• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızlar 10.günüm bugün bitecek sanmıştım ama bitmedi arkadan gelen yumurtalar için 1 gün daha vuruyoruz yarın sabah gebelik aşısı yapılacakmış rahmin içine.ve sanırım bitecek yarın herşey inşallah .:1:

canım bahsettiğin aşıyı hiç duymadım. inşallah güzel sonuçlar alırsın.:16::16::16::16::16:

Kizlar merhaba,
Benim devlet hastanesindeki dr um ozele gitmisti bu ay basi..ben de histeroskopi sonrasi kontrol icin ozel hastaneye gittim,dr umu sevdigim icin..neyse bana hemen bu reglimde kisa protokol tedaviye baslayalim burda istersen dedi..ben devlet hastanesine gidiyordum,burda sartlar daha iyi olacak gibi.en azindan konfor.tabii raporlu oldugum icin uzerine ek ucret var..dr dediki histeroskopiyi kullanip hemen yapalim,embriyonun tutunmasini arttirir dedi..sanirim kabul edecegim.kararsiz kaldigim nokta laboratuar konusu..buranin cok daha iyi oldunu soyledi ama gene de...iyi tarafi ise burda kisa protokol uygulanacak,devlette uzun protokol uygulanacakti..ne yapsam bilemedim..fark 2500 tl olacak sanirim,indirimli..sizin fikriniz ne olur?

canım histeroskopinin hamileliği kolaylaştırdığını çok duydum.

maddi durumun varsa bence kısa protokol gibi görünüyor. en azından yazdıklarına göre benim içimden o geçti kuzum.

:54::54::54::54:

bitanem gerçekten bu iğneler diğerinde böyle yapmamıştı.mahvetti beni bu sefer.midem bulanıyo halsizlik uykusuzluk yorgunluk.bugün bitecek sanmıştım bitmeyince bi gün daha olacak deyince şok oldum.ama sonu güzel olsun rabbim ne olur :46:

zahmetsiz rahmet olmaz canim hadi bakalim insallah karsiligini alacaksin bu defaa:52::52::16::16:

canım test tarihim 15 mayıs eşimin doğum gününde. ama ben pazar günü yola çıkacağım için ve en önemlisi anneler günü olduğu için 8. gün yaptıracağım. anneler gününde anne olduğumu öğrenmek istiyorum.:18::18::18::18:

canım kasıklarımda batma var. bacaklarım ağrıyor.göğüs uçlarım dokununca sızlıyor. ne dersin. :26::26::26::26:

Valla bitanem bu belirtileri olanlar genellikle hamis oldular inşallah seninde güzel haberlerini alicaz anneler gününde Rabbim yüzünüzü guldursun:16::16::16:

aydın günlerimiz olsun kızlaaarrrr :16::16::16::16::16:

Düğün düğün geziyorum kuzum:1::1: ama cok iyi oluyor kafam dağılıyor zaman gecsede tedaviye başlasam :ssz::ssz:nasipse Temmuz gıbı düşünüyorum :31:

Allah arkadaşına geçim bahtı versin, bi yastıkta güle eğlene kocasınlar inşallahhhhh:16::16: kız tedavilerimizde yakın olcakmış, hadi bunlar son tedavilerimiz olsun inşallahhhhh:16::16::16::16:

Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi. Öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an.. Bozmadım.

Özdemir Asaf

bayılıyorum bu söze, tüylerim diken diken oluyo her okuduğumda.... yine oldu....

Canim arkadaşlarım Allah razi olsun hepinizden desteginiz için ayri ayri teşekkür ederim :5: adasim kalbimdesin bende karincanin hikayesini yazayim bir gün yola cikmis arkadaslari nereye gidiyorsun küçük karinca demisler o da hacca gidiyorum demis hepsi gulmusler bir agizdan alay etmisler bu minicik ayaklarinla o kadar yola mi diye Karınca : Varamasam da yolunda ölürüm ...
ağlatcaksınız ki ama siz sabah sabah :43::43::43:

Ay bu doktorlar insanı çatlatır... Ne tedavisiymiş, nesi enteresanmış, bu iğneler ne içinmiş hiç bilgimiz yok di mi? :1::1:
Ben de heyecanlandım seninle. Biraz ertelemiş oluyorsun ama tatilini de için rahat yapacaksın ay eğildim ay zıpladım olmayacak işte ne güzel... :) Yalnız verdiğim örneklere bakar mısın, kendim sürekli eğilip zıplıyorsam demek :1::1:
Herkes biosteronun faydalarını anlatıyor, umarım senin yumurtalarına da çok iyi gelir tatlımcım. :16::16:
valla yok, doktor beyle de yeni karşılaştım ve hep sert mizaçlı olduğunu duyduğumdan pek bi şey soramadım açıkcası.... :1: aynen canım bunlar benim için de geçerli, aqua sız tatil mi olur, ben o kaydıraklardan tedavi sırasında yada sonrasında gönül rahatlığıyla nası kayarım :1: hoplayıp zıplamadan da geçmiyo zaten.... çocuklar gibi şenim sanırım bende tatillerdeeeee:9::9::9::8::8::8:

canım test tarihim 15 mayıs eşimin doğum gününde. ama ben pazar günü yola çıkacağım için ve en önemlisi anneler günü olduğu için 8. gün yaptıracağım. anneler gününde anne olduğumu öğrenmek istiyorum.:18::18::18::18:

canım kasıklarımda batma var. bacaklarım ağrıyor.göğüs uçlarım dokununca sızlıyor. ne dersin. :26::26::26::26:

:23::23::23: güzel şeyler bunlar... inşallah sonu bebişli olur....:16::16::16::16:
Kizlar merhaba,
Benim devlet hastanesindeki dr um ozele gitmisti bu ay basi..ben de histeroskopi sonrasi kontrol icin ozel hastaneye gittim,dr umu sevdigim icin..neyse bana hemen bu reglimde kisa protokol tedaviye baslayalim burda istersen dedi..ben devlet hastanesine gidiyordum,burda sartlar daha iyi olacak gibi.en azindan konfor.tabii raporlu oldugum icin uzerine ek ucret var..dr dediki histeroskopiyi kullanip hemen yapalim,embriyonun tutunmasini arttirir dedi..sanirim kabul edecegim.kararsiz kaldigim nokta laboratuar konusu..buranin cok daha iyi oldunu soyledi ama gene de...iyi tarafi ise burda kisa protokol uygulanacak,devlette uzun protokol uygulanacakti..ne yapsam bilemedim..fark 2500 tl olacak sanirim,indirimli..sizin fikriniz ne olur?

nazancııımmmmmm.... kısa protokol candırrrr, çabucak biter :1: hem lab falan da daha iyiymiş.... doktoru da seviyomuşsun, maddi durum elveriyorsa denemeye değer bence...... meraka bekliyorum tatlımmmmmm:54::54::54:

Son düzenleme:
Kizlar merhaba,

Nazancım özel dediğin hangi hastane? Araştırdın mı, içine sindi mi? Maddi olarak fazla zorlanmayacaksanız bence çok iyi olabilir özel hastanede kısa protokol. Ama önemli olan senin aklına yatması. Sonuçlarına ne dedi doktor?

Selenim, sabırsızlığını heyecanını anlıyorum ama kurban olayım 8. gün test yapma yaaa... Sonra ara bir değer çıkarsa 3-5-10 ne bileyim onun stresi çok fena arkadaşım... Gebelik mi, kimyasal mı, dış gebelik mi diye diye insanın ömrü gidiyor. 5. gün embriyosu için 10. günden erken test yapma nolur. Arkadaş tavsiyesi, son karar senin.

bayılıyom senin avatara yahuuuuu :1:

benim oğluşum hırsla dünyaya gelmeyi bekliyor gördünmü teyzesi :1: ay oğlummu olacak kız oğluşum dedim :1: kızlar cumartesi sabah 8 de opudayım salı transferim var dualarınızı bekliyorummmmmmmmmmmmm

canım histeroskopinin hamileliği kolaylaştırdığını çok duydum.
maddi durumun varsa bence kısa protokol gibi görünüyor. en azından yazdıklarına göre benim içimden o geçti kuzum.
:54::54::54::54:

nazancııımmmmmm.... kısa protokol candırrrr, çabucak biter :1: hem lab falan da daha iyiymiş.... doktoru da seviyomuşsun, maddi durum elveriyorsa denemeye değer bence...... meraka bekliyorum tatlımmmmmm:54::54::54:

Nazancım özel dediğin hangi hastane? Araştırdın mı, içine sindi mi? Maddi olarak fazla zorlanmayacaksanız bence çok iyi olabilir özel hastanede kısa protokol. Ama önemli olan senin aklına yatması. Sonuçlarına ne dedi doktor?

Arkadaslar,hayirlisiyla bu ise basladim.az once dr arayip OK verdim:21: insallah bu kez bebegim olur diyorum..artik reglimi bekleyecegiz.cok heyecanli ve mutluyum..mayis sonu transfer,haziran ortasi da sonuc alabilecegim...cok umutluyum..hayat iste,her an hersey olabiliyor,planlar uymuyor kesinlikle..opuyorum sizi:16::16:

benim oğluşum hırsla dünyaya gelmeyi bekliyor gördünmü teyzesi :1: ay oğlummu olacak kız oğluşum dedim :1: kızlar cumartesi sabah 8 de opudayım salı transferim var dualarınızı bekliyorummmmmmmmmmmmm

Hayirli olsun haticim opu..ben bu hafta sonu anneler gunu icin Ankaraya gidiyorum.sali donmeyi planliyorum ama reglim gelirse pazar donus:))

zaten maşallah bu yıl erkekler çoğunlukta :1: hadi çarçabuk gelsin..... sabırsızlıkla bekliyo annesi onuuuuu:54:

Arkadaslar,hayirlisiyla bu ise basladim.az once dr arayip OK verdim:21: insallah bu kez bebegim olur diyorum..artik reglimi bekleyecegiz.cok heyecanli ve mutluyum..mayis sonu transfer,haziran ortasi da sonuc alabilecegim...cok umutluyum..hayat iste,her an hersey olabiliyor,planlar uymuyor kesinlikle..opuyorum sizi:16::16:
:46::46::46::46::46::46: yaşasınnnnnnnnnn.... ayyyyy yeni bi gebişimiz daha olcak :16::16::16:

kızlar merhaba ,nasılsınız...

yazamasamda hergün okuyorum yazdıklarınızı,selen'cim hayırlı haberlerini dört gözle bekliyorum.melindam çok gelmiyor herhalde buaradalar ama inşallah oda dilediği zaman tedaviye başlar ve güzel haberler verir bizlere:)

bebiş 13+0 oldu bugün :nazar: ikili testimiz güzel çıktı allaha şükür :nazar:
ama ben hala bebişe birşey olur diye endişeleniyorum malesef ,uzun zaman bekleyince böyle oluyor sanırım...elimde olsa her gün gideceğim doktora:) sizler için her daim dua ediyorum,bu yolda emek veren herkes biran önce kavuşur inşallah bebeklerine.
öpüyorum hepinizi çok...

kızlar merhaba ,nasılsınız...

yazamasamda hergün okuyorum yazdıklarınızı,selen'cim hayırlı haberlerini dört gözle bekliyorum.melindam çok gelmiyor herhalde buaradalar ama inşallah oda dilediği zaman tedaviye başlar ve güzel haberler verir bizlere:)

bebiş 13+0 oldu bugün :nazar: ikili testimiz güzel çıktı allaha şükür :nazar:
ama ben hala bebişe birşey olur diye endişeleniyorum malesef ,uzun zaman bekleyince böyle oluyor sanırım...elimde olsa her gün gideceğim doktora:) sizler için her daim dua ediyorum,bu yolda emek veren herkes biran önce kavuşur inşallah bebeklerine.
öpüyorum hepinizi çok...

canım benim dualarına çok çok çok teşekkürler... Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah tatlıııımmmmm:54:

Canım nasip buymuş ne desem bılemedım üzülme desemde bılıyorum içinde fırtınalar kopuyor ama hemen toparlanıp diğer tedavın için tam gaz devam :10::10:Rabbim bır gün hepimizin yüzünü güldürecek :16::16:

Cokvuzuldum canim Allahim insallah enkisa zamanda tedaviye gerek kalmadan gelir bebisin

canlarım bahsi geçen sözünüz de hikayenizde takdire şayan.

sizleri çok öpüyorum.:54::54::54::54::54:

oha beeeeee sabah sabah ağlatılırmı insan vicdansızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrr :22:

Canimmm ne soyleyecegimi bilemiyorum. Allah sabirlar versin. Tez zamanda toparlanirsin ve kaldigin yerden daha buyuk umut ve hirsla yoluna devam edersin insallah.

Allah arkadaşına geçim bahtı versin, bi yastıkta güle eğlene kocasınlar inşallahhhhh:16::16: kız tedavilerimizde yakın olcakmış, hadi bunlar son tedavilerimiz olsun inşallahhhhh:16::16::16::16:

bayılıyorum bu söze, tüylerim diken diken oluyo her okuduğumda.... yine oldu....

ağlatcaksınız ki ama siz sabah sabah :43::43::43:

valla yok, doktor beyle de yeni karşılaştım ve hep sert mizaçlı olduğunu duyduğumdan pek bi şey soramadım açıkcası.... :1: aynen canım bunlar benim için de geçerli, aqua sız tatil mi olur, ben o kaydıraklardan tedavi sırasında yada sonrasında gönül rahatlığıyla nası kayarım :1: hoplayıp zıplamadan da geçmiyo zaten.... çocuklar gibi şenim sanırım bende tatillerdeeeee:9::9::9::8::8::8:

:23::23::23: güzel şeyler bunlar... inşallah sonu bebişli olur....:16::16::16::16:

Caniiiiimmmm arkadaslarim benim:16: desteginizi sevginizi uzaklarda bile olsak sicacik hissediyorum :16: ama aglamak yok :20: inşallah güzel günler hepimizi bekliyor ben bugün daha iyiyim çok şükür adet oldum bile sancim biraz fazla agri kesici candir böyle durumlarda :1: cok radikal kararlar aldim kizlar kocis izin verirse bisiklet alcam havalarda düzeliyor yavas yavas surerim mis hava alirim spor yaparim beslenmeme daha cok dikkat etcem gezcem tozcam :24::8: sevdicegime zaman ayiracam :38: kisaca biraz simartacam hem kendimi hem onu :21: belki kendiliğinden gelir mucizem gelmezse de canımız sagolsun Mevlam neylerse güzel eyler bu sozude sizlerden ogrendim haa :29::29: cok seviyom ben sizi mucuk :54:

Back