• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kız rahim filmi dediğin şey normal muayeneden farklı değil ki... canın acımaz merak etme ve de inşallah tertemiz çıkar sonucunnn:16::16::16::16::16:

Evett öyleymis canim.ama nette ve arkadaslarimdan duyduklarim korkutmustu beni.bir sorun cikmadi cok sukur.simdi sonuc randevusu 2temmuzu beklicem.

Canim haticim,kalp atisini duymussun,cok guzel:16:Allah sana saglikla oglunun(kizinin) damatligini(gelinligini) gormeyi nasip etsin..bence oglan gibi de:1: hepimize hayirli kandiller olsun,dualarin gerceklessin insallah..

canımmmmmmmmmm herkes oğlan diyo hemşire bile gördü oğlan bu bence dedi benm içimede oğlan doğuyo dedim :1: rabbim sanada nasip etsin ne durumdasın kaçıncı günündesin ?:46:

kızlar hepinize hayırlı kandiller.sonucumu bi cuma günü almıştım.kalp atışı da mübarek kandil gününe kısmetmiş.hamdolsun gümbür gümbür duyduk eşimle.ve bol bol dua ettim rabbim tamamına erdir ve dileyen tüm kardeşlerime nasip et dedim.inşallah tez zamanda hepimiz anne oluruz :49:

Eki Görüntüle 1154328

Haticim masallah size cok güzel bir haber bu.rabbim sizi korusun.seninde kandilin mübarek olsun canim.

Haticim masallah size cok güzel bir haber bu.rabbim sizi korusun.seninde kandilin mübarek olsun canim.

canım benim :48: hamdolsun duyduk ya sorma.çok farklı bi duyguymuş.rabbim dileyen herkese nasip etsin kandilinde mübarek olsun :54:

mesaj düzenleme gelmedi bide melindamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:48:
Tamam tamam affettim:1::1:şaka bir yana kuzum biliyorum beni unutmazsin :16::16::16:
sağol canım senin mübarek olsun,RABBİM bu günün yüzü suyu hörmetine evlat hasretiyle dua eden bacılarıma hayırlı evlat versin,hamilelere de hayırla evlatlarını kucagına almayı nasip etsin inşaALLAH

Amin bitanem Rabbim sizlerede hayırlı doğumlar versin Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin inşallah :16::16:

nazaaaaan nasılsın kuzum???
Yarın kan veriyor musun? :52::52::52::52:

Monicacim,bugun 10.gunum.henuz teste gitmedim.korkuyorum aslinda:18: esim de acaba test yapsak mi diyor:1: bilemiyorum.aslinda bugun artik cikar kanda..yarin mi yapsam yoksa cts mi bilemedim yaa..aslinda pers,cmt,pzt seklinde baktirabilirim,hem katlanmasini da dogru takip edebilirim...offf

Monicacim,bugun 10.gunum.henuz teste gitmedim.korkuyorum aslinda:18: esim de acaba test yapsak mi diyor:1: bilemiyorum.aslinda bugun artik cikar kanda..yarin mi yapsam yoksa cts mi bilemedim yaa..aslinda pers,cmt,pzt seklinde baktirabilirim,hem katlanmasini da dogru takip edebilirim...offf
canım dayanabilecek gibi duruyorsun, bence en azından cumartesiyi bekle, sonuç güvenilir olsun. Yine de karar senin. Sonuçtan beni hemen haberdar et lütfen, çok heyecanlanıyorum senin için. :16:

canım dayanabilecek gibi duruyorsun, bence en azından cumartesiyi bekle, sonuç güvenilir olsun. Yine de karar senin. Sonuçtan beni hemen haberdar et lütfen, çok heyecanlanıyorum senin için. :16:

Kiz saka mi yapiyosun,tabi ki sana hemen soylerim:16: ben de cok heyecanlaniyorum,tirsakliktan bekleyebiliyorum su an tamamen..
Sen kesin 15gun beklicen mi yaa? Sen test sonucu icin gidince 2li testini de yaparlar:1: senin bebe zaten 5gunluktu,15gun bekleyince kocaman olmus olacak:16::16:

Kiz saka mi yapiyosun,tabi ki sana hemen soylerim:16: ben de cok heyecanlaniyorum,tirsakliktan bekleyebiliyorum su an tamamen..
Sen kesin 15gun beklicen mi yaa? Sen test sonucu icin gidince 2li testini de yaparlar:1: senin bebe zaten 5gunluktu,15gun bekleyince kocaman olmus olacak:16::16:

Ayyyy kahkaha attım 2li testi okuyunca ölücem gülmekten :60::60::60::60::60::60::60:
:46::46::46::46::46::46::46:
Şimdilik niyetim bu. Büyük konuşmak istemiyorum ama 15 gün dayanmaya çalışacağım.
Eğer hamileysem kese ve kalp atışı için daha az beklerim diye avutuyordum kendimi ben de. Ama ikili test aklıma gelmemişti:1::1::1:
Hastayım sana. :29::29::29:

Ayyyy kahkaha attım 2li testi okuyunca ölücem gülmekten :60::60::60::60::60::60::60:
:46::46::46::46::46::46::46:
Şimdilik niyetim bu. Büyük konuşmak istemiyorum ama 15 gün dayanmaya çalışacağım.
Eğer hamileysem kese ve kalp atışı için daha az beklerim diye avutuyordum kendimi ben de. Ama ikili test aklıma gelmemişti:1::1::1:
Hastayım sana. :29::29::29:

Canim,ben de cok guldum..saka diye yazdim ama sonra alinirsan diye de suphee dusmustum:18: kizmadigina ayrica sevindim:1:

kızlar hepinize hayırlı kandiller.sonucumu bi cuma günü almıştım.kalp atışı da mübarek kandil gününe kısmetmiş.hamdolsun gümbür gümbür duyduk eşimle.ve bol bol dua ettim rabbim tamamına erdir ve dileyen tüm kardeşlerime nasip et dedim.inşallah tez zamanda hepimiz anne oluruz :49:

Eki Görüntüle 1154328
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah kuzum sizeee, Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah, kolay bi gebelik geçir, bebişinde gazsız olsun uyku sorunu olmasın rahat bi annelik yaşatsın sanaaaa :)))))

Ya Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar

nasip et.

Sen ol dedikten sonra herşey olur, sen olmazları olduransın. Bizlere de ol de oluversin Ya Rabbim.

Kimseyi evlat hasretiyle sınama
:nazar:
canım benim AMİİİNNNN, Rabbim tüm dualarını kabul etsin inşallahhh

ayyy çok farklı hala uçuyorum rabbim bu mübarek gün nolur monicaya nazana merveaydın a yelize amayaya guzbahara bebek34 e kalbimdesin e sezerköseye 4343 e ayy kim kaldı kız :1::1: hepinizze nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnn:52:
sağol canım benimmmm... bu arada melindaaa belki hati ye de sen gebesin gibi gelmiştir :1: bak seni zorla gebe yapabiliriz böyle sana sana :))))))

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah kuzum sizeee, Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah, kolay bi gebelik geçir, bebişinde gazsız olsun uyku sorunu olmasın rahat bi annelik yaşatsın sanaaaa :)))))

canım benim AMİİİNNNN, Rabbim tüm dualarını kabul etsin inşallahhh

sağol canım benimmmm... bu arada melindaaa belki hati ye de sen gebesin gibi gelmiştir :1: bak seni zorla gebe yapabiliriz böyle sana sana :))))))

haha katılıyorum melinda bencede gebe :1::1: canım benim rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu sende bi an önce başla tedaviye bebişini al gel :46:

Bugun benimde 10. Gunüm. Hem sonucu cok merak ediyorum hemde test yaptırmamdan korkuyorum. Benim 4. Denemem. Cgh yapıldı embriyoya. Normal geldi. Artık hayirlisi allahım mubarek berak kandilinin hürmetine hepimize hayırlı haberler duyursun inşallah.

Bugun benimde 10. Gunüm. Hem sonucu cok merak ediyorum hemde test yaptırmamdan korkuyorum. Benim 4. Denemem. Cgh yapıldı embriyoya. Normal geldi. Artık hayirlisi allahım mubarek berak kandilinin hürmetine hepimize hayırlı haberler duyursun inşallah.

Merhaba,benimde 2.denemem,insallah da son olur..benim ki 3.gun embriyosu,2tane transfer oldu.seninki kac gunluk? Cgh ne ben bilmiyorum hic duymadim,pgt gibi bi tarama sanirim? Sen ne zaman test yaptiracaksin ki?

Merhaba,benimde 2.denemem,insallah da son olur..benim ki 3.gun embriyosu,2tane transfer oldu.seninki kac gunluk? Cgh ne ben bilmiyorum hic duymadim,pgt gibi bi tarama sanirim? Sen ne zaman test yaptiracaksin ki?

Benimki 5. Gun embriyosu 1 tane transfer yapıldı. Test gunüm 17 Haziran dondurulmus embriyo olduğu icin 15 gun sonraya test gunu veriyorlar.bekleyebilirmiyim bilmiyorum. Cgh kapsamli kromozom taramasi embriyondan hücre alıp Amerika'ya gönderdiler arastirma icin esimdede bendede hiçbir sorun yok ama biturlu tutmuyor. İnşallah hepimizin son denemesi olur.

Back