- 13 Aralık 2011
- 1.284
- 460
- 198
- 47
Iyi yolculuklar canım dualarim seninle bitanem inşallah bu sefer olacak
Senin güzel haberlerini de alacağız bekliyorum.arka arkaya hamile kalacağız. Rabbim nasip edecek inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi yolculuklar canım dualarim seninle bitanem inşallah bu sefer olacak
Yok canim donmusumAllah razi olsun cnm benim.senin donmusun varmydi sahra
Canim tebrik ederimkat kat artsin degerin inşallahKızlar iyi geceler...
Öncelikler topiğimizin tüm annelerinin ve tüm güzel anne adaylarının anneler gününü kutlarım.
Bugün transferimin 7. günüydü testimi yaptırdım ve sonucum 15,9 çıktı.
Çok mutluyum ve umarım mutluluğum devam eder.
Hepinizi seviyorum ve kocaman öpüyorum.
kızzzzzlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz anam kimse yokkkk ben geldimmmmmmm
Canım dikkatli gidiyoruz. Allahım bu mübarek üçaylarda dualarımızı kabul etsin. Çok güzel dostluklar edindik birbirimizi bırakmayalım bizler kader arkadaşlarıyız.
Göreceksin, inanıyorum anne olup buluşacağız.
Kızlar iyi geceler...
Öncelikler topiğimizin tüm annelerinin ve tüm güzel anne adaylarının anneler gününü kutlarım.
Kizlar on yumurtadan dördü dollenmis yarin tekrar aricam herseyin hayirlisi...
Her kadin anadir dogurmasi sart degil.Anne olan ve olmak isteyen tum annelerimizin kalplerinden operim,dilerim hepimiz hayırlı evlatlarla anne oluruz🙏
hadi hayırlısı, inşallah katlanarak artsın değerin....ben senin yerinde olsam 9. gün tekrar baktırırım bu arada
İnsss hepiniz anne olacaksiniz ben inaniyorum kalbi guzel arkadaslarim allah gonlunuzun muradini tez zamanda versin insss
Selencim gözun aydin cnm : masallah katkat artsin saglikli bir gebelik olsun inss
Yok canim donmusum
Canim tebrik ederimkat kat artsin degerin inşallah
Kızlar iyi geceler...
Kizlar on yumurtadan dördü dollenmis yarin tekrar aricam herseyin hayirlisi...
Haticim geçmiş olsun, bu da kötü bir sonuç değil, hala dondurulmuş sahibi olma şansın bile var. Allah yardımcın olsun canım haberlerini bekliyoruz.
benim ilkindede yoktu bundada olmicak.rabbim bizlere yardım etsin sahra ....Yok canim donmusum
sağol canım benim. biliyorsun ben zaten 7. günü yaptım birazda sembolikti aslında erken yapılmasına karşıyım. Transfer yapılırken aklıma geldi içimden geleni yapmak istedim. Nasıl olsa beta hcg yi yaptım 2 günde bir tekrarlayım diyorum. Annemlerde 1 gün daha bekle 10. ve 12. günü yaptır diyor. Bilemedim canım napim. 9. gün yarın oluyor.
Canım sağol inşallah katalnır değerim
kızlar nasılsınız tam tüp bebek transfer dönemindeyken ev taşıyoruz iyimi ev arıyorduk zaten 3+1 ferah güzel şirin bi eve taşınıyoruz.annemler eşim falan halledecekler ben iş yapamayacağım sonra sonra hallederim dedim.zaten ev temiz alıyoruz.hamdolsun nasip olurd abebeğim olursa odası olacak ya oleyyy
çok merak ettim aldınız mı??? hayırlı olsun bu arada.....
yok kız eşim asla faizle ev almaz.kiraya çıktık tekrar.oturduğumuz ev 3 yokuş çıkılarak gidiliyor ve hiç ısınmıyor 2+1 küçücüktü bayadır ev arıyorduk değişiklik oldu bizede :)