tebrikelr canmmmallah kucagna almayı nasip etsin saglıklı bır hamılelık geçiresin inşallah
Donmuslarda gebe kalan cok insallah seninde son olur :)) yumurta topandgi icin antibiyotik kullaniyorum ama onun disinda progestan estrofem bunlar kullan dedi doktor
teşekkürler canım inşallah değerim artar ve göbüşüm büyür.sağlıkla da kucağıma alırım inşallah. hepimizin ama inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kaçtane progestan kullanıyorsun bide jel verdımı sanada canmm
Digerindede jel vermemisti bundada vermedi.transfer gunune kadar sabah ikindi ve gece birer tane.sonra ikiser tane kullanacakmisim
peki tets felan yaptımı neye göre veriyorlar progestanı bende onu anlamadm gitti onuda çözsem kadındogumcu dıye cıkacam ortayaDigerindede jel vermemisti bundada vermedi.transfer gunune kadar sabah ikindi ve gece birer tane.sonra ikiser tane kullanacakmisim
peki tets felan yaptımı neye göre veriyorlar progestanı bende onu anlamadm gitti onuda çözsem kadındogumcu dıye cıkacam ortaya
Ankara Başkent hast gidiyorum orada herkese bunlari veriyorlar gordum
banada dıger tedavılermde de jel verdı ya benm hep kanamm oluyo gebelıkte bu yuzden korkuyorm tekrar 5 gebelıgın 4unu kanama ıle kaybettım ondan azmı tek jel acaba ıgne yada kapsul kullansammı dıye dusunuyorm ne zaman kanama baslasa ozaman arttırıyor öncesınde arttırmıyo dozu ya mesala 3. gun ve 5. gun e2 ve progestereon hormonuna bakıp eger e2 den azsa progestanı arttırıyolarmıs dusuk olmasın dıye bana bunu hıc yapmadı ben hep hamıle kaldım keseyı görmeden kanamm oldu bılıyomsn hep korkuyla gördm yada keseyı gördm kalp atısını duymadan oldu yanı hep sıkıntı
Kızlar iyi geceler...
Öncelikler topiğimizin tüm annelerinin ve tüm güzel anne adaylarının anneler gününü kutlarım.
Bugün transferimin 7. günüydü testimi yaptırdım ve sonucum 15,9 çıktı.
Çok mutluyum ve umarım mutluluğum devam eder.
Hepinizi seviyorum ve kocaman öpüyorum.
Kızlar iyi geceler...
Öncelikler topiğimizin tüm annelerinin ve tüm güzel anne adaylarının anneler gününü kutlarım.
Bugün transferimin 7. günüydü testimi yaptırdım ve sonucum 15,9 çıktı.
Çok mutluyum ve umarım mutluluğum devam eder.
Hepinizi seviyorum ve kocaman öpüyorum.
Selencim gozun aydin sen nin kacinci gun transferiydi insallah dgerin artarak ilerler ve Allah kucagina almayida nasip eder.ikinci testi nzaman yaptiracaksin
Kuzum değerin kat kat artsın inşallahanneler günün kutlu olsun
Kizlar on yumurtadan dördü dollenmis yarin tekrar aricam herseyin hayirlisi...
Bebişleri bıraktın bekliyon arkadaşım. Rabbim kaliteli kaliteli annelerine kavuştursun inşallah. Sabah 10 da yola çıktık gidiyoruz. Arabayla o kadar sarsılmıyorum. Ankayı sana bıraktım arkadaşım. Bir dahaki geldiğimde bebeklerimizle buluşup sohbet edelim olurmu?
Canımmmmmmmmmm inşallah. Nolur dua et bu sefer kursağımda kalmasın tatlım.
Ycanim biri bile yeter bana rabbim herseyin hayirlisini versin.dikkatli gidin bebislere iyi bak.bi dahaki sefere bulusalim cok isterim insallah ikimizde anne anne görüşürüz kizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?