2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

lost a bidaha basla:)

hosgeldin kzuum bomba gibi gelmissin heralde harikaaa, sira bebisteeeee

evett firesiz hamislige devam insallah, hadi bakalim siran geldi hazirlannnn

ben işte kapıyı açtım en başta bekledim, herkes geçsin en son ben geçip kapatcam.... yani öyle demiştim.... hamişliğe geçmeyen kalmadıysa sıram gelmiştir artık.... güzbaharcık var, bebek_34 var, merveaydin vardı yanlış hatırlamıyosam... neyse önemli olan sonuç itibariyle oldukça azaldık.... ben sıramı bekliyorum bakalım ayın 26 sında ne diycek doktor amca

Benimkilerin insafı kurumuş anam başka bir açıklaması yok...

Ayy çook tatlısın yaa Zayıfladım diye seviniyorsun ama çoook az kaldı bu şekilde gezmene.

Kız asıl sen çok tatlısın, bayılıyorum bu güleryüzlü tavrına senin
Böyle olmakta sorun yok, benim hedefim ince vücut, koca göbek
En azından hamilelikte almam muhtemel kiloların çoğunu peşinen verdim. Onları geri alacağım, Minica'dan Monica'ya dönücem alacak verecek kalmayacak. Doğumdan sonra yine aynen iade...

kuzummm ben en son kapıyı kapatırım malum tedavi ekim yada kasım da.rapor o zaman çıkacak ya ssk nın saçma sapan işleri

ama sayı olarak oldukça azaldık Rabbim bizlere de tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Bende varim arkadaslar daha.cevap yazamiyorum diye unuttunuz mu beni.ben daha rapor icin evraklari bile veremedim.kim bilir ne zaman cikar.
Amayam hosgeldin tatilin sicagini,günesini getirdin gelirken.gecen hafta hep yagmurluydu buralar.bu arada rezerv azligini hangi testten anliyoruz amh daha bakilmadi ama e2 71 cikmis benim.

amh ve fsh dan anlaşılıyo tatlımcım...fsh 10un üzerinde yada amh 1 in altındaysa rezerv de problem var olduğu anlamına geliyo tatlımmm.... Ne zamana vereceksin evraklarını, tarih verdiler mi????

Bende varım
Inşallah kuzum doktor amca güzel haberler verecek sana

selam kızlar nasılsınız??

işyerinden zar zor giriyorum. güzel haberleri bekliyorum dört gözle... öpüldünüz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…