Kiz ben o siziyi bitireli yillar oldu..ben bir yabanci dizi manyagiyimaklina gelecek,gelemicek olanlari izledim ve izliyorum..evde sikilmiyorum ama ben allahtan..ama bu aralar pek is yapmamaya calisiyorum..evet bebe aspirini kullaniyorum,sonuca gore konusacagim dr ile.
hu huuuuuuuuu en güzel anne adaylarıııııı tünaydınlaaaaarrrrr
artık evimdeyim ve rahat rahat pc den bağlanabilcem sizlereeee.....
ben yokken bi değişiklik gelişme haber oldu muuuu?????
öpüyorum hepiniziiiiii
siz de bomba gibisiniz maşallahhhhhhhosgeldin kzuum bomba gibi gelmissin heralde harikaaa, sira bebisteeeee
siz de bomba gibisiniz maşallahhhhhh
amin canım inşallahhhh yaaaaa
lost a bidaha basla:)
O igrenc finali olmayaydi iyiydi:)) 2sezonu birlestirecegim true blood var,ohhh
evett firesiz hamislige devam insallah, hadi bakalim siran geldi hazirlannnn
Benimkilerin insafı kurumuş anam başka bir açıklaması yok...Canımcım benim geçen dondurulmuş denememde de, onun öncesindeki freshde de 9 gün sonraya verdiler hep test gününü. Demek ki her yerde farklılaşıyor hakikaten bu uygulamalar. Ama merak etme 20sine birşey kalmadı. Daha transfer olamayanları düşün rahatlat kendini
Aminnn canımcım cümlemizinkini inşallah.Hadi bak 4. günün de bitmek üzere 5'e girdin sayılır. Sayılı gün çabuk geçiyor canımcım
Ayy çook tatlısın yaaZayıfladım diye seviniyorsun ama çoook az kaldı bu şekilde gezmene.
o kadar kuzeye degil neyseki canim:) daha guney dogu:)
ben işte kapıyı açtım en başta bekledim, herkes geçsin en son ben geçip kapatcam.... yani öyle demiştim.... hamişliğe geçmeyen kalmadıysa sıram gelmiştir artık.... güzbaharcık var, bebek_34 var, merveaydin vardı yanlış hatırlamıyosam... neyse önemli olan sonuç itibariyle oldukça azaldık.... ben sıramı bekliyorum bakalım ayın 26 sında ne diycek doktor amca
bende varim arkadaslar daha.cevap yazamiyorum diye unuttunuz mu beni.ben daha rapor icin evraklari bile veremedim.kim bilir ne zaman cikar.
Amayam hosgeldin tatilin sicagini,günesini getirdin gelirken.gecen hafta hep yagmurluydu buralar.bu arada rezerv azligini hangi testten anliyoruz amh daha bakilmadi ama e2 71 cikmis benim.
5 oldu bile... Olmadı gibi geliyor bazen, böyle bir korkuyorum darlanıyorum.
ben işte kapıyı açtım en başta bekledim, herkes geçsin en son ben geçip kapatcam.... yani öyle demiştim.... hamişliğe geçmeyen kalmadıysa sıram gelmiştir artık.... güzbaharcık var, bebek_34 var, merveaydin vardı yanlış hatırlamıyosam... neyse önemli olan sonuç itibariyle oldukça azaldık.... ben sıramı bekliyorum bakalım ayın 26 sında ne diycek doktor amca
Benim hala bi belirtim ilan yok,bugun 8.gunum..sabah idrar testi yaptim,bisii gorunmedi..cok takmadim desemde iste canimi sikti
lost a bidaha basla:)
Bende varım
Inşallah kuzum doktor amca güzel haberler verecek sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?