Hmm dna sina bakildi yani ozaman sasmaz tabi hayirli ugurlu olsun ozaman oglusun tatlim isim dusunuyomusun bizimki Allah nasip ederse Muhammed olucak.
Oyy oy kuzum demek bi pasa daha geliyo hayirli ugurlu olsun ama bu haftada soylenen cinsiyet bi ihtimal degisebiliyo en azindan 16 haftaya kadar kendini cok alistirma bnim ilk gün beligimde iki farkli doktorda erkek demisti 12 haftalikken sonra kizimiz oldugunu ogrenmistik insan kendini cok alistirinca sonrq bi tuhaf oluyo canim insallah hep boyle guzel gider benim oglan tekmelere basladi maasallah disardan gorunuyo inan inanilmaz bi duygu onu hissetmek darisi tum kardeslerimize insallah
cok sukur test sonuclarimiz iyi cikti kizlar veeee bir oglusumuz olacakkkkkkkk
Allahim tez zamanda darisi isteyen herkesin basina olsun lutfennn, saglikli bebeciklerimizle musmtlu gunlerimiz olsun aminnn
Tatlım kimseye çatma lütfen gerilme.
Yarın haberlerinizi bekliyorum kızlar. Hepimizin göbişleri şişecek dedik şişecekkkkkk.
kızlar doktordan geldim minnacık bir kese göründü hamdolsun.perşembe yine gitcem kontrole.bu arada alttan muayene oldum sıkıntı yok dedi doktorum.kasık ağrıları iyiye işaret dedi şimdilik bu kadar.ha bide estrofemi kesti.kan sulandırıcı iğneye ve progestan fitile devam
Oyy oy kuzum demek bi pasa daha geliyo hayirli ugurlu olsun ama bu haftada soylenen cinsiyet bi ihtimal degisebiliyo en azindan 16 haftaya kadar kendini cok alistirma bnim ilk gün beligimde iki farkli doktorda erkek demisti 12 haftalikken sonra kizimiz oldugunu ogrenmistik insan kendini cok alistirinca sonrq bi tuhaf oluyo canim insallah hep boyle guzel gider benim oglan tekmelere basladi maasallah disardan gorunuyo inan inanilmaz bi duygu onu hissetmek darisi tum kardeslerimize insallah
cok sukur test sonuclarimiz iyi cikti kizlar veeee bir oglusumuz olacakkkkkkkk
Allahim tez zamanda darisi isteyen herkesin basina olsun lutfennn, saglikli bebeciklerimizle musmtlu gunlerimiz olsun aminnn
oyyyyyyyy maşallah canım benim darısı pıt pıtlara inşallah
kızlar doktordan geldim minnacık bir kese göründü hamdolsun.perşembe yine gitcem kontrole.bu arada alttan muayene oldum sıkıntı yok dedi doktorum.kasık ağrıları iyiye işaret dedi şimdilik bu kadar.ha bide estrofemi kesti.kan sulandırıcı iğneye ve progestan fitile devam
İnşallah canım, ben de senin kalp atışlarını duymanı bekliyorum heyecanla...
Bugün Nazan'ın opu günü, bir sürü kaliteli yumurtası olsun da hepsi döllensin inşallah...
canım gözün aydın ben iki minik kese beklemiştim olsun arkasından bir tane daha doğurrusun hemen..darısı başımıza olsun inş..sende artık hamişsin dualarını bekliyoruz canım..
Hoşgeldin haticecim canım benim güzel haber bu.
Arkadaşlar ikimize de değer yüksek diye ikiz olabilir demişti. Her halde tekizlerimiz geliyor.
Darısı kalp atışına canımmmm
zaten çok az kişi kaldınız merak etme sabır ve dua ile gelecek bebekleriniz inşallah.hep duamdasın merak etme
Hoşgeldin haticecim canım benim güzel haber bu.
Arkadaşlar ikimize de değer yüksek diye ikiz olabilir demişti. Her halde tekizlerimiz geliyor.
Darısı kalp atışına canımmmm
bendee geldımm kızz bırtane bebıs gorduk 15gun sonra gel dedı doktor bana kalp atısına bıde tset yaptı rutınlermıs 320 para aldıı:26:buadam bıtırecek bızı yaaa
Canim cok sevindim minicik kesen buyusunde baslasin seni tekmelemeye :) ben bise sorcktm bnm 24 haftalik oldu da kan sulandirici igneyi hala kullaniyorm ayrica aspirinde kullaniyorm , acaba bu igneyi doguma kadar kullancakmiyiz bi bilgin var mi ? Ben artik gobegimde yapamiyorm malum gerildgi icin bacagama yapiyorm ama bacgmda hep damara denk geliyo ve ertesi gune damarim sisiyo b karis morariyosuanda doktorumu degstrme asamasnda oldgm icin henuz doktora sorma frsatim olmadi blki snn bi bilgn vardr :)
kızzz hangi doktor bu :26: neyse keseyide gördük hamdolsun rabbim isteyen herkese versinnnnnn
kızzz hangi doktor bu :26: neyse keseyide gördük hamdolsun rabbim isteyen herkese versinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?