2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kiz durrr ben bile hamis oldugumu daha tam anlamadim dedim bugun hemsireye, .. zayifladim gobuste sismedi bu ara kusma bulanti neyim yok..neyseki yarin gorcem bebemi..senin icin cok erkennn kuzumm..Allah hepimizinkini bizlere bagislasinnn, isteyenlere tez zamanda nasip etsin insallahhhhh

Son düzenleme:

canımmmm korku oluyo ya normal diyo herkes bkalım bu perşembede görürsem eğer kalp atışınıda duyarsam gebeyim dicem

Haha annene selam söyle ellerinden öpüyorum :) bizde saglikli olsunda herseye raziyiz dimi

Aynen öyle canım. Annemde seni öpüyormuş. valla bizden çok takip ediyor bizi. herkesin durumundan bilgisi var.:)))))

Bana görede kuzum senin senin gibigüzel bir kızın haticeninde resimdeki gibi bir oğlu olacak

Sağol tatlımmmmm. inşallah seninde ikizin olur biri kız biri oğlan

Maşallah canım benim Rabbim korusun sizi sağlıkla kucağına alacağın günü de göstersin inşallah

Dualarında bizleri de unutma

Canım çok teşekkür ederim. Darısın inşallahhhhhhhh başına Rabbim tez zamanda sanada yaşatsın ve bebişlerini kucağına versin inşallah.

Ayyy maasallah subhanallah canim yaaa cok zevindim gozun aydin nasilda rahatlamissindir simdi Allah im kucagina almayida nasip etsin insallah

amin cümlemizinkini canım. Nasılda rahatladım anlatamam. o sesi duymak başka bişeymiş. anlatılmaz bişeymiş. korkuyordum Rabbim yardım etti.

Sağol canım bende herşeyi sizlerle paylaşıyorum. Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin. Amin canım Tüm hamişlerin bebeklerini annelerine ailelerine bağışlasın inşallah.

Canım aynıydım benimde kasılarımda ağrı vardı halen devam ediyor. akıntım var. bende banyoya gidip gidip çok baktım. Ama rabbim sesi duyurdu sende duyacaksın inanıyorum. İçini ferah tut bu sefer doğuracağız inşallahhhhhhhhhhhhh

Kız sesi duyunca içim gitti...

Çok sevindim gözünaydınnnnn maşallah yavruna

Sağol canım arkadaşım darısı başına inşallah. Perşembe günü transferin varmış. su gibi geçsin ve inşallah bu sesleri sende duyacaksın.

:119::119::119::119::119::119: canım benim çok sevindim gozunaydin rabbım kucağına almayi nasip etsin

kuzum güzel yüzlü arkadaşım darısı başına inşallahhhhhhhh. Tez zamanda tedaviye başla ki sanada kalp atışı duyursun Rabbim inşallah. Ama ikizin olsunnnnnn. Kız senin gibi güzel olsun.

ayy arkadasim cok sevindim masallahcnm allah tamamina erdirsin inss arkadasim bundan sonra sira da hamisligin tadini cikarmak var

Darısı başına arkadaşım Rabbim tez zamanda sana da göstersin inşallah. Sizlere hep dua ettim kendinle birlikte hep de dua edeceğim Allahım kabul eder inşallah.

darısı başıma cnm kaç haftalıksın benim bugün 6.hafta oldu 7.haftaya randevum var kalp atışları için inş bende duyarım çok heycanlı bi süreç korkula karışık :132:

Darısı başına canım. sat 14 nisandı. Sata göre bugün 6+6 yım. üstten baktı duyuldu canım. İnşallah sende duyarsın.

ayyyyyy cok sevindim canimmm gozun aydin bi ohhh cekmisisndir..insallah kucagimiza almak nasip olsun arkadasimmmmmmmm

Arkandan geliyoruz arkadaşım. Hemde nasıl bir oh ben heyecandan telefona yapışıp annemi aradım. ağlayarak anlatıyorum herkes bana bakıyor. Eşimde sakin ol sakin ol diyor. Rutin kanları vericez idrar var gel içeri diyor ama ooooo. Nasıl bir andı anlatamam yaşamak lazımm.

İnşallah kucağımıza da alırız inşallah.

Darısı isteyen herkesin başına inşallah.

canımmmm korku oluyo ya normal diyo herkes bkalım bu perşembede görürsem eğer kalp atışınıda duyarsam gebeyim dicem
İnss cnm benim hemde gumbur gumbur
amin cnm inss yuregine saglik rabbim seninde bebisini sagsalim kucagina aldirsin inss

ayy cok heyecanli, bende simdi kidemli hamismi oldum:))) ne gulze boyle herkesiin tek tek hamile kalmasiii, siradaki pleaseeeeee:) ben hala duymadim biliyomusun sadece goruyorum pir pir atiyo, belki yarin gidecegim doktorun vardir dinleten aletii

Aynen öyle canım. Annemde seni öpüyormuş. valla bizden çok takip ediyor bizi. herkesin durumundan bilgisi var.:)))))

Sağol tatlımmmmm. inşallah seninde ikizin olur biri kız biri oğlan

Amin inşallah bitanem Rabbim bütün dualarıni kabul etsin bekleyin beni gelicem arkanızdan kizinda senin gibi güzel olacak

5.gunu bı erken tahlılım oldu ve negatıf cıkınca 12. gunune kadar beklıyım dedım , transfer gununude sayarsam 10.gunum adet olmadım daha bakalım :18:

Canım daha çoook erken ama 3. gün transferi olduysan mutlaka 12. gün testini yap. Sakın hamile değilim diye kendini yorup ters hareketler yapma ancak beta-hcg değerin kanda kendini gösterir. Umarım hamilesindir canım

Ayyyyy kıyamam sana çooook heyecanlı. Rabbim nazarlardan korusun Darısı da bizim başımıza olsun inşallaaaahh!!

Haticimmm öldürcen sen benii daha nasıl belirtin olabilir mercimek gibi bile değil şimdi. Kız oldu bu iş diyorum bak tadını çıkar 9 ay sonra kucağında bebişin diyorum hala beni dinlemiyorsun. Çooook tatlısın yaa

Kizlar selam,
Bugun 10.30 gibi transferim gerceklesti..hayirlisi ve bebeli sonuc olur insallah..islemden kisa sure sonra beni normal yataga goturmek icin sedyeye aldilar..bi yarim saat filan yattiktan sonra wc gittim,2 saate yakin gene yatip eve dondum..
2gundur sabah ilk idrar sirasinda az bi kanamam oluyordu,ben crinone jel tahris mi yapti diye merak ettim,geceden yapip yatiyorum diye..neyse dr da progestan kapsule gec dedi..
Test tarihim onumusdeki ctesi.insallah guzel sonuc alirsam,esimin ilk babalar gununu kutlariz:))

Sezercim sen nasılsın ne durumdasın?
Benim perşembe günü transferim var

Hadi hayırlısı canımmm ya. Ben de bugün doktora gittim. Cuma günü yine gel dedi. O gün gittiğimde net olarak transfer gününü söyleyebilirmiş. Yani en geç önümüzdeki haftanın sonunda benimde transferim olacak inşallah. Bu arada aldığım ilaçları sana yazayım bir karşılaştırabilir miyiz. Bana geçen 2 transferimde de kan sulandırıcı vermemişti ilk kez bu sefer verdi. Ben de pco olduğu için diaformin verdi. Sabah akşam yarım alıyorum. Gece yatarken deltacortil, bebeği vücut kabul etsin diye. Günde 5mg lucrin, 3 tane estrofem, 1 folbiol ve bugün ilk kez verdiği günde 1 tane ecopirin. Şimdilik bu kadar. Hapçı gibi dolanıyorum ortada. Patlamaya hazır bir bomba gibiyim walla. Tutmayın beni 3.de fena haldeyim

Selencim gozun aydin,ne guzel haber bu:)) allah bana da nasip eder insalah:)))

evettttt siradaki guzel haber nazandan geliyor haftaya cumartesiiiii insallahhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…