2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Sağol canım 3 aydan sonra belli olur diyorlar. Merak ettim. Canım ben bu ara çok sinirliyim. Kasık ağrılarımda şiddetli. :))

gelismeleri bildirirm canim:) valla bu donemde hersey cok normal, ben cok cok sinirli oldugumu hatirlamiyorum ama arada parliyodum tabi, vah esinin haline:) kasik agrilarida normaldir canim bebis buyuyo sonucta..ay benimde ishalim hortladi yine, bende kafayi yicem..birde su aspirin meselesine taktim kullanayimmi birakayimmi bilemiyorum..pihti sorunum yok ama(gerci test yaptirmadim) doktorlarda sen bilirsin diyorlar..oyle isteeee

Canim igne ve aspirin bende kullaniyorum doktorum 32.haftada aspirini 37.haftada igneyi kesicez dedi

Canim igne ve aspirin bende kullaniyorum doktorum 32.haftada aspirini 37.haftada igneyi kesicez dedi

ben kafayi yicem bu aspirin meselesinden doktor sen bilirisn diyor dedim tr de veriyo genelde doktorlar, burda oyle degil diyor..hey allahim yaaa...bide aspirin ictim az evvel ishalim costu yine acaba o tetiklermikiii???

Canım ishaline neden çözüm bulamadılar ya. Benimde vajina da crinone jeli yaptıktan bir saat sonra kaşıntı başlıyor uzun süre devam ediyor çıldıtıyo. Canım sanırım aspirin ve iğneyle bir süre daha devam ediliyor. Bırakmasan mı ki çünkü bebek sonuçta kandan besleniyor. O da kanı sulandırıyo. Mantıken devam edilebilir.

Sinir olayına gelince yapacak bişey yok çekecek. Zaten eşim geçici görevle 4 aylığına şehir dışına gitti. 10 günde bir gelecek. Ben hep yalnızım. Ama telefondan yetiyorum:))))

hemsire bi ilac adi verdi aslinda ama almadim henuz, bi geciyo haha diyorum ilac almiyim sona yeniden basliyo..tabi canim telefondadnda yeteriz ona ne supheee:))) aspirin 2 gunde bir alayim diyorum bende ama bazi yerlerde almayin uzak durun diyor yabanci sitelerde yani herkes farkli bisey soyluyor

jel kasinti yapar heralde ya, aslinda en temizi igne ama her doktor vermiyor onuda..

canım o zaman tam olarak araştır ona göre bırak. Allah korusun şansa bırakma. O kadar azabını çekiyoruz. Dikkatli olmakta fayda var.

jel kasinti yapar heralde ya, aslinda en temizi igne ama her doktor vermiyor onuda..

kaşıntım öyle böyle değil valla yolasım geliyor kendimi zor tutuyorum. Acaba benim gibi sorun yaşayan varmı? Yoksa Ankara daki kliniği mi arasam ki. enfeksiyon falan mı oldu yoksa offffff :18::18::18::18:

Aspirin meselesi karisikmis,ben bebe aspirini kullaniyorum,bir sikinti olur mu uzun vadeli,ben sanmam..ishal icinse bence varsa orda hergun seftali ye bu aralar.seftali kabiz yaparmis,bir bak istersen..bu ishal sirasinda mineral ve tuz kaybi oldugundan istersen maden suyu ve deniz tuzu katilmis su tuketmeni tavsiye ederim.nihayetinde guclu kalman gerek,gebesin:)
Aklima geldi simdi,yakinda ben drumu transfer icin gorecegim,gebelik surecinde hergun aspirin icmenin bir sikintisi olur mu diye sorabilirim..sonucta bende kullaniyorum ve belirlenmis bir kan pihtilasma sorunum da yok,durumumuz ayni yani:))

idrar yollari enfeksiyonu hamilelerde cok yaygin canim bende oldum, onn icin git bir idrar testi yapti..sanki kalbimdesin yada baska biri kasinti yapiyor diyordu gibi hatirliyorum ama:26: sen bi klinigi ara once en iyisi ve sor...

aspirin aspirin arastirmaktan kafayi yedim

bende bebe aspirini aliyorum nazancim 81 mg..valla sor bakalim bide onun fikrini alalim cok makbule gecer:) ishal onerilerin icinde cok tesekkur ederim hemen is cikis markete ugrayayaim birde seftaliyi deneyeyim o halde, gerci 1-2 saattir iyi gibi ama...bol bol su icmeye calisiyorum aksam maden suyu iceyim dedim bitiremedim cok nane molla oldum yemek konusunda bu aralar..hadi bakalim sizinde o gunleriniz yakindir:))) dilerim sorunsuz geciririsiniz tabiii

Sezercim bu benim 2.tup denemem..ilkini z.kamil hastanesinde yapmistim.bos gebelikti.kese olustu ama embriyo olusamadi...dr. da 8. Hafta basi kurtaj ile aldi keseyi..2ay sonrasi baslayacakken de polip cikti,histeroskopi ile alindi..tutunma sansi artiyor diye de hemen tupe basladik..hayirlisi artik..
Zaten bu kaynana olayina da ayri sinirliyim..gecen sene gelmediler,simdi b..k var,tobe tobeeee.

Bendeki baktim da 100mg..maden suyunu acip gazini kacirdiktan sonra ya suyuna kat,yada sade ic..bebeklere ishalde boyle bir oneri yapildigini biliyorum,dehidrasyonu engellemek icin..optum..

Kizlar embriyolog aradi simdi..
5olgun yumurtadan 3u dollenmis simdilik aslinda canim cok sikildi..gecen sefer 5 taneden 4 u dollenmisti..hayirlisi olsun bakalim,yarin gene haber verecekmis dr..donduracak kadar olsa super olacakti..ilki olursa,1-2 sene sonra kardes icin kullanirim diye istiyorum..o zamana anlasilan dollenebilecek yumurtam kalmayacak

Sağol canım birazdan arayacağım. O kadar dikkat ediyoruz ya enfeksiyon da kapıyorsak bu durumda ne diyim valla. neyse canım

bu arada anneme sordum ishali şeftali, muz, leblebi ve koyu çay iyi ediyormuş. ama hamile olduğu için koyu çay içmesin diyor. şeftali ve muz diyor. denemediysen deneyebilirsin canım. öptüm tatlım

Canım benim niye canını sıkıyorsun. Belki ikizin olur. belki bu tüpbebek olur sonradan kendiliğinden kardeş olur biz bunları okumadıkmı sanki. Şimdi ne canını sıkıyorsunki.

Ayrıca kaliteli olsunda bebişin olsunda varsın diğerleri donmasın. Üzme kendini

Sağlıklı olsun kollu bacaklı olsun senin bebeğin olsun. Rabbim nasip etsin yeter ki

canımmmmmmmmmm kısmet bu işler benmde 2 denememde hiç donmuşum olmadı halada yok.bende üzülüyorum ama rabbim kısmet edecekse olacak zaten.canını sıkma sen.kaynana falanda düşünme rabbim herşeyi yoluna koyar boşver sen onları

canım benm geçmiş olsun hemen doktoru bi ara onlar bebeğe zarar vermeyecek şekilde bi yol gösterir.sirkeli suyla yıkamayı denedinmi hatırlıyomusun ilkindede öyle olmuştuk beraber

canım benm geçmiş olsun hemen doktoru bi ara onlar bebeğe zarar vermeyecek şekilde bi yol gösterir.sirkeli suyla yıkamayı denedinmi hatırlıyomusun ilkindede öyle olmuştuk beraber

arıyorum canım. 2 gün önce 1 sefer bephantane krem sürdüm sonra korktum bişey olur diye bir daha sürmedim. ama o beni azda olsa rahatmıştı.

sen nasılsın. şu alttaki yazılara bayılıyorum dün bu hafta çok sinirliyim dedim. şimdi çok sinirli olursunuz yazıyor. günlük değişiyormuş yazılar çok güzel gün be gün bebişleri takip ediyoruz. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…