2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Yok kiz,bende 3yildir kendi rengimdeyim,eskiden bende bayaa sarisindim:)) bebek isteyince hemen olacak ya!! Kendi rengime donmustum..neyse,dipler kendi rengi olacak,hamile iken gerek kalmayacak,beyazlar en az gorunsun diye en sona birakmistim...
Yuruyus lazim tabi,ben sadece temizlik yapmam:))

Canım çok teşekkür ederiz Allah isteyen herkese nasip etsin ben de seni öpüyorum...
Ayşegüüül, ne zamandır öpmüyorum ben seni gel
Bu gizemli tedaviyi ben de merakla bekliyorum...
Canım teşekkür ederim ama üzerinize afiyet hala 84 kiloyum yani eriyecek bitecek bir halim yok kolay kolay
Ama tabii iyi oldu, hamilelik olursa inşallah eski halimden daha kilolu olmayacağım muhtemelen...

Hayirli olsun inss tedavin cnm sende yolu yariladin inss sonu bebisli olsun cnm
çok sağol neşecim umutluyum inşallah olacak bu sefer.

İyi bari canım uzadıkça sorun yaratır sandımdı ben.
Daha birlikte uzun yürüyüşler yapacağız tembellik yok... Bırakalım evler biraz pislensin, canımız sağolsun...

Son düzenleme:

İnşallahh canım yaaa

cok sukur test sonuclarimiz iyi cikti kizlar veeee bir oglusumuz olacakkkkkkkk
Allahim tez zamanda darisi isteyen herkesin basina olsun lutfennn, saglikli bebeciklerimizle musmtlu gunlerimiz olsun aminnn

yaw su hoca da amma gizem yapti sunu adam gibi anlatsaya bizde arastirip ogrensek bu enteresan tedaviyi..ne ignesi verecek acaba,su lenfosit asisi degildir sanirim,ona 2-3 ay once baslaniyormus cunku..merak ettim..
Ay bi bilsem, bende meraktayim valla...
Op sekerim yanaklarim emrinize amadeeeeee
Olgun bitkin bi haldeyim su yarini da bi bitirsemmmmmm

Allahim tez zamanda darisi isteyen herkesin basina olsun lutfennn, saglikli bebeciklerimizle musmtlu gunlerimiz olsun aminnn
Hadi gozun aydin cnm masallah oglusa bir sehzade geliyor demekki allah sagsalim kucagina almayida nasip etsin ins cnm

kizlar iyice bi arastirin boya isine girmeden once..ilaclara baslandiysa belki bir zarari dokunur mu acba?? benimde beyazlar cikti vallahi napicam bilmem:)

Gözün aydın canımm benimm. Yüce Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin. Aynısından bize de versin inşallaaaahh

Gözün aydın canımm benimm. Yüce Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin. Aynısından bize de versin inşallaaaahh

cok tesekkur ederim canim, bu slogani sevmiyorum ama durumuma cok uyuyor:) hayaldi gercek oldu:) insallah hepimize nasip olsun saglikla kucagimiza almakk

Oyy oy kuzum demek bi pasa daha geliyo hayirli ugurlu olsun ama bu haftada soylenen cinsiyet bi ihtimal degisebiliyo en azindan 16 haftaya kadar kendini cok alistirma bnim ilk gün beligimde iki farkli doktorda erkek demisti 12 haftalikken sonra kizimiz oldugunu ogrenmistik insan kendini cok alistirinca sonrq bi tuhaf oluyo canim insallah hep boyle guzel gider benim oglan tekmelere basladi maasallah disardan gorunuyo inan inanilmaz bi duygu onu hissetmek darisi tum kardeslerimize insallah

Canım inşallah duyacağım inancım o yönde... Evet hamişlik takvimi yaptık. İnşallah 9 ay takvimimizle yazışmaya devam ederiz.

Geçmiş olsun canım. Umarım biran önce düzelirsin.

Harika canım gözünüz aydın olsun. Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin tatlım.

Rabbim nazardan saklasın

Canım benimmmm

Yumişleri yarın güzel güzel bırak sende dinlen. İnşallah hepsi kaliteli olur Annelerine kavuşup sıkı sıkı tutunurlar inşallah.

Tatlım kimseye çatma lütfen gerilme.

Yarın haberlerinizi bekliyorum kızlar. Hepimizin göbişleri şişecek dedik şişecekkkkkk.

nesecimm cok tesekkur ederim darisi en kisa zamanda sana olsun insallah, yavruna bir kardes gelsinn
sagol cnm benim inss

Oyy masallah oglusa cnm benim kendine iyi bak

canimm cok tesekkur ederim..biz panorama diye bir test yaptirdik yani kandaki kromozomlardan bakildi x mi y mi diye oyle erkek oldugu anlasildi, ultrasonla cok cok erken tabi kiz mi erkek mi oldugunu soylemek icin..bu testin dogrulu %99 mus..kiz erkek hic fark etmez saglikli olsundaaaaaaaaoperim seni ve kuzunuuuuuuu

cok sagol selencim, hep beraber guzel haberler almak vermek nasip olsun hepimize insallahhhhhhhh

Hmm dna sina bakildi yani ozaman sasmaz tabi hayirli ugurlu olsun ozaman oglusun tatlim isim dusunuyomusun bizimki Allah nasip ederse Muhammed olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…