2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Ay okudum perişan oldum... Allah kimseye yaşatmasın bu acıları. Kızını ona bağışlasın, analı babalı büyütmek nasip etsin sağlıkla... Allahım ne kadar zor hayatlar var...

Ayyy yaşasın çok sevindim
maşallah bebişlere...

sağol canım benim.

canım çok acı bir son olmuş rabbim bize bebişlerimizi verecekse sağlıkla versin.

evet canım bebişler gelişmeye devam ediyor az önce aradılar. 4 üde 4 e bölünmüş. Çok iyi gidiyor dediler.

Bugün arayacaklarmış yarın ki transfer saatini belirleyeceklermiş...

canım seninde harika ilerliyor büyüt bebişlerini kuzummmmm. ben bu sefer incir yiyemedim canım istemedi sen seviyorsan bol bol ye kaliteli olsun yumişlerin. Rabbim yardımcımız olsun.

hayırlısıyla alırsın bebecikleri ve hiç bırakmazsın inşallah selencim..benmde opu haftaya pazartesi veya salı gibi gözüküyor ama bakalım neler olacak

Merhaba sizlere danışmak istediğim bişey var. Genetik ve pıhtılaşma sonuçlarımı aldım. Ama doktora gösteremedim henüz. Anlayan arkadaşlardan yorum rica ediyorum.

Faktör V Leiden Mutasyon : NORMAL

Protrombin Mutasyon : NORMAL

MTHFR Mutasyon ( C6771 ) : HETEROZİGOT

MTHFR Mutasyon ( A1298C ) : HETEROZİGOT

Protein S ve Protein C Referans aralığında

Karyotip eşimin 46XY Benim 46XX (Bunlarda sorun yok diye anlıyorum)

Ay okudum perişan oldum... Allah kimseye yaşatmasın bu acıları. Kızını ona bağışlasın, analı babalı büyütmek nasip etsin sağlıkla... Allahım ne kadar zor hayatlar var...

son sayfada resmi var, maşallah kartpostal gibi...

selencim inşallah çok daha çok çok bölünürler sonra da sıkıca sarılırlar sana tatlım

Rabbim kaldıramayacağımız ağır yükler vermesin,düşük yapmak çok zor ,ama anne olduğu gün annesii kalması,rabbim kimseye göstermesin😞

Amin canım, evet 12 haftadan sonra azalıyormuş düşük riski.Gene de 4 aya kadar çok dikkat edelim biz. Hemde 12 haftada 2 li test oluyormuş. Daha hiç araştırmadım onu. Ne oluyor ki 2 li testte, araştırıp bakayım bir.

Benimde mthfr Heterozigotluk var ,ilk tüpüm düşük olunca,diğerlerinde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum,

Selen ve hatibulutcum dualarım sizinle inşallah güzel sonuçlar alacaksınız.rabbim yardımcınız olsun

Benimde mthfr Heterozigotluk var ,ilk tüpüm düşük olunca,diğerlerinde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum,

bende kullanacağım sanırım ama merak ettiğim benim hiç gebelik oluşmadı buna engel bir durum mu acaba biliyor musun?
bide tüp tedavine başladığında mı kullandın kan sulandırıcıyı? transferden sonra felan mı?

Merhaba,

Heterozigot olan değerler sadece önemli diğerleri normal

MTHFR 677 çok önemli değil sadece kan sulandırıcı hap ( coraspirin vs ) çözülebiliyor.
Diğeri için doktorunla görüşmelisin ama homozigot olmadığı sürece çok önemli olmuyor.

İçin rahat olsun arkadaşım:))))

Rabbim kaldıramayacağımız ağır yükler vermesin,düşük yapmak çok zor ,ama anne olduğu gün annesii kalması,rabbim kimseye göstermesin😞

Aman ya, ben de mahvoldum okuyunca. Beklemiyordum böyle bir son. Allah sabır versin.

sağol canım teşekkür ederim doktora gideceğim inşallah pazartesi oda yorumlar artık

canım gözün aydın inşaALLAH hayırlı evlatlar gelecek ve hayırlara vesile olacak

Canim sagol sorduğun için 6 mayis sali test günü hayırlısı diyelim. maşallah canım yumislere güzel güzel sağlıklı bebis olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…