• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

teşekkür ederim canım. Allahım benimle birlikte isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.

canım bana haftaya kalp atışı duyulmaz daha dedi. randevu verdi ama bilmiyorum.:18::18::18:

haftaya erken oluyo ama duyulanda var canm o senı yınede cagırmıstır ıns duyarsın olmazsa o hafta ıcınde tekrar cagırır dıye bılıyorm

canım allah razı olsun.iyiyim işteyim kafam dağılıyo çok şükür az kaldı zaten artık hayırlara vesile olsun ne dim :)))

canım olacak strese sokma kendini lütfen:34::34::34:

haftaya erken oluyo ama duyulanda var canm o senı yınede cagırmıstır ıns duyarsın olmazsa o hafta ıcınde tekrar cagırır dıye bılıyorm

Sağol canım inşallah duyarımda içim iyice rahat eder.

kızlar keseyi gördüm:nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46:

Değere göre tek kese hayret dedi haftaya netlik kazanır dedi.

haftaya çarşambaya randevu verdi doktor kalp atışı için erken olabilirmiş ne dersiniz????

Tahmini doğum tarihim 24.ocak dedi ay çok heyecanlandım.:52::52::52::52:

:46::46::46::46: bitanem gozunaydin darısı kalp atisina inşallah :16::16::16:

haftaya çarşambaya randevu verdi doktor kalp atışı için erken olabilirmiş ne dersiniz????

Yaşasınnnnnnnnnnnnnnnn Selennn çok güzel haberler! :52::52::52::52:
Bize de umut oldun çok sevindim çok. :nazar::nazar:

gozun aydin canimm:24::24::24:darisi kalp atisina insallah..artik annesine nasil tutunduysa deger firlamiss:nazar::nazar::nazar::49::49::52::52::16::16:

selencim çok sevindin tatlımm inşallah sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçirirsin canım.:nazar::emir_bebek:

darısı hatinin başına inşallah :9:

canim iyi olmana sevindim...ne kampanyasi bu bende yardim etmek isterimmm:16::16:

kalbimiz soma da kampanyası... kadınlar kulubu tarafından düzenleniyor... pro üyelik satın alıyorsun, tanesi 30 tl karşılığında ama toplanan ücretlerle somaya yardım edileceği yazılmış, ben de ilgilenenler olursa diye duyurmak istedim....

eşim bursasporlular derneğine üye; bulduğumuz ilçede tüm spor kulubu derneklerinin ortaklaşa düzenledikleri bir kampanya var, kuru erzak ve oyuncak yardımı şeklinde... hatta tatil dönüşümüz 7 haziran, ve eşim 8 haziran da somaya gidecek toplananları götürmek amacıyla... tüm yardımlar umarım ihtiyaç sahiplerine ve hakkaniyetli bir şekilde dağıtılabilir... ki bence en önemlisi de bu.....

sagol bitanem inss

cnm basin sagolsun cok uzuldum allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun inss cnm

Sağol nesecim hemsom bnm evet biraz zaman lazim ruhun vücudun dinlenmesi için öpüyorum seni:54:
:16::16::16::16::16::54::54::54::54:

Kız niye sıkıntılı yazdın anlamadım şimdi. Allah'a çok şükür hamilesin işte. Sonuç negatif olsa o gayet belirgin olan çizginin orada ne işi var? Böyle sıkıntılar yapma. Ne dedim ben önce sen, sonra ben :9::9: Bu arada ben de 3. Lucrin'i yaptım. Adetle birlikte estrofem kullanmaya başlayacağım. 7. veya 8. günü de kontrole gideceğim. Bir sorun yoksa sonra transfer. Offff çokk zor geliyor yine bu süreç. Allah'ımmmmm ne olurrr bu kez olsunnn :16::16:

Ya ilki kimyasal gebelik, ikincisi dış gebelik. Başka gebelik çeşidi yok de mi? Ben böyle sırayla deneyerek gidiyorum da :1::1:
cnm benim inss sirada saglikli gebelik var once gobisinde sonra kucaginda olsun ins

kızlar keseyi gördüm:nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46:g

Ayyy masallah:nazar::nazar::nazar:cnm arkadasim inss 9 ay boyle guzel devam etsin guzel guzel buyusun bebisin insss

kalbimiz soma da kampanyası... kadınlar kulubu tarafından düzenleniyor... pro üyelik satın alıyorsun, tanesi 30 tl karşılığında ama toplanan ücretlerle somaya yardım edileceği yazılmış, ben de ilgilenenler olursa diye duyurmak istedim....

eşim bursasporlular derneğine üye; bulduğumuz ilçede tüm spor kulubu derneklerinin ortaklaşa düzenledikleri bir kampanya var, kuru erzak ve oyuncak yardımı şeklinde... hatta tatil dönüşümüz 7 haziran, ve eşim 8 haziran da somaya gidecek toplananları götürmek amacıyla... tüm yardımlar umarım ihtiyaç sahiplerine ve hakkaniyetli bir şekilde dağıtılabilir... ki bence en önemlisi de bu.....

cok guzel canim insallah yardimlar ihtiyac sahiplerine ulasir..bakayim bende bi..saol tatlim..

Böyle olumlu insanlara, güler yüzlü yazılara bayılıyorum... İnanıyorum ki üçüncü denemende kimyasal, dış mış görmeyip çok rahat ve mutlu bir hamile olacaksın... Allahım yüzünü güldürsün.
Bir kez daha mesajını beğenmeme KK izin vermedi, yazayım dedim ben de. :1:

Canimsinnn!! Sizinle icime umut doluyor. Guzel gunler hepimiz icin cok yakinda. Hatta geldi bile hissediyorum. Bak demedi demeyin :9::21:

haklısın ya işyerim yeterice stresli zaten rabbim hayırlı evlat versin hiç durmicam çıkıcam inşallah :49:

Insaallah bebislerin kismetletiyle geliyor. Calismana bile gerek kalmayacak. Bundan sonra en az 9 ay yan gelip yatarsin artikk. Ohhhh:21::21:

Anam herkes birbirini unutmuş yaaaaa :14::14: nerelerdesiniz bacilarım ben sizleri çok öşledim :54::54:

Biz de seni cook ozledik canimcim. Hos geldin :54:

Allahım bu denemen de pozitifi görmeyi, düzenli artışını öğrenmeyi, keseleri görmeyi, kalp atışını duymayı, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benimmmmm:16::16::16:

Ayyyyy agzindan bal damliyor canimm yaaa!! Walla yanimda olsan simsiki sarilirdim sana. Cumlemiz icin insallahhhhh!!!:48::16::16:

Iste bu kadar!!! Yuce Rabbim o gunleri de gosterecek insallah. Canimsinn Allah nazarlardan korusun insallah:nazar::nazar:

:16::16::16::16::16::54::54::54::54:

cnm benim inss sirada saglikli gebelik var once gobisinde sonra kucaginda olsun ins

Ayy insallah insallahhhh hepimizin. Coook saol canimm benimmmm. Azmettim bu kez kesin tutturcammm :1::1:

Back