2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Allah razi olsun cnm benim.senin donmusun varmydi sahra
Yok canim donmusum
Canim tebrik ederimkat kat artsin degerin inşallah

İnsss hepiniz anne olacaksiniz ben inaniyorum kalbi guzel arkadaslarim allah gonlunuzun muradini tez zamanda versin insss

Selencim gözun aydin cnm : masallah katkat artsin saglikli bir gebelik olsun inss

İnşallah kuzum benim

hadi hayırlısı, inşallah katlanarak artsın değerin....ben senin yerinde olsam 9. gün tekrar baktırırım bu arada

Kizlar on yumurtadan dördü dollenmis yarin tekrar aricam herseyin hayirlisi...

hayırlısı olsun tatlım; dediğin gibi 1 tane de olsa sonuna kadar gidecek sağlıkla kucağına gelecek olsun yeter... Rabbim inşallah emeklerimizin karşılığını versin hepimizin göbişleri dolsun önce, sonra kucaklarııııı

Her kadin anadir dogurmasi sart degil.Anne olan ve olmak isteyen tum annelerimizin kalplerinden operim,dilerim hepimiz hayırlı evlatlarla anne oluruz🙏

Her kadin anadir dogurmasi sart degil.Anne olan ve olmak isteyen tum annelerimizin kalplerinden operim,dilerim hepimiz hayırlı evlatlarla anne oluruz🙏

Cok dogru soyluyorsun cnm butun kalbimle katiliyorum

Amin cnm insss

hadi hayırlısı, inşallah katlanarak artsın değerin....ben senin yerinde olsam 9. gün tekrar baktırırım bu arada

sağol canım benim. biliyorsun ben zaten 7. günü yaptım birazda sembolikti aslında erken yapılmasına karşıyım. Transfer yapılırken aklıma geldi içimden geleni yapmak istedim. Nasıl olsa beta hcg yi yaptım 2 günde bir tekrarlayım diyorum. Annemlerde 1 gün daha bekle 10. ve 12. günü yaptır diyor. Bilemedim canım napim. 9. gün yarın oluyor.

İnsss hepiniz anne olacaksiniz ben inaniyorum kalbi guzel arkadaslarim allah gonlunuzun muradini tez zamanda versin insss

Selencim gözun aydin cnm : masallah katkat artsin saglikli bir gebelik olsun inss

Canım sağol inşallah katalnır değerim

Selencim tebrik ederim, inşallah değerin katlanarak artsın, her şey yolunda gitsin canım ... tekrar tahlil yaptırınca haber ver mutlaka.
İçimiz rahat sevinelim halay çekelim.

7.gun yaptıysan 15cok iyi bence 9.gun yaptır deger guzel artmışsa da kutlayın ailecek 1gun bile beklemek ölüm bence.

kızlar nasılsınız tam tüp bebek transfer dönemindeyken ev taşıyoruz iyimi ev arıyorduk zaten 3+1 ferah güzel şirin bi eve taşınıyoruz.annemler eşim falan halledecekler ben iş yapamayacağım sonra sonra hallederim dedim.zaten ev temiz alıyoruz.hamdolsun nasip olurd abebeğim olursa odası olacak ya oleyyy

çok merak ettim aldınız mı??? hayırlı olsun bu arada.....

çok merak ettim aldınız mı??? hayırlı olsun bu arada.....

yok kız eşim asla faizle ev almaz.kiraya çıktık tekrar.oturduğumuz ev 3 yokuş çıkılarak gidiliyor ve hiç ısınmıyor 2+1 küçücüktü bayadır ev arıyorduk değişiklik oldu bizede :)

yok kız eşim asla faizle ev almaz.kiraya çıktık tekrar.oturduğumuz ev 3 yokuş çıkılarak gidiliyor ve hiç ısınmıyor 2+1 küçücüktü bayadır ev arıyorduk değişiklik oldu bizede :)

oh iyi ferahlarsınız en azından... yokuş falan gebelik te zor olurdu tabi bebiş işini biliyo bak, önden evi değiştirtti ya size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…