Sağol canım 3 aydan sonra belli olur diyorlar. Merak ettim. Canım ben bu ara çok sinirliyim. Kasık ağrılarımda şiddetli. :))
Canim cok sevindim minicik kesen buyusunde baslasin seni tekmelemeye :) ben bise sorcktm bnm 24 haftalik oldu da kan sulandirici igneyi hala kullaniyorm ayrica aspirinde kullaniyorm , acaba bu igneyi doguma kadar kullancakmiyiz bi bilgin var mi ? Ben artik gobegimde yapamiyorm malum gerildgi icin bacagama yapiyorm ama bacgmda hep damara denk geliyo ve ertesi gune damarim sisiyo b karis morariyosuanda doktorumu degstrme asamasnda oldgm icin henuz doktora sorma frsatim olmadi blki snn bi bilgn vardr :)
Kızz çok güldürdün beniAllah'ta seni güldürsün hepp inşallah. Tabii bebişlerinle
Canim igne ve aspirin bende kullaniyorum doktorum 32.haftada aspirini 37.haftada igneyi kesicez dedi
gelismeleri bildirirm canim:) valla bu donemde hersey cok normal, ben cok cok sinirli oldugumu hatirlamiyorum ama arada parliyodum tabi, vah esinin haline:) kasik agrilarida normaldir canim bebis buyuyo sonucta..ay benimde ishalim hortladi yine, bende kafayi yicem..birde su aspirin meselesine taktim kullanayimmi birakayimmi bilemiyorum..pihti sorunum yok ama(gerci test yaptirmadim) doktorlarda sen bilirsin diyorlar..oyle isteeee
Canım ishaline neden çözüm bulamadılar ya. Benimde vajina da crinone jeli yaptıktan bir saat sonra kaşıntı başlıyor uzun süre devam ediyor çıldıtıyo. Canım sanırım aspirin ve iğneyle bir süre daha devam ediliyor. Bırakmasan mı ki çünkü bebek sonuçta kandan besleniyor. O da kanı sulandırıyo. Mantıken devam edilebilir.
Sinir olayına gelince yapacak bişey yok çekecek. Zaten eşim geçici görevle 4 aylığına şehir dışına gitti. 10 günde bir gelecek. Ben hep yalnızım. Ama telefondan yetiyorum:))))
Canım ishaline neden çözüm bulamadılar ya. Benimde vajina da crinone jeli yaptıktan bir saat sonra kaşıntı başlıyor uzun süre devam ediyor çıldıtıyo. Canım sanırım aspirin ve iğneyle bir süre daha devam ediliyor. Bırakmasan mı ki çünkü bebek sonuçta kandan besleniyor. O da kanı sulandırıyo. Mantıken devam edilebilir.
Sinir olayına gelince yapacak bişey yok çekecek. Zaten eşim geçici görevle 4 aylığına şehir dışına gitti. 10 günde bir gelecek. Ben hep yalnızım. Ama telefondan yetiyorum:))))
hemsire bi ilac adi verdi aslinda ama almadim henuz, bi geciyo haha diyorum ilac almiyim sona yeniden basliyo..tabi canim telefondadnda yeteriz ona ne supheee:))) aspirin 2 gunde bir alayim diyorum bende ama bazi yerlerde almayin uzak durun diyor yabanci sitelerde yani herkes farkli bisey soyluyor
jel kasinti yapar heralde ya, aslinda en temizi igne ama her doktor vermiyor onuda..
hemsire bi ilac adi verdi aslinda ama almadim henuz, bi geciyo haha diyorum ilac almiyim sona yeniden basliyo..tabi canim telefondadnda yeteriz ona ne supheee:))) aspirin 2 gunde bir alayim diyorum bende ama bazi yerlerde almayin uzak durun diyor yabanci sitelerde yani herkes farkli bisey soyluyor
canım o zaman tam olarak araştır ona göre bırak. Allah korusun şansa bırakma. O kadar azabını çekiyoruz. Dikkatli olmakta fayda var.
kaşıntım öyle böyle değil valla yolasım geliyor kendimi zor tutuyorum. Acaba benim gibi sorun yaşayan varmı? Yoksa Ankara daki kliniği mi arasam ki. enfeksiyon falan mı oldu yoksa offffff :18::18::18::18:
Aspirin meselesi karisikmis,ben bebe aspirini kullaniyorum,bir sikinti olur mu uzun vadeli,ben sanmam..ishal icinse bence varsa orda hergun seftali ye bu aralar.seftali kabiz yaparmis,bir bak istersen..bu ishal sirasinda mineral ve tuz kaybi oldugundan istersen maden suyu ve deniz tuzu katilmis su tuketmeni tavsiye ederim.nihayetinde guclu kalman gerek,gebesin:)
Aklima geldi simdi,yakinda ben drumu transfer icin gorecegim,gebelik surecinde hergun aspirin icmenin bir sikintisi olur mu diye sorabilirim..sonucta bende kullaniyorum ve belirlenmis bir kan pihtilasma sorunum da yok,durumumuz ayni yani:))
adıyla buyusun canmm tek muhammedmı vereceksınn
Hadi hayırlısı canım. Hepsi dölleniirr, ikisi sana sımsıkı tutunur, kalanlarını da yıllar sonrası için saklarsın inşallah!!!
Kayınvalidenlerin gelmesine de çook üzüldüm ya bu dönemde misafir istemiyor insan gerçekten. Aldığın ilaçlar seni öyle bir hale getiriyor ki, dokunsan ağlayacak, bazen de sinirden patlayacak gibi oluyorsun. Aslında bu zamanlarda bırak misafirlerin gelmesini en güzeli amaya gibi tatile gitmek. Umarım eşin gelmelerine engel olacak bişeyler yapabilir. Ama illa da geleceklerse lütfen sıkma canını ve kendini yormamaya çalış. Biliyorsun transfer öncesi vücudunun dinlenmiş, kafanın rahat olması çook önemli.
Nazancım bir de senin bu kaçıncı denemen? Öncesinde kimyasal mı olmuştu?
bende bebe aspirini aliyorum nazancim 81 mg..valla sor bakalim bide onun fikrini alalim cok makbule gecer:) ishal onerilerin icinde cok tesekkur ederim hemen is cikis markete ugrayayaim birde seftaliyi deneyeyim o halde, gerci 1-2 saattir iyi gibi ama...bol bol su icmeye calisiyorum aksam maden suyu iceyim dedim bitiremedim cok nane molla oldum yemek konusunda bu aralar..hadi bakalim sizinde o gunleriniz yakindir:))) dilerim sorunsuz geciririsiniz tabiii
idrar yollari enfeksiyonu hamilelerde cok yaygin canim bende oldum, onn icin git bir idrar testi yapti..sanki kalbimdesin yada baska biri kasinti yapiyor diyordu gibi hatirliyorum ama:26: sen bi klinigi ara once en iyisi ve sor...
aspirin aspirin arastirmaktan kafayi yedim
Kizlar embriyolog aradi simdi..
5olgun yumurtadan 3u dollenmis simdilikaslinda canim cok sikildi..gecen sefer 5 taneden 4 u dollenmisti..hayirlisi olsun bakalim,yarin gene haber verecekmis dr..donduracak kadar olsa super olacakti..ilki olursa,1-2 sene sonra kardes icin kullanirim diye istiyorum..o zamana anlasilan dollenebilecek yumurtam kalmayacak
Kizlar embriyolog aradi simdi..
5olgun yumurtadan 3u dollenmis simdilikaslinda canim cok sikildi..gecen sefer 5 taneden 4 u dollenmisti..hayirlisi olsun bakalim,yarin gene haber verecekmis dr..donduracak kadar olsa super olacakti..ilki olursa,1-2 sene sonra kardes icin kullanirim diye istiyorum..o zamana anlasilan dollenebilecek yumurtam kalmayacak
Sağol canım birazdan arayacağım. O kadar dikkat ediyoruz ya enfeksiyon da kapıyorsak bu durumda ne diyim valla. neyse canım
bu arada anneme sordum ishali şeftali, muz, leblebi ve koyu çay iyi ediyormuş. ama hamile olduğu için koyu çay içmesin diyor. şeftali ve muz diyor. denemediysen deneyebilirsin canım. öptüm tatlım
canım benm geçmiş olsun hemen doktoru bi ara onlar bebeğe zarar vermeyecek şekilde bi yol gösterir.sirkeli suyla yıkamayı denedinmi hatırlıyomusun ilkindede öyle olmuştuk beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?