2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kizlar iyi haftalar,genclik bayramimiz kutlu olsun,
Ben dun 19mayista bismillah deyip igneme basladim,kismetse de 9-10gun sonra yumurtalarim toplanir.

Birkac yerde okudum,dusuk yapan arkadaslar ilgilenebilirler,arastirabilir : kadin vucudu,embriyoyu kabul etmiyor erkek( esin) genlerinden dolayi.bu durumu asmak icin tedavi oncesinde ve sirasinda erkekten alinan kan islemden gecirilip kadina enjekte edilerek,kadinin bagisiklik sistemine sokuluyor.boylece kadin vucudu bebegi atmak istemiyor ve mutlu son:))

canım benim sımsıkı tutunsun yavruların sana 3+1 evinizi bebeklerin doldursun inşaALLAH.Rabbim hakkında herşeyin hayırlısını nasip etsin

Kiz nerlerdesin bakiim?isler mi cok yogun yoksa? İyi misin?

canım yaaaa bahar çarptı galibasürekli uyku hali halsizlik birde iş yoğunluğu giremiyorum topiğe ama her zaman dualarımdasınız.buradaki arkadaşlığımız kalbimde yer etmiş topiğe girmeyince içimde bir boşluk oluyorbugünde elimdeki işler bitti hemen bi göz atayım dedim.Nazancım tedavin hayırlı olsun inşaALLAH baharda doğanın canlandığı gibi seninde yavruların sana sıkıca tutunur ve bu tedavinin sonunda hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşursun

Kiz kimsenin aklina gelmicek şeyler nedense hep senin aklina geliyo :))) esim gelince valla dicem tükürün babanizin suratina dicem bide iki taneler surati görünmez hahaaa

haticim ya sen çok yaşaaaa çok güldüm Rabbim seninde yüzünü güldürsün.evlatlarını sana bağışlasın inşaALLAH

canım hayırlı olsun yeni tedavin..selenden sonra bizlerde güzel haberler alırız inşallahhhh

Kızlar merhaba nasılsınız birkac gündür giremedim kayinvalidem gorumcem ve bebisi vardi bebisi sevdim kokladim iyi geldi bana. selen degerin çok güzel maşallah haticim inşallah pozitif i görürsün cok okuyamadim gecmisi kizlar tedavisi devam eden var mi baslayan Allahim utandirmasin tatli anneler de sag salim alin inşallah kucağıniza ben ne yapayim bilmiyorum gorumcem baskent de tedavi görmüştü oraya gel diyor cok zor oluyor bize cekiniyorum bide buraz dinlenmek istiyorum doktor bile görmek istemiyorum psikolojim bi garip öpüyorum hepinizi

canım benim başkalarınında olsa o bebekleri sevmek hakikaten çok iyi geliyor.bende hafta sonlarını iple çekiyorum kardeşimin oğlu ile hasret gideriyorumbence kendine biraz daha zaman ver inşaALLAH yeni günler yeni umutlar ve mutlulukları beraberinde getirecek

Arkadaslar Somadaki maden faxiasina cok ama cok uzuldum...cok olen var.olenlere allah rahmet eylesin.dilerim icerdekiler de saglikla kurtarilabilsin.su maden isinde yonetmelikleri daha iyi duzenleyemediler,olumleri azaltamadilar...

her sözüne katılıyorum canım.Rabbim ölenlere rahmeti ile muamele etsin şehit sevabı nasip etsin inşaALLAH.yaralılara acil şifalar geride kalan acılı ailelere sabırlar diliyorum..acı hepimizin acısı

Evet canim öyle az önce yolcu ettim onları bi hüzün çöktü :2: Allahim sen yardim et bize ne yapalim nasil bir yol izleyelim sen herseyin en iyisini bilirsin allahim . Gözümü karartip istanbul a gidesim var maddi çok zorlar bizi mecbur bekleyecez işte böyle canim sen nasılsın ne yapıyorsun gorusmeyeli

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sonucum β-HCG 272,69

Bu bir hayal mi ağlıyorummmmmm

canım gözün aydın sayfaları geriden okuduğum için çok heyecanlandım acaba sonuç ne olacak diye idrar testini görünce rahatladım Rabbim sağlıkla 9 ay geçirmeni, kucağına almayı, analı babalı büyümetmeyi nasip etsin inşaALLAHkardeşlerinin yolunu açsın kocaman mutlu bir aile olun emi

insanın sevdiklerini yolcu etmesi her zaman hüzünlü oluyorcanım bende çıkmazlardayım düşünmemeye çalışıyorum...birde bu aralar iş arkadaşlarımızdan benimle yaşıt yada biraz büyük sevdiklerimizi kaybettik sanki Rabbim "bak kulum senin yaşıtlarındı dün beraberdiniz bugün sadece rahmetli diye konuşuyorsunuz ölüm var hiçbirşey için üzülme yaşadıklarındaki hayırları gör" gibi günler yaşıyoruz bazen herşey boş geliyor şuan hiç yeni bir tedavi düşünemiyorumbeklemedeyim belki ramazandan sonra başlarım biraz zaman geçsin vücudumdaki şişlikler yeni iniyor tedaviler beni bedenen ve ruhsal olarak çok etkiliyor....Rabbim hepimizin anne olmasını nasip etsin öpüyorum seni canım adaşım

Cnm dusuk yaptim ben kanda betaya baktirdim tam sifirlanmis cnm bu sefer baya uzuldum ama suan daha iyiyim dr bisey demedi cnm adanaya gitmedim dusukten sonra suan cnm hic dr la gorusmek istemiyor hayirlisi olsun hakkimizda sen niye baslamadin cnm

Neşecim çok geçmiş olsun.Rabbim bir daha böyle üzücü tedaviler yaşatmasın.inşaALLAH tedavi ile yada tedavisiz sağlıklı bir hamileliğin olur.oğluna kardeş gelir.senin sağlığın iyi olsun,birgün mutlaka göbüşlerimiz şişecek bebelerimizi kucağımıza alacağız

canım yaaabaşınız sağolsun...ALLAH C.C rahmet etsin çok zor insan inanamıyor ama hayat böyle işte bugün varız.yarın meçhul

canım inşaALLAH idrar kitindeki 2.çizgi hamileliğinin başladığının işaretidir.şimdiden gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…