2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kız bende toplam 3 sene ama ne annesi ne eltim ne görümcem ne biçim bi aile bunlar anlamadım.telefonda onuda dedim valla nasıl bi ailesiniz hepiniz sorunlusunuz diye saydım.ya çok anlayışsız insanlar var ya.bırak valla kafamız rahat en azından

e ama moralim bozuldu şimdi benim? hani normal hayatımıza dönmeliydik, evlere kapanmamalıydık?
Ben pazartesi işe nasıl döneceğim şimdi

Bu arada benim de moralim bozuldu walla. Ben rapor falan almayacağım. Tekrar işe başlayacaktım. Benim doktorum da hareketsiz kalman daha sakıncalı, uzanma, eğilme, kendini fazla yormadan günlük hayatına devam et diyor. :18::18:

En değerli bizizzzzzzzzzzzzz!!!!! Beni huzursuz edecek kimseyi, hiçbir şeyi istemiyorum walla ben de bu süreçte. Keşke herkes anlayışlı olsa ve zor günlerimizde bir aile gibi davranıp destek olabilseler. Ama ne yazık ki insanoğlu neden bilmiyorum sürekli laf sokup karşı tarafı üzme derdinde.

benimki çok farklı laf sokmayıda geçtim iki kişinin arasını bi güzel bozuyor.sonra barıştırmaya çalışıyor.görümcemle aramı bozdu 10 gün önce.konuşmadğımı farkednce barıştırmaya kalktı ona iyice deli oldum.bırak dediğin gibi bizden değerlisi yok.onlar tası tarağı asmış biz evlat derdine düşmüşüz kendimizle uğraşalım kimseyi takmayalım nolur

kizlar kizlarrrrrrrr moralinizi bozmayin bu is inanma ve moral isi kesinlikleee..sadece kendinize dikkat edin yeter bencee, benim transfer persembe ogleden sonra oldu pazartesi ise gittim,,isim cok agir degil..egilip kalkmayin yavas hareket edin kendiniz kisitlamayin:) herkesin psikolojisi farkli tabi kimisi yatarak tutacagina inanir kimisi o kadar dikkat etmez..insallah hepiciginiz sirayla hamis kalacaksinizzzzzzz

nazannnnnnnnnnn sonuc pozitif derkennnn??? kiz yaptinmi testiniiii hay allahim bir blogta okudum kismini simdi gordum:)))) hadi insallah seninde ppozitifi sonucun canim hic merak etmeeeeee

Son düzenleme:
Senide sabah tekmeleriyle uyandiriyor mu bebis.bizim uyanma saatimiz 7 calar saat gibi hic sasmiyor.

Hamileyken 2 kez, dogumdan sonrada 1 kez tetanoz asisi oluyorsun. 25. Haftamizdayiz simdiye kadar sadece 2 kez tetanoz vurulduk

kizcelerim tesekkur ederimm..dun doktordaydik ense olcumu icin sukur iyi cikti...asi olmiycaksinzi dediler bana yaaa:26::26::26: bu arada bende henuz hic kilo almadim bu ishalden dolayi biraz zayiflamistim hatta,,kk hamisleri cok formda:))

e ama moralim bozuldu şimdi benim?
hani normal hayatımıza dönmeliydik, evlere kapanmamalıydık?
Ben pazartesi işe nasıl döneceğim şimdi

Kizlar kizlaaar,
Moralinizi bozmak icin koymadim ki ama..herkese gore degisir bu surec..kendini yormamak,ayakta dikilmemek,duzgun beslenmek,uzanmmak,egilmemek gerektigini hatirlatmak icindi.bahceci sitesinde de diyorki tutunma 5-7.gunler olur..yani sizin zaten 5.gun bebesi..transfer sonrasi 2-3gun dinlenseniz kafii..benim ki biraz daha zaman istiyor..normal hayata donun tabi ama o kadar da normal olmasin:))

Çoook sağol canım yaa inşallah

kizcelerim tesekkur ederimm..dun doktordaydik ense olcumu icin sukur iyi cikti...asi olmiycaksinzi dediler bana yaaa:26::26::26: bu arada bende henuz hic kilo almadim bu ishalden dolayi biraz zayiflamistim hatta,,kk hamisleri cok formda:))

Butun hamileligin boyle guzel haberlerle gecsin canim.bebegin kilosu normal olduktan varsin kilo almayalim bu bizim lehimize bisey dogumdan sonra kilo verilecek derdi olmaz en azindan.asi icinde bi bilgim yok canim ordaki prosedur farkli demekki

Anladığım kadarıyla bizim moral hemen bozulmaya müsait Fırsat arıyor gibi bişeyiz yani

Valla masallah,bizim topik manken nasil kilo almiyosunuz bravo..darisi basimiza

Anladığım kadarıyla bizim moral hemen bozulmaya müsait Fırsat arıyor gibi bişeyiz yani

Bozma sakin..bak gecen gun embriyo az oldu diye ben de bayagi uzulmustum ama...hersey olacagina variyor..simdi gene cok umutluyum..tabi ben onlemimi alayimda:))

bu defada almiyorum diye uzuluyo insan:))))))))) dogursakta rahatlasak:)

canim uzme kendini sakin..biliyosun ki hele ilk 3ayda filan senden besleniyor bebik,yemen icmenle degil.saglikli olman en onemlisi..o eskidenmis,bebek buyusun diye ye ye diye zorlamalar

haticimmmm benim yerimede bol bol et ye kizzzzzzz, ben yiyemiyorumburda heralde kanini akitmadan kestikleri icnmidir nedir cok kotu tadiyo simdi bana..bugun kocacim kofte denicek umarim yiyebilirim, zira henuz hic kilo almadimmmmmm:26::26:

Aaa nasil kesiyolar kiz şok mu yapıyolarki.canim turkiyeye gelmicenmi burdan götür yaninda ya:26:

Anladim cnm hayirli olsn hakkinda , benim ilk gebeligim , norml dogum cok istiyorm ama kan pihtilasmasi olanlar norml dogum yapamiyomus diye duydum ama hayrilisi artik ya :) senin ilkide tup muydu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…