• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

günde 3 tane sabah ikindi akşam alıyordum tüp bebekten önce..şimdde aynen devam ediyorum.e2 değerim 227 çıkmıştı ilk başladığımız gün sonra transfere kadar bıraktırdı doktor estrofemi.canım gülnevacım sabah test yaptım ama maalesef hayalet çizgim devam ediyo sadece..
Allah seni ne etmesin kız, daha 8. gün... ve de idrar testi yapıyosun; kanda anca çıkmaya başlar 8. gün... ne bekliyon idrarda da kopkoyu olmasını mı????? ki gayette güzel görünüyor.... herhalde senin vücut erken salgılayanlardan.... stres olma :20::20: sonu güzel olacak inşallahhhhh:16::16::16:

Allah seni ne etmesin kız, daha 8. gün... ve de idrar testi yapıyosun; kanda anca çıkmaya başlar 8. gün... ne bekliyon idrarda da kopkoyu olmasını mı????? ki gayette güzel görünüyor.... herhalde senin vücut erken salgılayanlardan.... stres olma :20::20: sonu güzel olacak inşallahhhhh:16::16::16:

kız kanda baktırmamak için idrarda takip etcem diye ahdetmiştim ama sinirim bozuldu bakmicam yarın :1:

Canim aksamustu yaptm koyulasiyo sanirim hamdolsun :)) bende adetle estrofeme baslamstm inşallah sonu güzel olur. Bu arada mol gebelikte duymustum ama sanahepsi uzak bu sefer :)))

Evettt bana, bize, bu yoldaki herkese olumsuz şeyler uzak artık. Hepimiz hayallerimize kavuşuyoruz bu sefer inşallah. Bu arada yapma artık test yaa kendine eziyet ediyorsun. İster istemez aklın takılır. Güzelim ye, iç, dinlen. Hamileliğinin tadını çıkar. Aksi ispatlanıncaya kadar hamilesin sen. Bu kadar insan dua ediyoruz. Yüce Rabbim isteyenin ve isteği için çalışıp peşinden koşanın dualarını kabul edermiş. Lütfen sabırlı ol.

Annecikk bebişlerimizi strese sokmaa artıkk :emir_bebek::emir_bebek:

Topiğe ilk girdiğim zamanlarda senin ve diğerlerinin yazılarında önce test yaptırmayın, strese girmeyin dediğinizi okuyordum. İkisinde de sözünüzü dinledim. Ne kadar uslu bir öğrenciyim di mi? :9::9: Artık profesyonel oldum ama bu kez de erken yaptırmayacağım. Hamileyim işte diye gezeceeğim :16::49::49::16:Duydun mu Hatiii beni :9::9:

Evettt bana, bize, bu yoldaki herkese olumsuz şeyler uzak artık. Hepimiz hayallerimize kavuşuyoruz bu sefer inşallah. Bu arada yapma artık test yaa kendine eziyet ediyorsun. İster istemez aklın takılır. Güzelim ye, iç, dinlen. Hamileliğinin tadını çıkar. Aksi ispatlanıncaya kadar hamilesin sen. Bu kadar insan dua ediyoruz. Yüce Rabbim isteyenin ve isteği için çalışıp peşinden koşanın dualarını kabul edermiş. Lütfen sabırlı ol.

Böyle olumlu insanlara, güler yüzlü yazılara bayılıyorum... İnanıyorum ki üçüncü denemende kimyasal, dış mış görmeyip çok rahat ve mutlu bir hamile olacaksın... Allahım yüzünü güldürsün.
Bir kez daha mesajını beğenmeme KK izin vermedi, yazayım dedim ben de. :1:

haklısın ya işyerim yeterice stresli zaten rabbim hayırlı evlat versin hiç durmicam çıkıcam inşallah :49:

kız kanda baktırmamak için idrarda takip etcem diye ahdetmiştim ama sinirim bozuldu bakmicam yarın :1:
bakma artık... şurda bi kaç gün sonra zaten kan testi yaptırmıycakmısın??????
Topiğe ilk girdiğim zamanlarda senin ve diğerlerinin yazılarında önce test yaptırmayın, strese girmeyin dediğinizi okuyordum. İkisinde de sözünüzü dinledim. Ne kadar uslu bir öğrenciyim di mi? :9::9: Artık profesyonel oldum ama bu kez de erken yaptırmayacağım. Hamileyim işte diye gezeceeğim :16::49::49::16:Duydun mu Hatiii beni :9::9:
Allahım bu denemen de pozitifi görmeyi, düzenli artışını öğrenmeyi, keseleri görmeyi, kalp atışını duymayı, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benimmmmm:16::16::16:

Anam herkes birbirini unutmuş yaaaaa :14::14: nerelerdesiniz bacilarım ben sizleri çok öşledim :54::54:
hadi artık dön aramıza da topiği şenlendir şekeriiiimmmmmmm:54::54::54::54::54::54::54::54: seni çok özledimmmmmm:29::29::29::29:

Anam herkes birbirini unutmuş yaaaaa :14::14: nerelerdesiniz bacilarım ben sizleri çok öşledim :54::54:

kız nerdesin sen :22:

duydum duydum hehe kızmak yok :1:

bakma artık... şurda bi kaç gün sonra zaten kan testi yaptırmıycakmısın??????

haklısın kuzucum perşembe cuma kaldı sadece sn 2 gün cumartesi zatne sonucumu öğrencem :emir_bebek:

kızlar keseyi gördüm:nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46:

Değere göre tek kese hayret dedi haftaya netlik kazanır dedi.

haftaya çarşambaya randevu verdi doktor kalp atışı için erken olabilirmiş ne dersiniz????

Tahmini doğum tarihim 24.ocak dedi ay çok heyecanlandım.:52::52::52::52:

Selencim, senin bebekler bakarsin 1kiz 1oglan olursa bi daha dogurmana gerek kalmaz:1:
Bana kalirsa da ikiz gebelik seninki,hayirlisiyla kucagina al emi:16::16:

haftaya çarşambaya randevu verdi doktor kalp atışı için erken olabilirmiş ne dersiniz????

Kiz bende yazini gormeden yazdim,ikiz galiba diye:1:Dr da mi hayret etti tek olmasina?saglikli olsun da..dr bu isi bilmiyo,ikiz bu ikiz:36::36:

ayyyyyyyyyyyyyyyyy harikaaaaaaaaaaaaaaa muhteşem bi haber yaaaaaaaaaaaaaaa:52::52::52:

Selencim, senin bebekler bakarsin 1kiz 1oglan olursa bi daha dogurmana gerek kalmaz:1:
Bana kalirsa da ikiz gebelik seninki,hayirlisiyla kucagina al emi:16::16:

Kiz bende yazini gormeden yazdim,ikiz galiba diye:1:Dr da mi hayret etti tek olmasina?saglikli olsun da..dr bu isi bilmiyo,ikiz bu ikiz:36::36:

Canım inşallahhhhhhhhhhhhh darısı başına bitanem sağlıklı olsun göbüşlerimiz dolsun. kucaklarımıza alalım inşallahhhh:16::16::16:

ayy cok guzel bazen kesen ıkıncısını görsede söylemıyolar netlık kazansın dıye ama ıkızse kalp atısında görrsn canmm hayırlı olsun

canım darısı başına bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Allahım yardım etsin bizlere

sen nasılsın?

canım allah razı olsun.iyiyim işteyim kafam dağılıyo çok şükür az kaldı zaten artık hayırlara vesile olsun ne dim :)))

ayy cok guzel bazen kesen ıkıncısını görsede söylemıyolar netlık kazansın dıye ama ıkızse kalp atısında görrsn canmm hayırlı olsun

teşekkür ederim canım. Allahım benimle birlikte isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.

canım bana haftaya kalp atışı duyulmaz daha dedi. randevu verdi ama bilmiyorum.:18::18::18:

Back