• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızlar nasılsınız :46: tam tüp bebek transfer dönemindeyken ev taşıyoruz iyimi :1: ev arıyorduk zaten 3+1 ferah güzel şirin bi eve taşınıyoruz.annemler eşim falan halledecekler ben iş yapamayacağım sonra sonra hallederim dedim.zaten ev temiz alıyoruz.hamdolsun :46: nasip olurd abebeğim olursa odası olacak ya oleyyy :46:
Bebisinizle beraber iyi günler de oturun kuzum:16::16:

oh iyi ferahlarsınız en azından... yokuş falan gebelik te zor olurdu tabi :1: bebiş işini biliyo bak, önden evi değiştirtti ya size :1:

ay kuzum o benim ya :1: 4 embriyodan 2 si daha iyiymiş yarın 1 de transferim var..:46:

anammmmm hadi hayırlı olsun! Ikisini birden transfer ederler di mi?
Evinizde de güle güle oturun güzel günlerde çocuklarınızla :)

evet ikisinide transfer ederler hatta ben 3 istiyom artık :1::1::1: Allah razı olsun monicaaammm inşallah bebişim gelir yeni evimize ya :32:

canım hakında hayırlısı olsun..geri kalan emriyoları dondurcakmısın..
canım diğer ikisinin kalitesi pek iyi değilmiş o yüzden dondurmazlar diğeri gibi oldu yani..bu ikisi transfer edilir diğerleri iptal olur.keşke donmuşum olsaydı çok isterdim:31:

günaydınlar iyi haftalar kızlaaaarrrr:16::16::16: musmutlu haberler alalım inşallah :16::16::16:
inss cnm benim iyi aksamlar

kızlar nasılsınız :46: tam tüp bebek transfer dönemindeyken ev taşıyoruz iyimi :1: ev arıyorduk zaten 3+1 ferah güzel şirin bi eve taşınıyoruz.annemler eşim falan halledecekler ben iş yapamayacağım sonra sonra hallederim dedim.zaten ev temiz alıyoruz.hamdolsun :46: nasip olurd abebeğim olursa odası olacak ya oleyyy :46:
yeni evide bebisinle oturusunuz inss cnm hakkinda hayirlisi olsun

ay kuzum o benim ya :1: 4 embriyodan 2 si daha iyiymiş yarın 1 de transferim var..:46:

Cnm hadi hayirli olsun inss transferin ikiside annesinin gobisine konsunlar cnm donmuslarin olmamasina uzulme cnm inss allah nasip etmistirde baska tedavilere hiiic gerek kalmasin inss sen simdi baska bisey dusunme bebislerini dusun benim dondurulmuslarim vardida ne oldu iki kere tuttu ama naspi olmayinca devami gelmedi insss rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin cnm

Bugun ara ara ugrayip baktim ama selen testi tekrarlamadi sanirim ugramadi insallah yarin guzel haberlerle helir...
haticim canim yarin transferin var demek cok sevindim (az once bu cumleye soyle devam ettim maasallah Alah bagislasin) sonra ben ne yaziyorum ya dedim sanirim Allah soyletti insallah embrislerinden birisi sana tatlis bi bebis olur canim moralini cok yuksek tut bu aksam soyle ilik bi dus al esine masaj yaptir rahatla hafif dinlndirici muzik dinleyerek uykuya dal bide simdiden baslayip transfer dahilinde derin nefes alip ver sabahda kahvaltini guzel yap en zor surac olan bekleme suracinde sitressiz cok guzel gecsin ve sonu guzel olsun insallah canim Rabbim ellerinizi kollarinizi evinizi doldursun insallah... biz seni coook opuyoruz:)

inss cnm benim iyi aksamlar

yeni evide bebisinle oturusunuz inss cnm hakkinda hayirlisi olsun

Cnm hadi hayirli olsun inss transferin ikiside annesinin gobisine konsunlar cnm donmuslarin olmamasina uzulme cnm inss allah nasip etmistirde baska tedavilere hiiic gerek kalmasin inss sen simdi baska bisey dusunme bebislerini dusun benim dondurulmuslarim vardida ne oldu iki kere tuttu ama naspi olmayinca devami gelmedi insss rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin cnm

Nesecim haklisin bitanem herseyin hayirlisini verecek rabbim .sende uzme kendini insallahtedavisiz gelsin bebeklerin:46:

Bugun ara ara ugrayip baktim ama selen testi tekrarlamadi sanirim ugramadi insallah yarin guzel haberlerle helir...
haticim canim yarin transferin var demek cok sevindim (az once bu cumleye soyle devam ettim maasallah Alah bagislasin) sonra ben ne yaziyorum ya dedim sanirim Allah soyletti insallah embrislerinden birisi sana tatlis bi bebis olur canim moralini cok yuksek tut bu aksam soyle ilik bi dus al esine masaj yaptir rahatla hafif dinlndirici muzik dinleyerek uykuya dal bide simdiden baslayip transfer dahilinde derin nefes alip ver sabahda kahvaltini guzel yap en zor surac olan bekleme suracinde sitressiz cok guzel gecsin ve sonu guzel olsun insallah canim Rabbim ellerinizi kollarinizi evinizi doldursun insallah... biz seni coook opuyoruz:)

Yaaa bu ne guzel sözler yaaaa:17: dediklerinin hepsini yapicam ve rabbime dua edicem insallahhhhh benim icin hayirli sonuclar olur.bende hepiniziteker teker öpüyor ve kucakliyorummm:54:

aydın günlerimiz olsun güzel anne adayları:16::16::16::16:

hakkında hayırlısı olsun tatlım, inşallahhhh seninle 9 ay boyunca kalsınlar sağlıkla kucağına alacağının haberleri vermek de nasip olsun burdan :1:

sen de böyle yapmıştın kalinkam hatırlıyorum... o zaman yaşasın ılık duş, yaşasın kocaların sihirli parmak uçları, derin nefesler ve güzel kahvaltılar..... siz nasılsınız nasıl gidiyor oğlun iyimiymiş en son ne zaman görüntülü konuşma yaptınız :1:

hakkında hayırlısı olsun tatlım, inşallahhhh seninle 9 ay boyunca kalsınlar sağlıkla kucağına alacağının haberleri vermek de nasip olsun burdan :1:

sen de böyle yapmıştın kalinkam hatırlıyorum... o zaman yaşasın ılık duş, yaşasın kocaların sihirli parmak uçları, derin nefesler ve güzel kahvaltılar..... siz nasılsınız nasıl gidiyor oğlun iyimiymiş en son ne zaman görüntülü konuşma yaptınız :1:

Sağol bitanem dualarini bekliyorum:46:

Gunaydin tatlim evet bende oyle yapmistim ve kendimi cok iyi hissetmistim sifir sitres vardi ustumde ;) en buyuk ip ucu kendini simartmak :8: biz iyiyiz cok sukur enson ayin 5 inde gordum oglani cok sukur iyiydi insallah hep iyi olur doktor biay sonra gl dedi yani haziran 5-6 gibi gidicem nasil dayanicam bilmiyorum daha cok var ... insallah hatiden ve sonrasinda sirayla sizlerdende guzel haberler aliriz canim.

Selencim tebrik ederim, inşallah değerin katlanarak artsın, her şey yolunda gitsin canım :nazar:... tekrar tahlil yaptırınca haber ver mutlaka.
İçimiz rahat sevinelim halay çekelim. :52::52::16::16:

canım daha yapmadım testi. merak yok mu dersen çok meraklanıyorum ama perşembeyi bekliyorum. Testi yapmaktan da korkuyorum :18::18::18::18:

7.gun yaptıysan 15cok iyi bence 9.gun yaptır deger guzel artmışsa da kutlayın ailecek 1gun bile beklemek ölüm bence.

haklısın ama sabırla bekliyorum valla.:18::18::18::18:

canım tekrarlamadım. 12. gün perşembe günü beklemedeyim. izin bitti işe başladım yoğun olduğu için giremedim. yaptırınca hemen size yazarım canım benim:54::54:

Yaaa bu ne guzel sözler yaaaa:17: dediklerinin hepsini yapicam ve rabbime dua edicem insallahhhhh benim icin hayirli sonuclar olur.bende hepiniziteker teker öpüyor ve kucakliyorummm:54:

Canım sanırım şu anda transferdesin. Bebişler annelerine kavuşuyorlar. Rabbim 9. ayın sonunda kucağına almayı nasip etsin inşallah.:16::16::16::16:

Kizlar iki tane 8 hücreli bebeklerimi aldim evime geldim. Donmusum yok :)) esim beni deli etti bisürü igne verdi doktor tutunsun diye.dedimki sen öde. Odeyemem benmi dedim özelde yaptir diye dedi:43: oysaki sirf bu bebek icin çalışıyorum ben:43: sonra küskün geldik eve konusmicam bugün onunla..en önemli günü mahvetti:43:

Back