- 9 Ağustos 2011
- 7.770
- 1.539
- 448
- 41
canım inşaALLAH idrar kitindeki 2.çizgi hamileliğinin başladığının işaretidir.şimdiden gözün aydın
inşallah canım arkadaşım allah hepimizin yüzünü güldürsün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım inşaALLAH idrar kitindeki 2.çizgi hamileliğinin başladığının işaretidir.şimdiden gözün aydın
inşallah canım arkadaşım allah hepimizin yüzünü güldürsün
canım gözün aydın sayfaları geriden okuduğum için çok heyecanlandım acaba sonuç ne olacak diye idrar testini görünce rahatladım Rabbim sağlıkla 9 ay geçirmeni, kucağına almayı, analı babalı büyümetmeyi nasip etsin inşaALLAHkardeşlerinin yolunu açsın kocaman mutlu bir aile olun emi
canım harika bir sonuçikizler yolda sanki
Kızlar merhaba nasılsınız birkac gündür giremedim kayinvalidem gorumcem ve bebisi vardi bebisi sevdim kokladim iyi geldi bana. selen degerin çok güzel maşallah haticim inşallah pozitif i görürsün cok okuyamadim gecmisi kizlar tedavisi devam eden var mi baslayan Allahim utandirmasin tatli anneler de sag salim alin inşallah kucağıniza ben ne yapayim bilmiyorum gorumcem baskent de tedavi görmüştü oraya gel diyor cok zor oluyor bize cekiniyorum bide buraz dinlenmek istiyorum doktor bile görmek istemiyorum psikolojim bi garip öpüyorum hepinizi
cnm inşallah senin sonucun olumlu fazla yazmasamda topiği hep takip ediyorum bak benim yüzüm ikinci tedavide güldü seninkide gülecek
Basiniz sagolsun cnm Allah bizede herseyin en hayirlisini versininsanın sevdiklerini yolcu etmesi her zaman hüzünlü oluyorcanım bende çıkmazlardayım düşünmemeye çalışıyorum...birde bu aralar iş arkadaşlarımızdan benimle yaşıt yada biraz büyük sevdiklerimizi kaybettik sanki Rabbim "bak kulum senin yaşıtlarındı dün beraberdiniz bugün sadece rahmetli diye konuşuyorsunuz ölüm var hiçbirşey için üzülme yaşadıklarındaki hayırları gör" gibi günler yaşıyoruz bazen herşey boş geliyor şuan hiç yeni bir tedavi düşünemiyorumbeklemedeyim belki ramazandan sonra başlarım biraz zaman geçsin vücudumdaki şişlikler yeni iniyor tedaviler beni bedenen ve ruhsal olarak çok etkiliyor....Rabbim hepimizin anne olmasını nasip etsin öpüyorum seni canım adaşım
Amin cnm Sağol teşekkür ederimsağol canım İnşallah Allahım sonunuda güzel eyler.
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım
Basiniz sagolsun Allah aileletine sabır versiniyi geceler kızlar...
bugün benim için oldukça kötüydü... yakın arkadaşım oğlunun ilk doğum gününe çağırmıştı, tam evden çıkmak üzereyken ablam aradı. eşimle tanışmamıza vesile olan babamın amcasının gelini ve kızı... geçen hafta köyde karşılaşmıştık, kızının araba aldığını söyledi, şakalaştık.... dün gece bir düğüne gitmişler anne kız, geri dönerken yola çıkan araca çanakkale turu yapan bir otobüs çarpmış ve ikisi de vefat etmiş.... nasıl üzüldüğümü anlatamam.... kız daha 21 yaşındaydı... Allah her ikisine de rahmet etsin.... doğum günü için çıkmak üzereyken cenaze evine gittim.... eve geldiğimde de başım ağırmaya başladı... çok etkilendim.... hangi evden çıkışımızın bir garantisi olmadığını, bir sonraki nefesimizin de bir garantisi olmadığını biliyoruz da; kolay unutuyoruz.... böyle hatırlamak ise çok can yakıyo..... (((((((
sagol bitanem insssagol bitanem inss yuregine saglik
nesecimm cok sagol bitanem, insallah merakla bekliyoruz bakalim..senin icinde sevinecegimiz gunler yakindir insallahhhhhh
cnm basin sagolsun cok uzuldum allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun inss cnmiyi geceler kızlar...
bugün benim için oldukça kötüydü... yakın arkadaşım oğlunun ilk doğum gününe çağırmıştı, tam evden çıkmak üzereyken ablam aradı. eşimle tanışmamıza vesile olan babamın amcasının gelini ve kızı... geçen hafta köyde karşılaşmıştık, kızının araba aldığını söyledi, şakalaştık.... dün gece bir düğüne gitmişler anne kız, geri dönerken yola çıkan araca çanakkale turu yapan bir otobüs çarpmış ve ikisi de vefat etmiş.... nasıl üzüldüğümü anlatamam.... kız daha 21 yaşındaydı... Allah her ikisine de rahmet etsin.... doğum günü için çıkmak üzereyken cenaze evine gittim.... eve geldiğimde de başım ağırmaya başladı... çok etkilendim.... hangi evden çıkışımızın bir garantisi olmadığını, bir sonraki nefesimizin de bir garantisi olmadığını biliyoruz da; kolay
unutuyoruz.... böyle hatırlamak ise çok can yakıyo..... (((((((
ay neguzel cnm bebisini goreceksin inss sag salim allah kucagina almayi nasip etsin cnmsagol bitanem inss yuregine saglik
teşekkür eder,m tatlım,yarın renkli ultrasona gireceğim ,sabırsızlıkla bekliyorum inşallah hepimiz sağlıcakla evlatlarımıza kavuşuruz dualarım seninle
Cnm tedavin inss su gibi gecsin cnm acaba bu asi gebelik asisi mi cnmKizlar iyi haftalar,genclik bayramimiz kutlu olsun,
Ben dun 19mayista bismillah deyip igneme basladim,kismetse de 9-10gun sonra yumurtalarim toplanir.
Birkac yerde okudum,dusuk yapan arkadaslar ilgilenebilirler,arastirabilir : kadin vucudu,embriyoyu kabul etmiyor erkek( esin) genlerinden dolayi.bu durumu asmak icin tedavi oncesinde ve sirasinda erkekten alinan kan islemden gecirilip kadina enjekte edilerek,kadinin bagisiklik sistemine sokuluyor.boylece kadin vucudu bebegi atmak istemiyor ve mutlu son:))
cnm bende ayni durumdayim bi sure dr yuzu gormek istemiyorum inss hepimiz icin zaman ilac olsun cnm burda okudugumuz guzel haberler bize moral oluyor kendini nezaman hazir hissedersen o zaman basla cnmKızlar merhaba nasılsınız birkac gündür giremedim kayinvalidem gorumcem ve bebisi vardi bebisi sevdim kokladim iyi geldi bana. selen degerin çok güzel maşallah haticim inşallah pozitif i görürsün cok okuyamadim gecmisi kizlar tedavisi devam eden var mi baslayan Allahim utandirmasin tatli anneler de sag salim alin inşallah kucağıniza ben ne yapayim bilmiyorum gorumcem baskent de tedavi görmüştü oraya gel diyor cok zor oluyor bize cekiniyorum bide buraz dinlenmek istiyorum doktor bile görmek istemiyorum psikolojim bi garip öpüyorum hepinizi
Amin cnm inss rabbim en kisa surede hepimizin yuzunu guldursun inss dogru diyorsun cnm allaha sukur sagligimiz yerinde ya inss bebislerde gelecek zamani geldimi cnm
Neşecim çok geçmiş olsun.Rabbim bir daha böyle üzücü tedaviler yaşatmasın.inşaALLAH tedavi ile yada tedavisiz sağlıklı bir hamileliğin olur.oğluna kardeş gelir.senin sağlığın iyi olsun,birgün mutlaka göbüşlerimiz şişecek bebelerimizi kucağımıza alacağız
Sen nasilsin islerin yolundadir inss sıksık ugra cnm ozletme kendini
sagol bitanem inss
cnm basin sagolsun cok uzuldum allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun inss cnm
Sağol nesecim hemsom bnm evet biraz zaman lazim ruhun vücudun dinlenmesi için öpüyorum seniay neguzel cnm bebisini goreceksin inss sag salim allah kucagina almayi nasip etsin cnm
Cnm tedavin inss su gibi gecsin cnm acaba bu asi gebelik asisi mi cnm
cnm bende ayni durumdayim bi sure dr yuzu gormek istemiyorum inss hepimiz icin zaman ilac olsun cnm burda okudugumuz guzel haberler bize moral oluyor kendini nezaman hazir hissedersen o zaman basla cnm
Amin cnm inss rabbim en kisa surede hepimizin yuzunu guldursun inss dogru diyorsun cnm allaha sukur sagligimiz yerinde ya inss bebislerde gelecek zamani geldimi cnm
Sen nasilsin islerin yolundadir inss sıksık ugra cnm ozletme kendini
iyi geceler kızlar...
bugün benim için oldukça kötüydü... yakın arkadaşım oğlunun ilk doğum gününe çağırmıştı, tam evden çıkmak üzereyken ablam aradı. eşimle tanışmamıza vesile olan babamın amcasının gelini ve kızı... geçen hafta köyde karşılaşmıştık, kızının araba aldığını söyledi, şakalaştık.... dün gece bir düğüne gitmişler anne kız, geri dönerken yola çıkan araca çanakkale turu yapan bir otobüs çarpmış ve ikisi de vefat etmiş.... nasıl üzüldüğümü anlatamam.... kız daha 21 yaşındaydı... Allah her ikisine de rahmet etsin.... doğum günü için çıkmak üzereyken cenaze evine gittim.... eve geldiğimde de başım ağırmaya başladı... çok etkilendim.... hangi evden çıkışımızın bir garantisi olmadığını, bir sonraki nefesimizin de bir garantisi olmadığını biliyoruz da; kolay unutuyoruz.... böyle hatırlamak ise çok can yakıyo..... (((((((
canım benim hiç umudum yok ya..bugün 7.günüm yine yaptım yine hayalet çizgi var yüklüyorum görürseniz.ben en son 8 mayıs ta çatlatma iğnemi vurdum bi dahada vurmadım vermedi doktorum..
Eki Görüntüle 1121111 Eki Görüntüle 1121112
Kız niye sıkıntılı yazdın anlamadım şimdi. Allah'a çok şükür hamilesin işte. Sonuç negatif olsa o gayet belirgin olan çizginin orada ne işi var? Böyle sıkıntılar yapma. Ne dedim ben önce sen, sonra ben Bu arada ben de 3. Lucrin'i yaptım. Adetle birlikte estrofem kullanmaya başlayacağım. 7. veya 8. günü de kontrole gideceğim. Bir sorun yoksa sonra transfer. Offff çokk zor geliyor yine bu süreç. Allah'ımmmmm ne olurrr bu kez olsunnn
Ya ilki kimyasal gebelik, ikincisi dış gebelik. Başka gebelik çeşidi yok de mi? Ben böyle sırayla deneyerek gidiyorum da
Canim aksamustu yaptm koyulasiyo sanirim hamdolsun :)) bende adetle estrofeme baslamstm inşallah sonu güzel olur. Bu arada mol gebelikte duymustum ama sanahepsi uzak bu sefer :)))
oh ohhhhh koyulaşsın koyulaşsınnnnnnnn......
Canim aksamustu yaptm koyulasiyo sanirim hamdolsun :)) bende adetle estrofeme baslamstm inşallah sonu güzel olur. Bu arada mol gebelikte duymustum ama sanahepsi uzak bu sefer :)))
günaydın kızlarr....
hepinize tekrardan teşekkür ederim, acımı paylaştınız....
günaydın kızlarr....
hepinize tekrardan teşekkür ederim, acımı paylaştınız....
Günaydın kuzum daha iyisin umarım...
Kazen'in yardım kampanyasından senin sayende haberdar oldum, ufak da olsa bir katkım oldu sana çok teşekkür ederim.
canım adetle estrofeme başlayınca yumurtaların büyümesini engelediğini söylemişti doktorum...günde kaç tane estrofem alıyodun canımm...kesin hamilesin canım ya senin adına çook mutlu oldum rabim 9 ay hiç ayırmasın sizi birbirinizden..