- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
bugün 10.gün sabah test yaptım yine silikleşmiş mecburen gittim kan verdim hayırlısı olsun inşallah ya
ayy çook heycanlandım şimdi inş güzel değer görücen Allahında izniyle canım..ne zaman sonuç çıkıcak..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün 10.gün sabah test yaptım yine silikleşmiş mecburen gittim kan verdim hayırlısı olsun inşallah ya
Selencim sorularini bana sormamis olsanda bende bisiiler demek istiyorum
Sislik ilaclardan oluyor.tedavi baslangicindaki kiloma gebeligin 5-6.haftasinda geri inmistim(bu surecte 2kg artmistim)..gebelik haftasi ise prensip olarak, transfer gununden 14gun geri giderek hesapliyorsun..senin transfer yanilmiyorsam 3mayis,sat 19nisan olarak hesaplanacak...23 mayis cuma gunu 5+0 oluyor yanlis hesaplamadiysam..
Sizin hamile muhabbetlerinizi yerim... Ne tatlısınız.
Darısı bizim başımıza di mi diğer kızlar?
Günaydın herkese! Umutlu, güzel bir gün olsun.
canım heycandan birsürü mesaj yazmışım..kusura bakma..
canımm kaçta verdin kanı. 1 saate çıkıyor en geç 2 saat meraktan öldüm. öğlene çıkmadan öğrenmek istiyorum.
Dualarım seninle canımmmmmm
Ginaydinlar Kislar cumanis hayirli olsun insallah kanda degerin kanitlanir bu cuma gununun hurmetine yuzun güler insallah yazarsin hamilwyim diye Kuzum benimde 5 gun gecti 1 2 senelik Test vardi Evde onu yaptim ama negatif Cikti biiyom tarihi vardi ama yaniltabilir mi hayirlisi artik insallah bizimse yuzumuz güler Allah gonlumuze gore versin
bitanemmmm ne demek yaaa benmle heyecanlanmanız çok güzel :))) hayırlara vesile olur inşallah saat 1 de çıkmış olur inşallah
çook uzun sürede çıkyor sonuç canım normalde 1 sate çıkar aslında..ben güzel bir değer görüceğine inanaıyorum...
bitanem allah razı olsun ya bu mübarek cuma gününün hürmetine ...canım benmde aralıktaki tüp bebek denememden sonra adetlerim hep gecikti.hatta bu tüpten önceki ay 1 hafta gecikti..neden böyle bilmiyorum mevsimsel olabilir.ha inşallah gebesindir ama diğeri olursa üzülme olurmu sabırlı ol
sonuç çıktı 153,46hayırlı cumalar kızlar.....
bu ara işlerim o kadar yoğun ki girip bakamıyorummm....
hatiiii sonucunu ancak akşam öğreneceğim sanırım ama meraktan da çatlıycam onca zaman canımcımmmm
selen, inşallah duyarsın pıtpıtları; bu defa olmazsa bi daha ki kontrole kesin...
bebekkkkk çok özledik ki seni; daha çok gelllll.....
elim ayağım titriyor 10.gün kan değerim 153,46 yazıyor ben yanlış görmüyorsam eğer ve sanırım bayılcam şimdi
gebbbbbeeeeeeeeeee gebeeeeeeeeeeeesonuç çıktı 153,46
elim ayağım titriyor 10.gün kan değerim 153,46 yazıyor ben yanlış görmüyorsam eğer ve sanırım bayılcam şimdi