- 13 Aralık 2011
- 1.284
- 460
- 198
- 47
Hah iyi cok şükür. Bu seferlik git bi görün. İnşallah sonrada devamlı bi doktor bul kendine ordan:)))
Klinikten bu hafta bir gün demişlerdi.Çarşamba günü keseye gidelim dedik eşimle. 1 gün bekleyelim belki daha iyi görünür diyor.
Geliyor ikizler inşallah canım,Hatice'nin darısı başına inşallah,bu topikte kimse bebeksiz kalmasın allahım aminnn
Canım benim inşallah sağlıkla gelsin de. İsteyen herkese inşallah....
Selen hatiii kizlar cok cok mutluyum sizin adiniza..selencim degerin harika maslalah valla bende ikiz konusuna katiliyorum hadi bakalim kolay gelsin:))saglikla sihhatle insallah..Haticimmm kizzz dedim sana olcak bu sefer diye allahin izniyle insallahhh hadi bakalim sendende boyle guzel degerler bekliyoruzzz...
kizlar herkes iyidir umarim ben pek giremiyorum bu ara..az once doktordan geldim bebisim 2 gun onde gidiyormus doktr normal dedi..ayrica bazi testler yaptirdik daha doguru skan verdim down sendromu ve daha baska genetik bozukluklarin teshisi icin, hemsire isterseniz cinsiyetinide ogrenebiliriz bu testle dedi..haftaya cinsiyetimizide ogrenicez kismetse:)))
herkese bol bebisli gunler diliyorum, opuyorum hepinizi
Canım inşallah ya. Kendine iii bak bebeğine de tabiiii. ikinizide çok öpüyorum.
Canim maşallah değerin çok güzel darısı keseye ve kalp atisina
Sağol kuzum inşallah sırayla hepimize nasip olsun. Sağlıkla inşallah.