Allah seni ne etmesin kız, daha 8. gün... ve de idrar testi yapıyosun; kanda anca çıkmaya başlar 8. gün... ne bekliyon idrarda da kopkoyu olmasını mı????? ki gayette güzel görünüyor.... herhalde senin vücut erken salgılayanlardan.... stres olmagünde 3 tane sabah ikindi akşam alıyordum tüp bebekten önce..şimdde aynen devam ediyorum.e2 değerim 227 çıkmıştı ilk başladığımız gün sonra transfere kadar bıraktırdı doktor estrofemi.canım gülnevacım sabah test yaptım ama maalesef hayalet çizgim devam ediyo sadece..
Allah seni ne etmesin kız, daha 8. gün... ve de idrar testi yapıyosun; kanda anca çıkmaya başlar 8. gün... ne bekliyon idrarda da kopkoyu olmasını mı????? ki gayette güzel görünüyor.... herhalde senin vücut erken salgılayanlardan.... stres olmasonu güzel olacak inşallahhhhh
Canim aksamustu yaptm koyulasiyo sanirim hamdolsun :)) bende adetle estrofeme baslamstm inşallah sonu güzel olur. Bu arada mol gebelikte duymustum ama sanahepsi uzak bu sefer :)))
Allah seni ne etmesin kız, daha 8. gün... ve de idrar testi yapıyosun; kanda anca çıkmaya başlar 8. gün... ne bekliyon idrarda da kopkoyu olmasını mı????? ki gayette güzel görünüyor.... herhalde senin vücut erken salgılayanlardan.... stres olmasonu güzel olacak inşallahhhhh
Evettt bana, bize, bu yoldaki herkese olumsuz şeyler uzak artık. Hepimiz hayallerimize kavuşuyoruz bu sefer inşallah. Bu arada yapma artık test yaa kendine eziyet ediyorsun. İster istemez aklın takılır. Güzelim ye, iç, dinlen. Hamileliğinin tadını çıkar. Aksi ispatlanıncaya kadar hamilesin sen. Bu kadar insan dua ediyoruz. Yüce Rabbim isteyenin ve isteği için çalışıp peşinden koşanın dualarını kabul edermiş. Lütfen sabırlı ol.
Annecikk bebişlerimizi strese sokmaa artıkk
Evettt bana, bize, bu yoldaki herkese olumsuz şeyler uzak artık. Hepimiz hayallerimize kavuşuyoruz bu sefer inşallah. Bu arada yapma artık test yaa kendine eziyet ediyorsun. İster istemez aklın takılır. Güzelim ye, iç, dinlen. Hamileliğinin tadını çıkar. Aksi ispatlanıncaya kadar hamilesin sen. Bu kadar insan dua ediyoruz. Yüce Rabbim isteyenin ve isteği için çalışıp peşinden koşanın dualarını kabul edermiş. Lütfen sabırlı ol.
Annecikk bebişlerimizi strese sokmaa artıkk
bakma artık... şurda bi kaç gün sonra zaten kan testi yaptırmıycakmısın??????kız kanda baktırmamak için idrarda takip etcem diye ahdetmiştim ama sinirim bozuldu bakmicam yarın
Allahım bu denemen de pozitifi görmeyi, düzenli artışını öğrenmeyi, keseleri görmeyi, kalp atışını duymayı, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benimmmmmTopiğe ilk girdiğim zamanlarda senin ve diğerlerinin yazılarında önce test yaptırmayın, strese girmeyin dediğinizi okuyordum. İkisinde de sözünüzü dinledim. Ne kadar uslu bir öğrenciyim di mi?Artık profesyonel oldum ama bu kez de erken yaptırmayacağım. Hamileyim işte diye gezeceeğim Duydun mu Hatiii beni
hadi artık dön aramıza da topiği şenlendir şekeriiiimmmmmmmAnam herkes birbirini unutmuş yaaaaanerelerdesiniz bacilarım ben sizleri çok öşledim
Anam herkes birbirini unutmuş yaaaaanerelerdesiniz bacilarım ben sizleri çok öşledim
Topiğe ilk girdiğim zamanlarda senin ve diğerlerinin yazılarında önce test yaptırmayın, strese girmeyin dediğinizi okuyordum. İkisinde de sözünüzü dinledim. Ne kadar uslu bir öğrenciyim di mi?Artık profesyonel oldum ama bu kez de erken yaptırmayacağım. Hamileyim işte diye gezeceeğim Duydun mu Hatiii beni
bakma artık... şurda bi kaç gün sonra zaten kan testi yaptırmıycakmısın??????
Anam herkes birbirini unutmuş yaaaaanerelerdesiniz bacilarım ben sizleri çok öşledim
günaydın kızlarr....
hepinize tekrardan teşekkür ederim, acımı paylaştınız....
kızlar keseyi gördüm
Değere göre tek kese hayret dedi haftaya netlik kazanır dedi.
haftaya çarşambaya randevu verdi doktor kalp atışı için erken olabilirmiş ne dersiniz????
Tahmini doğum tarihim 24.ocak dedi ay çok heyecanlandım.
kızlar keseyi gördüm
haftaya çarşambaya randevu verdi doktor kalp atışı için erken olabilirmiş ne dersiniz????
Selencim, senin bebekler bakarsin 1kiz 1oglan olursa bi daha dogurmana gerek kalmaz
Bana kalirsa da ikiz gebelik seninki,hayirlisiyla kucagina al emi
Kiz bende yazini gormeden yazdim,ikiz galiba diyeDr da mi hayret etti tek olmasina?saglikli olsun da..dr bu isi bilmiyo,ikiz bu ikiz
ayyyyyyyyyyyyyyyyy harikaaaaaaaaaaaaaaa muhteşem bi haber yaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar keseyi gördüm
canım darısı başına bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Allahım yardım etsin bizlere
sen nasılsın?
ayy cok guzel bazen kesen ıkıncısını görsede söylemıyolar netlık kazansın dıye ama ıkızse kalp atısında görrsn canmm hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?