2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Allah korusun Selencim öyle şeyler getirme aklına. Tecrübelerimiz yüzünden böyle korkuları hep yaşayacağız sanırım. Allah korusun bebişlerimizi.
Clexane ı göbeğine yapacaksın dediler bana, bacağa da mı yapılıyor? Baldırda herhangi bir yere mi yapıyorsun? Bir de onu deniyim.
Seni ve göbüşünü öpüyorum

Canımmm dediğin gibi tecrübeyle sabit napim ya tüple hamile kalanlarım benim gibi olduğuna eminim. bebeklerimiz özel napalımmm

canım koldan bacaktan ve göbekten ben göbekten hiç yapmadım. eşim buradayken ona öğrettim hep koldan yaptırdım. o göreve gidince bacağa başladım bir gün biri diğer gün diğeri yapıyorum. biraz morarmalar başladı ama napalım. baldır kısmını iki parmağınla tut. havasını aldıktan sonra yap.

benim kardeşim şeker hastası onun iğnelerini zamanında çok yaptım oradan biliyorum.

Bende seni çok öpüyorum. Bebişleri iyi bak üzme onları valla doğunca senden hesap sorarlar.

nazancım nasınsın?? kaç oldu bugün

Canim iyiyim sen nasilsin?haftasonu gezmen nasildi,kocisinle
Benim transferin 7.gunu..cogu gitti azi kaldi..henuz bisii yapmadim.belirgin bir belirtimde yok..kasiklarimda belli belirsiz bir ignelenme oluyor sanki,onu da kendim mi uyduruyorum bilmiyorum
Yarin obur gun beni biraz oyalasin diye idrar testi yapayim diyorum..meraksiz kocam bile cok heyecanli

Sezer canım ben de seni merak ediyordum... Benim transferim de adetin 19. günü yapıldı, kişiye göre değişiyor belli ki.
Hadi bakalım kuzum sırada sen varsın. İyimser, inançlı ve pozitif olman çok hoşuma gitti. Hep böyle devam et ve bebişlerin seni hiç bırakmasın inşallah.

ay buna ben de bayıldım. ne güzel düşünmüşsün.

hangi eyalet? bahsetmiştim sana daha önce galiba, 1 yılım Minnesota'da geçti. İnşallah o kadar kuzeye gitmiyorsundur.

hoşgeldin. ne güzel tatilide yaptın bravoo.

Gelelim fasulyenin faydalarınaaa
gelelim valla şekerimmmmm şurda ayın 26 sında yeni tedavi başlıycak... o zamana kadar işleri biraz rayına oturtursammmm süper olcak...

canımsın o senin güzelliğin.... ben de seni çok seviyorum kiiii

kız ben de sabırsızlanıyorum bir an evvel tedaviye başlamak ve aranıza katılmak istiyorum, ben de sabırsızlanarak test günümü beklemek istiyorum.... benim ilk tedavim de de bu arada 15. güne vermişlerdi test sonucunu, biraz sağlamcılardı da geçiyo yani şekerimmmm...... ve inan ki azcık kalmış kiii..... sen şimdi onu bunu boşverde kocamın doğum günü pazargünü, ben ne süpris yapcam şimdi kocama:44::44::44::44:

4.gunun hayirli olsun ise baslaman iyi olmus vakit su gibi gecer simdi..ben evdeyim,vakit daha yavas geciyor..
Selene ve sana kan sulandirici igne verilmis,benim yok..boyle bir tahlilim de yok,kafamda takildi..eger sonuc pozitif cikarsa test yaptirsam mi ki diyorum..neyse...kaldi 4gun:))
Konustugumuzda sormayi unutmusum, seni dr gorunce ne tepki verdi? Artik ben monica degil minica yim dedin mi

canım haftasonu güzel geçti dün gece 11 de döndüm azcıkta yorucuydu neyse olsun.

Ben hafta sonu yapmış olabilirsin diye düşünmüştüm. Benim kararlı arkadaşım.

Kız kocalar bir alem zaten ya.

Nazan daha önce izledin mi bilmiyorum ama vakit geçirmek için "Friends" izlemeni öneririm. O kadar komik ve eğlenceliler ki, dizi biteli 10 yılı geçti hala izleyip gülüyorum. Monica'nın orijinaliyle de tanışmış olursun.
Kan sulandırıcı iğne vermediyse de bi aspirin, coraspin bişey vermiştir diye tahmin ediyorum. Onlar da aynı işi görüyor zaten. İçine sinmediyse sor istersen yine de.
Doktor beni görünce çok şaşırdı, tam hayal ettiğim gibi bir karşılaşma yaşadık. Dedim "hep senin için bunlar, hep beni sev diye"

Kiz ben o siziyi bitireli yillar oldu..ben bir yabanci dizi manyagiyim aklina gelecek,gelemicek olanlari izledim ve izliyorum..evde sikilmiyorum ama ben allahtan..ama bu aralar pek is yapmamaya calisiyorum..evet bebe aspirini kullaniyorum,sonuca gore konusacagim dr ile.

Haklısın bitanem sen çok sekersin kiii

Canımcım benim geçen dondurulmuş denememde de, onun öncesindeki freshde de 9 gün sonraya verdiler hep test gününü. Demek ki her yerde farklılaşıyor hakikaten bu uygulamalar. Ama merak etme 20sine birşey kalmadı. Daha transfer olamayanları düşün rahatlat kendini

Aminnn canımcım cümlemizinkini inşallah. Hadi bak 4. günün de bitmek üzere 5'e girdin sayılır. Sayılı gün çabuk geçiyor canımcım

Ayy çook tatlısın yaa Zayıfladım diye seviniyorsun ama çoook az kaldı bu şekilde gezmene.

coks sekerlerr, gule gle giysin bidigin:)) akillilik etmissin, ben gidip pembe bi tulum almistim:))oglusumuz olacagini nerden bilim

evet evet 12 hafta gecsinde hayirlisiyla ondan sonra girersin bende daha girmedim hamisken hic..

ben en son bi gun alip bi gun almamaya karar verdim bebe aspirini olayini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…