2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

teşekkür ederim canım. Allahım benimle birlikte isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.

canım bana haftaya kalp atışı duyulmaz daha dedi. randevu verdi ama bilmiyorum.:18::18::18:

haftaya erken oluyo ama duyulanda var canm o senı yınede cagırmıstır ıns duyarsın olmazsa o hafta ıcınde tekrar cagırır dıye bılıyorm

canım allah razı olsun.iyiyim işteyim kafam dağılıyo çok şükür az kaldı zaten artık hayırlara vesile olsun ne dim :)))

canım olacak strese sokma kendini lütfen

haftaya erken oluyo ama duyulanda var canm o senı yınede cagırmıstır ıns duyarsın olmazsa o hafta ıcınde tekrar cagırır dıye bılıyorm

Sağol canım inşallah duyarımda içim iyice rahat eder.

bitanem gozunaydin darısı kalp atisina inşallah

Yaşasınnnnnnnnnnnnnnnn Selennn çok güzel haberler!
Bize de umut oldun çok sevindim çok.

gozun aydin canimmdarisi kalp atisina insallah..artik annesine nasil tutunduysa deger firlamiss

selencim çok sevindin tatlımm inşallah sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçirirsin canım.

darısı hatinin başına inşallah

canim iyi olmana sevindim...ne kampanyasi bu bende yardim etmek isterimmm

kalbimiz soma da kampanyası... kadınlar kulubu tarafından düzenleniyor... pro üyelik satın alıyorsun, tanesi 30 tl karşılığında ama toplanan ücretlerle somaya yardım edileceği yazılmış, ben de ilgilenenler olursa diye duyurmak istedim....

eşim bursasporlular derneğine üye; bulduğumuz ilçede tüm spor kulubu derneklerinin ortaklaşa düzenledikleri bir kampanya var, kuru erzak ve oyuncak yardımı şeklinde... hatta tatil dönüşümüz 7 haziran, ve eşim 8 haziran da somaya gidecek toplananları götürmek amacıyla... tüm yardımlar umarım ihtiyaç sahiplerine ve hakkaniyetli bir şekilde dağıtılabilir... ki bence en önemlisi de bu.....

cok guzel canim insallah yardimlar ihtiyac sahiplerine ulasir..bakayim bende bi..saol tatlim..

Canimsinnn!! Sizinle icime umut doluyor. Guzel gunler hepimiz icin cok yakinda. Hatta geldi bile hissediyorum. Bak demedi demeyin

haklısın ya işyerim yeterice stresli zaten rabbim hayırlı evlat versin hiç durmicam çıkıcam inşallah

Insaallah bebislerin kismetletiyle geliyor. Calismana bile gerek kalmayacak. Bundan sonra en az 9 ay yan gelip yatarsin artikk. Ohhhh

Anam herkes birbirini unutmuş yaaaaa nerelerdesiniz bacilarım ben sizleri çok öşledim

Biz de seni cook ozledik canimcim. Hos geldin

Allahım bu denemen de pozitifi görmeyi, düzenli artışını öğrenmeyi, keseleri görmeyi, kalp atışını duymayı, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benimmmmm

Ayyyyy agzindan bal damliyor canimm yaaa!! Walla yanimda olsan simsiki sarilirdim sana. Cumlemiz icin insallahhhhh!!!

Iste bu kadar!!! Yuce Rabbim o gunleri de gosterecek insallah. Canimsinn Allah nazarlardan korusun insallah

cnm benim inss sirada saglikli gebelik var once gobisinde sonra kucaginda olsun ins

Ayy insallah insallahhhh hepimizin. Coook saol canimm benimmmm. Azmettim bu kez kesin tutturcammm

Allahım Insallah Gusel bir hamilegin olur darsi bizlerin başına keyifli bir hamileliğin olur Insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…