddi manevi tüm varlığımızı koyduğumuz bu süreç bu kadar basite alınmamalı. Sabah 11de transferim var ama şu an moralim yerlerde. Tabii ki biliyorum vardır her şeyde bir hayır ama arkadaşlar bunun yolu bu mudur yaa. Adam kendisi bile haber vermiyor ki sempozyum son dakika çıkan bir olay değildir.
Lütfen bu mübarek günde benim için dualarınızı esirgemeyin
kızlar hepinize hayırlı kandiller.sonucumu bi cuma günü almıştım.kalp atışı da mübarek kandil gününe kısmetmiş.hamdolsun gümbür gümbür duyduk eşimle.ve bol bol dua ettim rabbim tamamına erdir ve dileyen tüm kardeşlerime nasip et dedim.inşallah tez zamanda hepimiz anne oluruz
ayyy çok farklı hala uçuyorum rabbim bu mübarek gün nolur monicaya nazana merveaydın a yelize amayaya guzbahara bebek34 e kalbimdesin e sezerköseye 4343 e ayy kim kaldı kızhepinizze nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnn
Sezercim,ne desen haklisin ama kendini uzme..zaten en son dis gebelikten dolayi kuskun vardi transfer icin.baskasi yapsa belki daha hayirli olur..ama adam da kusura bakma da cok s..k kafali bi herifmis,bi zahmet arayip sana soyleyememis mi..zikkim oksun alacagi para..cok sinir oldum ven de..ama sen de rahatla biraz kiz,saydir da bebegini dusun
Benimki 5. Gun embriyosu 1 tane transfer yapıldı. Test gunüm 17 Haziran dondurulmus embriyo olduğu icin 15 gun sonraya test gunu veriyorlar.bekleyebilirmiyim bilmiyorum. Cgh kapsamli kromozom taramasi embriyondan hücre alıp Amerika'ya gönderdiler arastirma icin esimdede bendede hiçbir sorun yok ama biturlu tutmuyor. İnşallah hepimizin son denemesi olur.
evetsenin yazdıklarından nereye koydun resmi diye araken yanlış yerde buldum kendimi
olsun varsın burasıda olurrr :)
Canım her işte bir hayır vardır belki bu doktor ugurlu gelecek çok haklısın doktorun yaptığı gerçekten çok ayıp hiç canını sıkma Rabbim ol dedikten sonra doktor bahane bu güzel gecede dualarim seninleArkadaşlar moralim çok bozuldu. Belki hatırlarsınız ben özel bir doktora gidiyorum ve transferi Florance nig.de yapıyor. Akşam 5'te eşimi hastaneden aramışlar ve doktorumun sempozyum dolayısıyla şehir dışına gittiğini ve transferimi başka birinin yapacağını söylemişler. Düşünebiliyor musunuz ya şaka gibi bir şey. Özel doktor kendisi arama zahmetine bile girmiyor. Hastanede ben kimi tanırım sadece transferim yapılıyor orada benim. Zaten 2 kere başarısız olmuş tedavi, 3.de insan böyle bir ayıp yapar mı. Çocuk oyuncağımı bu. 750$ para sayacağım ben yarın ellerine. Kim için? Bu benim son şansımdı. Maddi manevi tüm varlığımızı koyduğumuz bu süreç bu kadar basite alınmamalı. Sabah 11de transferim var ama şu an moralim yerlerde. Tabii ki biliyorum vardır her şeyde bir hayır ama arkadaşlar bunun yolu bu mudur yaa. Adam kendisi bile haber vermiyor ki sempozyum son dakika çıkan bir olay değildir.
Lütfen bu mübarek günde benim için dualarınızı esirgemeyin
İnşallah canımmmm hayırlısıyla tutar, sağlıkla bebişini kucağına alırsın bu kez.Canım özellikle mi 1 embriyo transfer ettiler? 2 tane koyduklarında şansını arttırıyor diye biliyorum ama
Kizlar herkese selam,
Bugun aksam yemege disari cikmistik,hastanenin onunden gecerken esimle ikimiz iceri girdik,kan verdim.biraz gec cikti sonuc ama guzel cikti..10.gun degeri: 57,4...biraz daha yuksek mi ciksaydi diye dusundum ama olsun,saglikla ilerlesin de yeter ki
Bu mubarek gunde hepimiz icin dua etmistim,ilk kez meryem suresini okumustum..allah kabul etsin,aminhepimiz gonlumuzun muradina erelim,saglikli,omurlu,hayirli evlat sahibi olalim..
Nazancim cok sevindim maasallah subhanallah insallah artarak devam eder degerin kacinci gun embriyosuydu
Kizlar herkese selam,
Bugun aksam yemege disari cikmistik,hastanenin onunden gecerken esimle ikimiz iceri girdik,kan verdim.biraz gec cikti sonuc ama guzel cikti..10.gun degeri: 57,4...biraz daha yuksek mi ciksaydi diye dusundum ama olsun,saglikla ilerlesin de yeter ki
Bu mubarek gunde hepimiz icin dua etmistim,ilk kez meryem suresini okumustum..allah kabul etsin,aminhepimiz gonlumuzun muradina erelim,saglikli,omurlu,hayirli evlat sahibi olalim..
Allah razi olsunn canimmm. Yuce Rabbim bu hayirli gecede kendisine el acip yalvaran butun kullarinin dileklerini kabul eder insallahh. Yuce Rabbim hepimize gonlumuzdeki cocugu nasip etsin, bizim de kucaklarimizi bos birakmasin insallahCanım her işte bir hayır vardır belki bu doktor ugurlu gelecek çok haklısın doktorun yaptığı gerçekten çok ayıp hiç canını sıkma Rabbim ol dedikten sonra doktor bahane bu güzel gecede dualarim seninle
Bir tane embriyom vardi öyuzden tek transfer edildi. Daha önceki denemelerimde iki tanede transfer edilmişti ama kısmet değilmiş tutmadı.
Kizlar herkese selam,
İyiyim vala noolsun,kanama filan yok,buna sukrediyorum.gecen sefer 9.gun baslamsti.simdilik testten korkuyorum olumsuz cikarsa diye.pek bi blirtim yok benim.cok hafif bazen kasik agrim var ama cok azz.bugun 10.gun esimde bugun test mi asak demeye basladi,bilemedim.bugun,yarin,cts..hangi gun yapsam?
Kizlar herkese selam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?