2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canim benim biliyorum su anda kendini tukenmis hissediyosun sanki hersey bitmis gunes batmis bidaha dogmayacakmis gibi ama inan Allah okadar buyuk ki sen yeterki inancini umidini yitirme ondan umit kesme biliyosun ben 4.denememde pozitifi gordum ve daha oncesinde yasanmisliklarim inan cok zordu ama Rabbim yuzumuzu guldurdu sende simdi biraz toparlan maddi manevi olarak insallah yarinlarin cok daha guzel olsun .

Ay bu doktorlar insanı çatlatır... Ne tedavisiymiş, nesi enteresanmış, bu iğneler ne içinmiş hiç bilgimiz yok di mi?
Ben de heyecanlandım seninle. Biraz ertelemiş oluyorsun ama tatilini de için rahat yapacaksın ay eğildim ay zıpladım olmayacak işte ne güzel... :) Yalnız verdiğim örneklere bakar mısın, kendim sürekli eğilip zıplıyorsam demek
Herkes biosteronun faydalarını anlatıyor, umarım senin yumurtalarına da çok iyi gelir tatlımcım.

Çok üzgünüm, en kısa zamanda toparlanmanı diliyorum canım...

canim cok uzuldum insallah rabbimin cok guzel planlari vardir senin icin en kisa zamanda

canım benim Rabbim yüzünü güldürsün inşaALLAH güzel haberlerini duyarızdualarının duacısıyım

canım Neşecim bizlerde seni çok seviyoruz Rabbim kalbine ferahlık versin inşaALLAH. oğluna sağlıklı güzel bir ömür versin acını ve korkularını bütün yüreğimde hissediyorum ama unutma ki herşeyin ilacı zaman güzel günlerimiz yakın inşaALLAH

CANIM BENİM HAYIRLI OLSUN YAVRULARIN SENİ 9 AY BIRAKMASINLAR İNŞAALLAH

canım benim tekrar gözün aydın olsun.rabbim herzaman güzel günler nasip etsin

CANIM HADİ BİSMİLLAH SONUNDA TEDAVİ SÜRECİN BAŞLADI İNŞAALLAH SONUN BÖYLE OLACAK BİRAZ DAHA BEKLEYECEĞİZ SADECEALLAH C.C YARDIMCIN OLSUN BÜTÜN DOKTOR RANDEVULARIN GÜZEL GEÇSİN

Son düzenleme:

aaahhh adaşım aahhhinan söyleyecek sözüm yokseni seviyorum ve acını bütün kalbimde hissediyorumzaman hepimizi iyi edecek inşaALLAHbenim tüp bebek tedevilerimin sayısının çokluğunu duyan arkadaşlar neden uğraşıyorsun bıkmadın mı?vücuduna yazık değil mi?gibi şeyler söylerler geçen Özdemir Asaf'ın bir sözünü okudum aslında bu benim için en muhteşem bir cevaptı... Rabbim izin verdiği müddetçe mücadeleye devam tatlım hiç bir şeyden vazgeçmiyoruz seni çok öpüyorum

Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi. Öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an.. Bozmadım.

Özdemir Asaf

elbet vardır bir zamanı sen yeterki sabırla bekle...allah yardımcın olsun canım kardeşim.....

sahraya bende üzüldüm canım. allah yardımcısı olsun.

inşallah canım bizimde güzel haberlere ihtiyacımız var.

Çok üzgünüm, en kısa zamanda toparlanmanı diliyorum canım...

canim cok uzuldum insallah rabbimin cok guzel planlari vardir senin icin en kisa zamanda

Canim arkadaşlarım Allah razi olsun hepinizden desteginiz için ayri ayri teşekkür ederim adasim kalbimdesin bende karincanin hikayesini yazayim bir gün yola cikmis arkadaslari nereye gidiyorsun küçük karinca demisler o da hacca gidiyorum demis hepsi gulmusler bir agizdan alay etmisler bu minicik ayaklarinla o kadar yola mi diye Karınca : Varamasam da yolunda ölürüm ...

Benim canim sin sen... Allah im hepinizin hamilelik haberlerinide almayi nasip edecek insallah aslinda yazmak istedigim okadar buyuk duygularim var ki toparlayip kelimeler arasindan duygularimi karşılığını secemiyorum biturlu...

Canım nasip buymuş ne desem bılemedım üzülme desemde bılıyorum içinde fırtınalar kopuyor ama hemen toparlanıp diğer tedavın için tam gaz devam Rabbim bır gün hepimizin yüzünü güldürecek

Cokvuzuldum canim Allahim insallah enkisa zamanda tedaviye gerek kalmadan gelir bebisin

insallah canim benim nasilsin heycan tavan yapmistir hayirli haberler insallahh

canım benim teşekkur ederim.

farklılıkları tespit etmeye çalışıyorum, kendimi dinliyorum meraktan ölüyorum. sende değişiklikler olmuş muydu tatlım.:18::18::18::18::18:

Cokvuzuldum canim Allahim insallah enkisa zamanda tedaviye gerek kalmadan gelir bebisin

Allah razi olsun kızlar çok teşekkür ederim sizlerin güzel haberlerini bekliyorum

canlarım bahsi geçen sözünüz de hikayenizde takdire şayan.

sizleri çok öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…