• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

inşallahh canım...:16: başladı mı tedavin?

fakülteye başladım ben canım, uludağ üniversitesine... sağolsun raporum çabuk çıktı; erken menopoz riskim olduğundan bekletmediler ancak doktor ayrıldı şu an tam anlamıyla yeni doktor da işe başlamadı... şansımıza diyelim :1:
ben geçtiğimiz salı kontrole gittim aslında başlayacak gibi bi halimiz vardı önceden biosteron kullanman lazım başla sonraki reglin ile gel dedi doktor... ancak ben tatilde olcam sonraki reglimde o yüzden 2 ay biosteron kullanıp sonrasında gidicem ve başlıycaz inşallah. randevum 26 haziran... ramazanın bereketi ile inşallahhhh elimiz boş dönmeyiz...

hayatım allah razı olsun senden ya...:46:

cümlemizden canım benim:16::16::16:

inanıyorum ki ben zaten... hepimizin gelecek melekleri..... neşenin yelizin güzbaharın bebek34 ün benim melindamın nazanın monicanın; başka hatırlamadığım kaldı mı selen bu ara öğrencek zaten gebiş olduğunu memiişleri de bebişe bırakır artık emme ısırma zamanlarına kadar :1: zaten 2 elin parmaklarını geçmez sayımız oldukça azaldıkki.... sıfırlanıcaz inşallahhhhh
:16::16::16::16:
Amin bitanem inşallah:16::16::16:
kızlar yarın sabah 8 de opum var inşallah birsürü sağlıklı kaliteli yumurtalar toplanır rabbim sen yüzümüze bak ne olursun..dualarınızı bekliyorum kızlar :54:

Tatlisim yarın bol bol kaliteli yumilerin toplanıp bebis olarak annelerine donsunler ve sımsıkı tutunup 9 ay hiç birakmasinlar dualarim seninle:16::16::16:

kızlar yarın sabah 8 de opum var inşallah birsürü sağlıklı kaliteli yumurtalar toplanır rabbim sen yüzümüze bak ne olursun..dualarınızı bekliyorum kızlar :54:

canim bol bol kaliteli yumislerin olsun insallah guzelce dollenip annelerinin karnina hoooop yapissinlar simsikiii, ay olucak valla bu defaaa:16::16:dualarim seninle canimm:49::49:

Kizlar nasilsinizz bi bakim dedim neler var neler yok haticim yarin opun varmis bol bol kaliteli yumoslar olsun annecigin gobisine simsiki tutunsunlar insallah guzel haberlerini dort gozle bekliyorum.hepinizin nicklerini ayri ayri her duamda aniyorum rabbim onlarada ver diyorum bu mutlulugu yasasinlar.

bana gelince bugun 7 haftalik olduk ikiz bebislerimle.en son pitpitlari duyduk:) ptesi tekrar kontrolumuz var her kontrol ayri bir heyecan sonucu almak bambaska heyecan aldiktan sonra da o stres hic bitmiyo dogurana kadar oh diyemiyosun cok sukur rabbime bu gunleri gorduk cani gonulden diliyorum hepinize nasip olsun hepiniz doguma kadar oh diyemeyin:)

Cok opuyorum hepinizi.Allaha emanet canlarim.

Kizlar nasilsinizz bi bakim dedim neler var neler yok haticim yarin opun varmis bol bol kaliteli yumoslar olsun annecigin gobisine simsiki tutunsunlar insallah guzel haberlerini dort gozle bekliyorum.hepinizin nicklerini ayri ayri her duamda aniyorum rabbim onlarada ver diyorum bu mutlulugu yasasinlar.

bana gelince bugun 7 haftalik olduk ikiz bebislerimle.en son pitpitlari duyduk:) ptesi tekrar kontrolumuz var her kontrol ayri bir heyecan sonucu almak bambaska heyecan aldiktan sonra da o stres hic bitmiyo dogurana kadar oh diyemiyosun cok sukur rabbime bu gunleri gorduk cani gonulden diliyorum hepinize nasip olsun hepiniz doguma kadar oh diyemeyin:)

çok şükür canım darısı cinsiyet öğrenmeye inşallahhhhh:16::16::16: duaların için de çok teşekkür ederizzzz:29::29::29:

Canim sağ selamet atlat inşallah güzel güzel embriyolarin olsun bol bebisli olsun inşallah :16: iki gündür adet sancim çok kötü simdi yazabildim canım Allah emeklerini bosa cikarmasin cnm

fakülteye başladım ben canım, uludağ üniversitesine... sağolsun raporum çabuk çıktı; erken menopoz riskim olduğundan bekletmediler ancak doktor ayrıldı şu an tam anlamıyla yeni doktor da işe başlamadı... şansımıza diyelim :1:
ben geçtiğimiz salı kontrole gittim aslında başlayacak gibi bi halimiz vardı önceden biosteron kullanman lazım başla sonraki reglin ile gel dedi doktor... ancak ben tatilde olcam sonraki reglimde o yüzden 2 ay biosteron kullanıp sonrasında gidicem ve başlıycaz inşallah. randevum 26 haziran... ramazanın bereketi ile inşallahhhh elimiz boş dönmeyiz...

cümlemizden canım benim:16::16::16:

iyi geceler nasılsın canmm uyumamışsın hala :1:

inşallah çok rahat geçer bol bol kalıtelı yumoşların olsun sonra embrıoların olsn sanra transferın olsun sonra bebişin olsunn sonra da dogsunn saglıklı bır şekildee:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Kuzum gözünaydın Rabbim kucağına almayı nasip etsın bebişkolarını :16::16::16:

Canım inşallah her şey yolunda gider.Bol bol ve kaliteli yumurtaların olur,sonra onlar embriyo sonrada bebiş olarak sana gelir inşşş:)))))

Kuzummmmm inşallah sağlıklı kaliteli sonu bol bebişli embriyoların olur Rabbim yardımcın olsun :16:

Son düzenleme:
Mrb arkadaslar dun dr gittim kan testi yapildi degerlerim dusmeye baslamis yinede sukur diyorum dis gebelik degilmisim hakkimizda hayirlisi olsun inss simdi daha iyiyim sindirebildim yasadigimi mevlam neylerse guzel eyler demekki hakkimda hayirlisi buymus arkadaslar inss sizlerin guzel haberlerini okuyacagim bundan sonra

sahracnm arkadasim cok uzuldum sonucuna rabbim inss tez zamanda yuzunu guldursun inss cnm benim hakkinda hayirlisi olsun gecmis olsun arkadasim

selencim transferin hayirli ugurlu sonu bebisli olsun inss cnm guzel haberlerini okuruz inss

amayacimcnm tedaviye bi adim daha inss hakkinda hayirlisi olsun gec olsunda güc olmasin inss cnm

haticimsende masallah:nazar:tedaviyi yarilamissin bile inss bugun toplanan butun yumilerin olsun sonrada embiriyolarin olsun annesinin gobisine yerlessinler inss cnm hakkinda hayirlisi olsun inss

serenaycim:nazar::nazar::nazar:masallah cnm inss allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin cnm gozun aydin

Kizlar hepinizin ilgisine cok tesekkur ederim adinizi tektek yazmiyorum ama hepiniz aklimdasiniz herzaman inss guzel gunler guzel haberler vermek bu yil hepimize nasip olsun gec olsun ama guc olmasin insss hepinize iyi hafta sonlari diliyorum:9::9::9::9:

canım hayırlı uğurllu olsun inşallah bol bol kaliteli yumişlerin olur inşallah.

Telefondan grdgm icin alinti yapamiyorum kizlar allah razı olsun hepinizden.on tane yunos toplanmis cok sevindim.insallah hepsi benle kalir aminnnn:)))

aydın günlerimiz olsun inşallahhh:16::16::16::16: hayırlı cumalar, tüm dualarımız kabul görsün inşallahhh

aman duygusallığı da başlarmış taze hamişimizinnnn :1::1::1: dua et kız bize, bak bugün cumaaa:16::16: Rabbim dualarını kabul etsinnn

sensin tatlıııı:1::1::1: bende senin burda olmanı seviyorum :54: ancak aklın rahatlasın isterim.... rahat olmaya çalış.... memişler de neye uğradıklarını şaşırıyolardır zaten :1:

ediyorum tatlicim elimden geldigince, niklerinizle birlikte:16::16: kiz selen napiyosun ne ayipp:1::1: memislere ozgurluk:)

tamam özgürleştiler dokumuyorummmm:34::34::34::34:

Mrb arkadaslar dun dr gittim kan testi yapildi degerlerim dusmeye baslamis yinede sukur diyorum dis gebelik degilmisim hakkimizda hayirlisi olsun inss simdi daha iyiyim sindirebildim yasadigimi mevlam neylerse guzel eyler demekki hakkimda hayirlisi buymus arkadaslar inss sizlerin guzel haberlerini okuyacagim bundan sonra

sahracnm arkadasim cok uzuldum sonucuna rabbim inss tez zamanda yuzunu guldursun inss cnm benim hakkinda hayirlisi olsun gecmis olsun arkadasim

selencim transferin hayirli ugurlu sonu bebisli olsun inss cnm guzel haberlerini okuruz inss

amayacimcnm tedaviye bi adim daha inss hakkinda hayirlisi olsun gec olsunda güc olmasin inss cnm

haticimsende masallah:nazar:tedaviyi yarilamissin bile inss bugun toplanan butun yumilerin olsun sonrada embiriyolarin olsun annesinin gobisine yerlessinler inss cnm hakkinda hayirlisi olsun inss

serenaycim:nazar::nazar::nazar:masallah cnm inss allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin cnm gozun aydin

Kizlar hepinizin ilgisine cok tesekkur ederim adinizi tektek yazmiyorum ama hepiniz aklimdasiniz herzaman inss guzel gunler guzel haberler vermek bu yil hepimize nasip olsun gec olsun ama guc olmasin insss hepinize iyi hafta sonlari diliyorum:9::9::9::9:

Haklısın canım arkadaşım. Allahımın bir bildiği vardır eminim.

sağol neşecim bugün 7. günü beklemek zor geçenkinden daha çok meraklandım bu sefer. Herşey daha rahat geçti ama daha meraklı oldum. İçim rahat ama yine de. yaş büyük ya korkuyorum işe.

Allahım cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah.:16::16::16:

Back