• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

tebrikelr canmmm:46::46: allah kucagna almayı nasip etsin saglıklı bır hamılelık geçiresin inşallah :nazar::nazar::nazar:

teşekkürler canım inşallah değerim artar ve göbüşüm büyür.sağlıkla da kucağıma alırım inşallah. hepimizin ama inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:16::16::16::16:

Ankara Başkent hast gidiyorum orada herkese bunlari veriyorlar gordum :1:

banada dıger tedavılermde de jel verdı ya benm hep kanamm oluyo gebelıkte bu yuzden korkuyorm tekrar 5 gebelıgın 4unu kanama ıle kaybettım ondan azmı tek jel acaba ıgne yada kapsul kullansammı dıye dusunuyorm ne zaman kanama baslasa ozaman arttırıyor öncesınde arttırmıyo dozu ya mesala 3. gun ve 5. gun e2 ve progestereon hormonuna bakıp eger e2 den azsa progestanı arttırıyolarmıs dusuk olmasın dıye bana bunu hıc yapmadı ben hep hamıle kaldım keseyı görmeden kanamm oldu bılıyomsn hep korkuyla gördm yada keseyı gördm kalp atısını duymadan oldu yanı hep sıkıntı

banada dıger tedavılermde de jel verdı ya benm hep kanamm oluyo gebelıkte bu yuzden korkuyorm tekrar 5 gebelıgın 4unu kanama ıle kaybettım ondan azmı tek jel acaba ıgne yada kapsul kullansammı dıye dusunuyorm ne zaman kanama baslasa ozaman arttırıyor öncesınde arttırmıyo dozu ya mesala 3. gun ve 5. gun e2 ve progestereon hormonuna bakıp eger e2 den azsa progestanı arttırıyolarmıs dusuk olmasın dıye bana bunu hıc yapmadı ben hep hamıle kaldım keseyı görmeden kanamm oldu bılıyomsn hep korkuyla gördm yada keseyı gördm kalp atısını duymadan oldu yanı hep sıkıntı

Cok zor ya.gebe kalamamak zor kalsan yok kese yok kalp atisi bilmem ne.allah bizler gibi olanlara sabir versin ne diyebilirizki...

Tebrikler canim Insallah değerlerin kat kat artar anneler gunu hediyesi olur sana Rabbim saglikla kucağına aldirsin vveeee tum anne olanlara ve olmak isteyenlerin anneler gunu kutlu olsun

Kızlar iyi geceler...

Öncelikler topiğimizin tüm annelerinin ve tüm güzel anne adaylarının anneler gününü kutlarım.

Bugün transferimin 7. günüydü testimi yaptırdım ve sonucum 15,9 çıktı.:nazar::nazar::nazar:

Çok mutluyum ve umarım mutluluğum devam eder.

Hepinizi seviyorum ve kocaman öpüyorum.:54::54::54::54:

Selencim gozun aydin sen nin kacinci gun transferiydi insallah dgerin artarak ilerler ve Allah kucagina almayida nasip eder.ikinci testi nzaman yaptiracaksin

Kızlar iyi geceler...

Öncelikler topiğimizin tüm annelerinin ve tüm güzel anne adaylarının anneler gününü kutlarım.

Bugün transferimin 7. günüydü testimi yaptırdım ve sonucum 15,9 çıktı.:nazar::nazar::nazar:

Çok mutluyum ve umarım mutluluğum devam eder.

Hepinizi seviyorum ve kocaman öpüyorum.:54::54::54::54:

Kuzum değerin kat kat artsın inşallah :46::46:anneler günün kutlu olsun:16::16:

Selencim gozun aydin sen nin kacinci gun transferiydi insallah dgerin artarak ilerler ve Allah kucagina almayida nasip eder.ikinci testi nzaman yaptiracaksin

Canım sağol inşallah değer katlanır. Canım 3. Gün transferi 2 embriyo transfer edildi. Yarın öğlen yapsammıki diyorum. Katlanacakmı diye. Yada 15 i 12. Günü oluyor yani perşembe gününü mü beklesem?

Kizlar on yumurtadan dördü dollenmis yarin tekrar aricam herseyin hayirlisi...

Kizlar on yumurtadan dördü dollenmis yarin tekrar aricam herseyin hayirlisi...

Bebişleri bıraktın bekliyon arkadaşım. Rabbim kaliteli kaliteli annelerine kavuştursun inşallah. Sabah 10 da yola çıktık gidiyoruz. Arabayla o kadar sarsılmıyorum. Ankayı sana bıraktım arkadaşım. Bir dahaki geldiğimde bebeklerimizle buluşup sohbet edelim olurmu?

Bebişleri bıraktın bekliyon arkadaşım. Rabbim kaliteli kaliteli annelerine kavuştursun inşallah. Sabah 10 da yola çıktık gidiyoruz. Arabayla o kadar sarsılmıyorum. Ankayı sana bıraktım arkadaşım. Bir dahaki geldiğimde bebeklerimizle buluşup sohbet edelim olurmu?

Ycanim biri bile yeter bana rabbim herseyin hayirlisini versin.dikkatli gidin bebislere iyi bak.bi dahaki sefere bulusalim cok isterim insallah ikimizde anne anne görüşürüz kizzz:1:

Ycanim biri bile yeter bana rabbim herseyin hayirlisini versin.dikkatli gidin bebislere iyi bak.bi dahaki sefere bulusalim cok isterim insallah ikimizde anne anne görüşürüz kizzz:1:

Canım dikkatli gidiyoruz. Allahım bu mübarek üçaylarda dualarımızı kabul etsin. Çok güzel dostluklar edindik birbirimizi bırakmayalım bizler kader arkadaşlarıyız.

Göreceksin, inanıyorum anne olup buluşacağız.

Back