• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kiz Allah iyiligini versin once uzdun sonra svindirdin once ilk mesaji i okudum idrar testim siliklesmis diye hadi ya falan oldun bi de son sayfaya geldim ki oyle mutlu oyle mutlu oldum ki anlatamam cok sevindim Allah im bagislasin kucagina almayida nasip etsin insallah dgerin de cok guzel biliyosun boyle baslayan degerler guzel gidiyo hadi insallah degerinin arttigini kesni kalp atisini hepsini okuruz burdwn kiz bnim oglanda sevindi galiba kardes geliyo diye icerde tepiniyo

allah seni varya hiç gülesim yoktu :1::1::1: allah razı olsun devamı olsun inşallah :1::1:

Kiz Allah iyiligini versin once uzdun sonra svindirdin once ilk mesaji i okudum idrar testim siliklesmis diye hadi ya falan oldun bi de son sayfaya geldim ki oyle mutlu oyle mutlu oldum ki anlatamam cok sevindim Allah im bagislasin kucagina almayida nasip etsin insallah dgerin de cok guzel biliyosun boyle baslayan degerler guzel gidiyo hadi insallah degerinin arttigini kesni kalp atisini hepsini okuruz burdwn kiz bnim oglanda sevindi galiba kardes geliyo diye icerde tepiniyo

Bu idrar testleri çok can sıkıyor gerçekten. Ben de yaşamıştım aynı şeyi. 183 çıktığı gün silik çıkmıştı ve çok moralim bozulmuştu. İnsanın elinde olmuyor ama yapmamak lazım idrar testi falan.

allah seni varya hiç gülesim yoktu :1::1::1: allah razı olsun devamı olsun inşallah :1::1:

Gul tabi canim ya gun mutlulum gunu biliyosun sen ben selen hepimiz pes pese kimyasal gebelik gecirmistik ve simdi Allah in izniyle bebislei bekliyoruz bizler yeterki sabirla umutla sarilalim Allah okadar buyukki nasilda sevindir di darisi tum bekleyen kardeslerimize insallah

$20140523_124957.jpg tyzoslari buda bizim oglanin pipisi bugun cinsiyetimiz tam olarak netlesti ultrasonu koyar koymaz ilk pipiyi gosterdi doktoruda guldurdu cok sukur sagligimiz yerinde cok opuyoruz sizi

canım sonuç tahmin etiğimiz gibi çoook sevindim senin adına değer çok güzel inş sağlıklı bir şekilde kucağımna almayıda nasip etsin rabim..bebeişimiz yolda ...:emir_bebek:

allah razı olsun devamı gelsin darısı başına inşallahya şoktayım :26:

Gul tabi canim ya gun mutlulum gunu biliyosun sen ben selen hepimiz pes pese kimyasal gebelik gecirmistik ve simdi Allah in izniyle bebislei bekliyoruz bizler yeterki sabirla umutla sarilalim Allah okadar buyukki nasilda sevindir di darisi tum bekleyen kardeslerimize insallah

canım benim bebişinde harika görünüyor darısı bana ve burdaki tüm kardeşlerime :1::1::1::1:

elim ayağım titriyor 10.gün kan değerim 153,46 yazıyor ben yanlış görmüyorsam eğer ve sanırım bayılcam şimdi

canım haticecim inanamazsın nasıl sevindiğime kız daha 10. günde 153 harika bir değer.:54::54::54:

değerin inşallah katlanarak artar. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.:49::49::49::49::49:

:46::46::46::46::46::46:

hayır canım progestanı takip ettirmiyorum öyle bişey demediler bana.

Benim kullandığım ilaçlar sabah clexane iğne, crinone jel ve fobiol
akşam ise coasprin 100 ve crinone jel

Keseden sonra kliniği aradım ilaçlara devam mı dedim. onlarda evet dediler. ne zamana kadar kullanacağımı bilmiyorum. sende hala kullanıyormusun.

bide bende inanılmaz şişlik var. işyerindekiler hamilemisin sende bir değişiklik var deyip duruyorlar yok diyorum 3 ay olunca söyleyeceğim çünkü. sende de şişlik, gaz vs varmı?

Yediğine içtiğine dikkat ediyormusun. bide tam olarak haftasını doktor kalp atışından hemen sonramı söylüyor ne zaman kaç haftalık olduğu belli olacak. öndemi gidiyor geride mi gidiyor onu tam olarak ne zaman belirliyorlar canım biliyormusun?

sata göre hesaplarsam 5 hafta 1 günlük. seninki tam mı tutuyor sata göre mi hesapladın? doktor mu söyledi ultrasondan sonra?:1:

Canım, bizimkiler tüp bebek olduğu için transferden 14 gün öncesini sat olarak sayıyorlar. Ona göre hesaplıyorlar ama bana drun biri 11+2 biri de 11+3 dedi mesela en son. 1 gün fark var iki dr arasında ama o da çok önemli değil sanırım. Benim transfer tarihimi sormuştu dr um hesaplarken. Sonra da ultrason ile onayladı. Bunu söylemeleri için de keseyi görmeleri yetiyor. Keseyi gördüğünde söylemişti dr haftasını bana. Sen çok merak ediyorsan ilk gidişinde sor dr una canım. Hadi hayırlısı, o muhteşem sesi duyman umuduyla. Biliyor musun, her duyuşumda ağlıyorum ben, 1 kaç damla mutluluk gözyaşıyla besliyorum bebişimi. Bazı şeyleri yazmaktan da çekiniyorum aslında, çok anlatıp ta tedavisi olumsuz sonuçlanan arkadaşlarımı üzmek istemiyorum. 4 kere olumsuz sonuç almış biri olarak ben üzülmemiştim gerçi başka arkadaşların anlattıklarına. Hep içimde taşımıştım çünkü o ateşi, o inancı ve o umudu. Sakın ki arkadaşlar, hiçbiriniz yüreğinizdeki ateşi, inancı söndürmeyin.
İnşallah, yeryüzünde isteyen her kadın sahip olsun bebeğine.

elim ayağım titriyor 10.gün kan değerim 153,46 yazıyor ben yanlış görmüyorsam eğer ve sanırım bayılcam şimdi

Kuzuuuuuum gozun aydin Bebis geliyo oley oleyyyyyy tahmin etmistim Rabbm saglikli sihatli eli aygi duz aza naksansiz akilli zeki iman dolu olarak tam vaktinde eline aldirsin bizim icinde Dua et olurmu canm

Eki Görüntüle 1126352 tyzoslari buda bizim oglanin pipisi bugun cinsiyetimiz tam olarak netlesti ultrasonu koyar koymaz ilk pipiyi gosterdi doktoruda guldurdu cok sukur sagligimiz yerinde cok opuyoruz sizi

Kuzummm benim demek Pasa geliyo yeterki saglikli olsun zamaninda Gelsin hayirlisiyla bereketiyle huzuruyla Gelsin annesine babasina hayirli evlat olsun hamis arkadslar bizlere Dua edin EMI sizn dualariniz Kabul olur Allahim hepimizin gonlune gore versin

Canım, bizimkiler tüp bebek olduğu için transferden 14 gün öncesini sat olarak sayıyorlar. Ona göre hesaplıyorlar ama bana drun biri 11+2 biri de 11+3 dedi mesela en son. 1 gün fark var iki dr arasında ama o da çok önemli değil sanırım. Benim transfer tarihimi sormuştu dr um hesaplarken. Sonra da ultrason ile onayladı. Bunu söylemeleri için de keseyi görmeleri yetiyor. Keseyi gördüğünde söylemişti dr haftasını bana. Sen çok merak ediyorsan ilk gidişinde sor dr una canım. Hadi hayırlısı, o muhteşem sesi duyman umuduyla. Biliyor musun, her duyuşumda ağlıyorum ben, 1 kaç damla mutluluk gözyaşıyla besliyorum bebişimi. Bazı şeyleri yazmaktan da çekiniyorum aslında, çok anlatıp ta tedavisi olumsuz sonuçlanan arkadaşlarımı üzmek istemiyorum. 4 kere olumsuz sonuç almış biri olarak ben üzülmemiştim gerçi başka arkadaşların anlattıklarına. Hep içimde taşımıştım çünkü o ateşi, o inancı ve o umudu. Sakın ki arkadaşlar, hiçbiriniz yüreğinizdeki ateşi, inancı söndürmeyin.
İnşallah, yeryüzünde isteyen her kadın sahip olsun bebeğine.

Anladım canım Dr beni çarşamba günü bekliyor bir süre hafta da bir devam edeceğiz dedi. geçen çarşamba jeseyi gördüm bu çarşamba umarım kalp atışını duyarım. O sesi duymayı çok istiyorum. Rabbim isteyen herkese yardım etsin.

Canım yazdıklarında çok haklısın benimde 2. denemem ilkinde keseyi bile göremeden kaybettim. Rabbim karnımdakini bana bağışlasın. Tabii cümlesinin bebeğini inşallah.:16::16::16:

sen ilaçlara iğnelere devam ediyormusun canım.

canım kendimi biran senin yerine koydum inan düşüncesi bile insanı mutlu ediyor karnında bir can var..belirtilerin devam ediyormu canım..

belirtilerim devam ediyor kasıklarım adet sancısı gibi aynen ama benimki baya rahatsız edici bi ağrı ya..neyse sonu hayrolsunda

Back