kızzzzzlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz anam kimse yokkkk ben geldimmmmmmm
ben yineyse 28 diye hatırladım mı diyim düşündüm mü diyim bilemedim... bence sen 28 sincanım 37 yaşımdayım.
Ohh masallah cnm inss hepsi kaliteli embiriyo olsunlar cnm
Amin cnm inss ben inaniyorum senden guzel haberler alacagiz arkadasim inss
Bitanemmmmm yarin hayirli haberler ver bize :)
ben yineyse 28 diye hatırladım mı diyim düşündüm mü diyim bilemedim... bence sen 28 sin
fakülteye başladım ben canım, uludağ üniversitesine... sağolsun raporum çabuk çıktı; erken menopoz riskim olduğundan bekletmediler ancak doktor ayrıldı şu an tam anlamıyla yeni doktor da işe başlamadı... şansımıza diyelim
ben geçtiğimiz salı kontrole gittim aslında başlayacak gibi bi halimiz vardı önceden biosteron kullanman lazım başla sonraki reglin ile gel dedi doktor... ancak ben tatilde olcam sonraki reglimde o yüzden 2 ay biosteron kullanıp sonrasında gidicem ve başlıycaz inşallah. randevum 26 haziran... ramazanın bereketi ile inşallahhhh elimiz boş dönmeyiz...
geç olsun da güö olmasın tatlım ya.. ne güzel tarih belli en azından:)
neşecim inşallahhhhhhhh. benimle birlikte tüm arkadaşlarımın göbişleri dolsun inşallahhhhhh.
canım inşallah. cümlemiz bebişlerimize kavuşalım
gece 12:30 da eşim gelecekti işten onu beklerken bakındım... sonra da zaten pc yi eşime devrettim :))) o da kapatmadıysa sayfayıyoksa eşime kapıyı açmamla koltukta sızıp kalmam arasında sanırım 10 sn var
anladım canmmm nasılsın görüşmeyeli ne yapıyorsunn_?????
Amin cnm inssss 2014 yili hepimizin yili olsun inss
Ayy allahimm ne olur duy sesimizi kurban olayim sana hepimize hayirli evlatlar ver
nasılısn şuan canmm nasıl oldun??? nasıl geçtii opun
Kuzum allah razı olsun iyiyim cok az kasik agrim var o kadar.uyutuldugum icin bisey hissetmedim ama uyaninca hem bayildim hem kustum.digerinde böyle olmamistim.cok etkiledi beni narkoz. Ama su an iyiyim çok şükür
geçmiş olsun canmm evet demkkı narkoz agır gelmiş sana kaç yumişin oldu bırtanem senn kaçınce denemn ?
Canim hem çikolata kistim var hemde rezervim az.bu ikinci denemem.ilkinde 6 yumurta toplanmsti ikisi transfer edilmisti donmusum olmaynca tekrar basladik.
anladım canmm bu son olsun inşallah ilki negatıfmi oldu canmm ???
Biraz aceleciydik transferin 7.gunu 22 cikti ama 9. Gün dustu.tutmadi yani.insallah son olur kuzum yaa
Kızlar iyi geceler...
Öncelikler topiğimizin tüm annelerinin ve tüm güzel anne adaylarının anneler gününü kutlarım.
Bugün transferimin 7. günüydü testimi yaptırdım ve sonucum 15,9 çıktı.
Çok mutluyum ve umarım mutluluğum devam eder.
Hepinizi seviyorum ve kocaman öpüyorum.
Kızlar iyi geceler...
Öncelikler topiğimizin tüm annelerinin ve tüm güzel anne adaylarının anneler gününü kutlarım.
Bugün transferimin 7. günüydü testimi yaptırdım ve sonucum 15,9 çıktı.
Çok mutluyum ve umarım mutluluğum devam eder.
Hepinizi seviyorum ve kocaman öpüyorum.
Kiz.ne ara yaptininsallah kat kat artar rabbim....anneler günün kutlu olsun iyi geceler tatlı rüyalar
inşallah canmm transferımızn beraber olabılır bende donmuş deniyorum haftaya dedı gün vermediler de sen şuan ne ilaç kullanıyorsun ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?