• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kuzuuuuuum gozun aydin bebis geliyo oley oleyyyyyy tahmin etmistim rabbm saglikli sihatli eli aygi duz aza naksansiz akilli zeki iman dolu olarak tam vaktinde eline aldirsin bizim icinde dua et olurmu canm

hiiii bu güzel dualara kurban olurum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım haticecim inanamazsın nasıl sevindiğime kız daha 10. Günde 153 harika bir değer.:54::54::54:

Değerin inşallah katlanarak artar. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.:49::49::49::49::49:

:46::46::46::46::46::46:

selennnnnnnnnnn inşallah pazarteside artar değerim sonra bebeklerimizle ankarada buluşcaz dimiiiiiiiii

Anladım canım Dr beni çarşamba günü bekliyor bir süre hafta da bir devam edeceğiz dedi. geçen çarşamba jeseyi gördüm bu çarşamba umarım kalp atışını duyarım. O sesi duymayı çok istiyorum. Rabbim isteyen herkese yardım etsin.

Canım yazdıklarında çok haklısın benimde 2. denemem ilkinde keseyi bile göremeden kaybettim. Rabbim karnımdakini bana bağışlasın. Tabii cümlesinin bebeğini inşallah.:16::16::16:

sen ilaçlara iğnelere devam ediyormusun canım.

Bana dr 2 haftada bir kontrol demişti ama ben bir hafta devlet bir hafta özel yapınca her hafta gitmiş oldum. İlaçlara devam ediyorum. Progestan fitil, bazen unutuyorum bazen 1 bazen de 3 tane koyuyorum günde. Folidoce, coraspşn kullanıyorum. başka da ilaç yok. SANIRIM 12 HAFTA BİTİNCE BAZILARINI bıraktırır.
İçini rahat tut, benim de 1 i kimyasaldı biliyorsun. Ama bak, bu sefer daha güçlü çıktı bebeğim. İnşallah sonuna kadar böyle olur tabi. Gelecek hafta kalp atışlarını duyarsın diye düşünüyorum. İyi bak kendine. Dr un açıklama yapmıştır ama, her gün en az 2 bardak süt, 1 kibrit kutusu peynir ve 1 kase yoğurt ye. Marul yiyorsun bolca. C vitaminini ihmal etme, bol port ve limon. Ve sabahları pekmez iç. İyi bak kendine, bir dahaki gidişinde bebişine selam söyle bizden. :)

elim ayağım titriyor 10.gün kan değerim 153,46 yazıyor ben yanlış görmüyorsam eğer ve sanırım bayılcam şimdi

canım benim tebrik ederim 10.cu gün değerin çok güzel benimde 10.cu gün değerim 165 di ve ikiz geçende cinsiyetleri netleşti iki dene kızım olcak allahın izniyle ..

canım benim tebrik ederim 10.cu gün değerin çok güzel benimde 10.cu gün değerim 165 di ve ikiz geçende cinsiyetleri netleşti iki dene kızım olcak allahın izniyle ..

allahım sonunu güzel eylesin inşallah bende bebek istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa :1::1::1:

elim ayağım titriyor 10.gün kan değerim 153,46 yazıyor ben yanlış görmüyorsam eğer ve sanırım bayılcam şimdi
Ayy haticim masallah:nazar::nazar::nazar:cok guzel bir deger inss kat ve kat artar cnm gozun aydin :16::16::16:
Eki Görüntüle 1126352 tyzoslari buda bizim oglanin pipisi bugun cinsiyetimiz tam olarak netlesti ultrasonu koyar koymaz ilk pipiyi gosterdi doktoruda guldurdu cok sukur sagligimiz yerinde cok opuyoruz sizi
masallah cnm oglusa inss sag salim kucagina almayi nasip etsin allah

Eki Görüntüle 1126352 tyzoslari buda bizim oglanin pipisi bugun cinsiyetimiz tam olarak netlesti ultrasonu koyar koymaz ilk pipiyi gosterdi doktoruda guldurdu cok sukur sagligimiz yerinde cok opuyoruz sizi
hay onun pipisineeee :1: :nazar: nazar boncuğu takayım :1: Allahın sonuna kadar sağlıkla devam etmenzi nasip etsin kuzum... bol bol dua edin bizler içinnnnnnn:16::16::16::16::16:
Canım, bizimkiler tüp bebek olduğu için transferden 14 gün öncesini sat olarak sayıyorlar. Ona göre hesaplıyorlar ama bana drun biri 11+2 biri de 11+3 dedi mesela en son. 1 gün fark var iki dr arasında ama o da çok önemli değil sanırım. Benim transfer tarihimi sormuştu dr um hesaplarken. Sonra da ultrason ile onayladı. Bunu söylemeleri için de keseyi görmeleri yetiyor. Keseyi gördüğünde söylemişti dr haftasını bana. Sen çok merak ediyorsan ilk gidişinde sor dr una canım. Hadi hayırlısı, o muhteşem sesi duyman umuduyla. Biliyor musun, her duyuşumda ağlıyorum ben, 1 kaç damla mutluluk gözyaşıyla besliyorum bebişimi. Bazı şeyleri yazmaktan da çekiniyorum aslında, çok anlatıp ta tedavisi olumsuz sonuçlanan arkadaşlarımı üzmek istemiyorum. 4 kere olumsuz sonuç almış biri olarak ben üzülmemiştim gerçi başka arkadaşların anlattıklarına. Hep içimde taşımıştım çünkü o ateşi, o inancı ve o umudu. Sakın ki arkadaşlar, hiçbiriniz yüreğinizdeki ateşi, inancı söndürmeyin.
İnşallah, yeryüzünde isteyen her kadın sahip olsun bebeğine.
canım benim yaaaaa..... gözlerimi doldurdun ki benim sen yaaaa..... Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhhhhh:16::16::16::16::16::16:

senin de kızlarına nazar boncuğu takarım canımmmm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hayır canım progestanı takip ettirmiyorum öyle bişey demediler bana.

Benim kullandığım ilaçlar sabah clexane iğne, crinone jel ve fobiol
akşam ise coasprin 100 ve crinone jel

Keseden sonra kliniği aradım ilaçlara devam mı dedim. onlarda evet dediler. ne zamana kadar kullanacağımı bilmiyorum. sende hala kullanıyormusun.

bide bende inanılmaz şişlik var. işyerindekiler hamilemisin sende bir değişiklik var deyip duruyorlar yok diyorum 3 ay olunca söyleyeceğim çünkü. sende de şişlik, gaz vs varmı?

Yediğine içtiğine dikkat ediyormusun. bide tam olarak haftasını doktor kalp atışından hemen sonramı söylüyor ne zaman kaç haftalık olduğu belli olacak. öndemi gidiyor geride mi gidiyor onu tam olarak ne zaman belirliyorlar canım biliyormusun?

sata göre hesaplarsam 5 hafta 1 günlük. seninki tam mı tutuyor sata göre mi hesapladın? doktor mu söyledi ultrasondan sonra?:1:

ben hala estrogen bantlarini ve progesterone ignesini vurunuyorum canim..11+6 olana kadar devam edicem ikisnede, yaklasik 1 hafta kaldi..ilk testim pozitif ciktiginda 4+1 sin bugun dediler..tam sata gore tutumuyor aslinda..sonraki ultrason muayenelerinde orda gosteriyor zaten epey uyumlu gitti o verdikleri haftayla sonra gecen pazartesi 10+1 olmasi gerekirken 10+3 dedi doktor..dun kendi doktoruma gittim ordada 10+6 olmasi gerekirken ultrason 10+5 gosterdi yani anladigim kadariyla 3e 5 e bakmicaz artik:) sen kan icin gittiginde soylerler sana dont worry..

ben kilo almadim ama gobegim sisti benimde biraz heralde hormnlardan.. evet yedigime ictigime cok dikkat etmeye calisiyorum organik beslenmeye calisiyorum amerikada bu moda oldu cok herseyin normalinin yaninda organigide satiliyro markette ole oluncada ici rahat etmiyor insanin tabi illla organik aliyoruz ozellikle basi meyve ve sebzeleri..et yiyemiyorum bu aralar 3 kere kustum:( ama cok sukur..insallah seninde boyle sikintisiz gecer..
bende isyerine hala soylemedim sadece kendi mudurum biliyor..panorama diye bir test yaptirdik sahi ikili testin yerine geciyormus ve daha kapsamli..ayrica cinsiyetini de ogreniyorsun:) haftaya alicaz sonucu..kan testi ile yapiliyor abd ye yolluyorlar, biraz tuzlu nazarboncuk yaptirmis $1100 odemis..aklinda bulusun belki dusunursun..ben henuz parasini odemedim bekliyorum bakalim ne kadar fatura gonderecekler diye sigortam karsiladiktan sonra..bol bebisli saglikli gunlereee:49::49::49:

Son düzenleme:

ahahah cok guldum ay maslalah tosun pasaya:nazar::nazar:saglikla sihhatle kucagina almak nasip olacak canim insallahh...bizde haftaya ogrenicez cinsiyetimizi:52::52::52:

Back