Haticim,allah tamamina erdirsin:) cuma gunu senin ufakliklarla tanisacakmissinGuzel haberlerini bekliyoruz
Vajinal usg den bence cekinmeyin,buna bagli dusuk vs olmazmis..zaten oyle olsa 9 ay kimse esiyle birlikte olamazdi
kuzummmmmmmmmmmmm alllah razı olsun ama korkuyorum serenay ya bana akıl ver düşermi değer bugün sabah tuvalete gittim su renginde bişey içimden aktı gitti 2-3 damla korktum bebek düştü diye ???
nazancım teşekkür ederim allah razı olsunnnnn inşallah daha güzel haberler veririm.sen ne durumdasın iğneler bittimi ?
merhaba hatibulut,, çok sevindim hamile kaldığına... Allah kucağına almayı nasip etsin.
canım kaçıncı tüp denemende hamile kaldın ve hangi hastanede?
bende tüp bebek için araştırmadayım. beni aydınlatırsan sevinirim.
canım hamileymişsinAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, çok sevindim. Kendine çok dikkat et, hiç yorma. Uzan dinlen, ilk 3 ay keyif yap keseyi gördünüz mü?
allah razı olsun arkadaşım darısı başına inşallah..benm sorunum endometriozis.ikinci denememdi bu..ankara başkent hastanesi göğşen beyde yaptırdım hamdolsun çok şükür tuttu.inşallah seninde herşey yolunda gider
çikolata kistlilerin sonunda yüzleri güldü dicem valla hamdolsun gebeyim ikinci denemede tuttu devamı gelir inşallah.cuma günü kese görmeye çağırdı doktor bakalım görüncekmisen nasılsın nasıl gidiyor
Cok şükür klasik gebelik sıkıntıları dışında iyi gidiyor. Darısı başına ve burdaki tüm evlat duası eden arkadaşlarımızın başına inşallah. Cuma iyi haberlerle gel
ferahlattın bizi tatlım ya çok sağol
teşekkür ederiz canım. içimi rahatlattın
Kızlar ilk olarak üstten baktırdım kalp atışını duyamadık. istersen alttan bakalım dedi. bende kabul ettim ama kalp atışını yine duyamadık. endişelenme 6. haftaya daha yeni girdik dedi ama ben çok korkmaya başladım.
Ayrıca yolk kesesini gördüm dedi içi dolu dedi. Haftaya bugüne randevu verdi. ben bir hafta nasıl bekleyeceğim yaaaa:18::18::18::18:
evet canm 6 dusugum var ve rısklı bır gebelık gecırıyorm hep oyuzdenn
Kızlar ilk olarak üstten baktırdım kalp atışını duyamadık. istersen alttan bakalım dedi. bende kabul ettim ama kalp atışını yine duyamadık. endişelenme 6. haftaya daha yeni girdik dedi ama ben çok korkmaya başladım.
Ayrıca yolk kesesini gördüm dedi içi dolu dedi. Haftaya bugüne randevu verdi. ben bir hafta nasıl bekleyeceğim yaaaa:18::18::18::18:
Canim drun usg ile herseyi goruyordur.ben ilk denemede devlete gittim,her kontrolde kan bakiliyordu.simdi ozele gecince kan bakilmiyor.dr a sordum niye diye.aslinda biz biliyoruz gerek yok ama devlette asistanar yumurta buyuklugu ile kandaki ostrojen seviyesindeki baglantiyi iyi gorup ogrensinler diye test yaptiriyoruz demisti.mantikli geldi,adamar 20 yildir bu isi yapinca herseyi usg den gorup anliyolar:))
Bu arada baslamssin,hayirli olsun
nazancım teşekkür ederim allah razı olsunnnnn inşallah daha güzel haberler veririm.sen ne durumdasın iğneler bittimi ?
Çok sağol canım ya demek sen de yaşadın bu durumu rahatladım walla. Aslında doktoruma çok güveniyorum. Ama benim ikinci deneme dış gebelik olunca biraz sarsıldım açıkçası. Çünkü yabancı makalelerden okuduğum kadarıyla tüp bebekte dış gebelik ya embriyonun rahmin normalin yukarısına bırakılmasından ya da normalden daha yüksek basınçla bırakılmasından oluyormuş. Yani transferle ilgili bir sorunmuş. Bunu okuduğumda güvenim biraz sarsılmadı değil. Ama vakti gelmeyince illa bir nedeni olacak diye avuttum kendimi
Nazancım inşallah bu son olur hepimiz için. Normalde sakin görünüyorum. Kimse ne hissettiğimin farkında değil ama kendimle başbaşa kaldığımda kalbimin titremesine engel olamıyorumSeninle aynı zamanlara denk geleceğiz herhalde değil mi? Benim 10-12 gün içerisinde transfer olur diye düşünüyorum.
Ben de ignelere devam ediyordum,yarin kontrolum var.sanirim yarin ovitrelle gunu olacak ve cuma OPUinsallah hersey yolunda gider,anne hanim
Ollleeeyyy hepsi bitmiş bileee hadi arkamdan gel annecik:))))
çokk saol hayatmm amın ınsallhKıyamam yaa canımm çook geçmiş olsun. Artık her detayı biliyorsun, sorunu biliyorsun en azından o nedenle dikkatli olacaksın ve Yüce Rabbimin izniyle bu keeeez mutlu sooooooooooon olacak inşallah. Allah yardımcın olsun canım benim
Ben de cok sey okuyorum,en son drum tatli sert kizdi,kafana takma dediben de cok umutlu ve heyecanliyim...sen de bu aralar en azindan okuma-arastirma olayini kes,dr guven:)) benim de dedigim gibi yarin kontrolum var,sanirim cuma OPU olacak.yani senin transferinden ben 1 hafta onde olacagim galiba,arka arkaya olacagiz..bakalim benim transfer sanirim pzt.sali gibi olur tahminimce..cok heyecanli
Herkese günaydınlarrrrrr
Rabbim hepimize güzel haberler alacağımız, bol bebişli günler nasip etsin inşallah
Bende kaç gündür hastanedeyim histeroskopi için Allah ıma binlerce kez şükürler olsun hiçbir sorun çıkmadı. Gebeliğin oluşmasına engel
bir durum yok şükürler olsun ki. Şimdi bikaç merkezle görüşüp karar vereceğim yeni tedavime ekim ayında raporumu alıp başlayacağım
kısmetse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?