canım çok sevindim hep böyle güzel haberler verirsin inşallah
ben okuduğumda çok duygulanmış bir o kadar da umutlanmıştım, sizlere de umut olur belki; çok zor bir hayat ama sonuçta bir başarı hikayesi.... http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=341476
Ayyy yaşasın çok sevindim
maşallah bebişlere...
canım çok sevindim hep böyle güzel haberler verirsin inşallah
ben okuduğumda çok duygulanmış bir o kadar da umutlanmıştım, sizlere de umut olur belki; çok zor bir hayat ama sonuçta bir başarı hikayesi.... http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=341476
günaydın kızlarrrrrrrrrr sahracım ne zaman test yapacaksın sen ??? selencim gözünaydın bebişler gelişmeye devam ediyormuşbende sabah muayeneye gittim toplam 5 falan yumurtam varmış en büyüğü 11 mm olmuş sanırım bu sefer daha çabuk bitecek iğnelerim e2 ye bakılıp yol izlenecek hayırlara vesile olsun inşallah
evet canım bebişler gelişmeye devam ediyor az önce aradılar. 4 üde 4 e bölünmüş. Çok iyi gidiyor dediler.
Bugün arayacaklarmış yarın ki transfer saatini belirleyeceklermiş...
canım seninde harika ilerliyor büyüt bebişlerini kuzummmmm. ben bu sefer incir yiyemedim canım istemedi sen seviyorsan bol bol ye kaliteli olsun yumişlerin. Rabbim yardımcımız olsun.
Maşallah canım hadi hayırlısı bu sefer olacak Allahın izniyle.
Ay okudum perişan oldum... Allah kimseye yaşatmasın bu acıları. Kızını ona bağışlasın, analı babalı büyütmek nasip etsin sağlıkla... Allahım ne kadar zor hayatlar var...
sağol canım benim.
canım çok acı bir son olmuş rabbim bize bebişlerimizi verecekse sağlıkla versin.
evet canım bebişler gelişmeye devam ediyor az önce aradılar. 4 üde 4 e bölünmüş. Çok iyi gidiyor dediler.
Bugün arayacaklarmış yarın ki transfer saatini belirleyeceklermiş...
canım seninde harika ilerliyor büyüt bebişlerini kuzummmmm. ben bu sefer incir yiyemedim canım istemedi sen seviyorsan bol bol ye kaliteli olsun yumişlerin. Rabbim yardımcımız olsun.
Ay okudum perişan oldum... Allah kimseye yaşatmasın bu acıları. Kızını ona bağışlasın, analı babalı büyütmek nasip etsin sağlıkla... Allahım ne kadar zor hayatlar var...
insallah gecmistir canim kanama alani, sende icin ferah bir sekilde donersin..ay ne guzel surekli gormek yasadigini bilmekkkbende 7+4 um bugun canim su 12. haftayi 4 gozle bekliyorum..Allah korusun dusuk riski cok azaliyormus o haftadan sonra..Allahim kimseye gostermesin saglikli sihhati hamileleikler nur topu gibi evlatlar nasip etsinnn
Merhaba sizlere danışmak istediğim bişey var. Genetik ve pıhtılaşma sonuçlarımı aldım. Ama doktora gösteremedim henüz. Anlayan arkadaşlardan yorum rica ediyorum.
Faktör V Leiden Mutasyon : NORMAL
Protrombin Mutasyon : NORMAL
MTHFR Mutasyon ( C6771 ) : HETEROZİGOT
MTHFR Mutasyon ( A1298C ) : HETEROZİGOT
Protein S ve Protein C Referans aralığında
Karyotip eşimin 46XY Benim 46XX (Bunlarda sorun yok diye anlıyorum)
Benimde mthfr Heterozigotluk var ,ilk tüpüm düşük olunca,diğerlerinde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum,
Merhaba sizlere danışmak istediğim bişey var. Genetik ve pıhtılaşma sonuçlarımı aldım. Ama doktora gösteremedim henüz. Anlayan arkadaşlardan yorum rica ediyorum.
Faktör V Leiden Mutasyon : NORMAL
Protrombin Mutasyon : NORMAL
MTHFR Mutasyon ( C6771 ) : HETEROZİGOT
MTHFR Mutasyon ( A1298C ) : HETEROZİGOT
Protein S ve Protein C Referans aralığında
Karyotip eşimin 46XY Benim 46XX (Bunlarda sorun yok diye anlıyorum)
Rabbim kaldıramayacağımız ağır yükler vermesin,düşük yapmak çok zor ,ama anne olduğu gün annesii kalması,rabbim kimseye göstermesin😞
Merhaba,
Heterozigot olan değerler sadece önemli diğerleri normal
MTHFR 677 çok önemli değil sadece kan sulandırıcı hap ( coraspirin vs ) çözülebiliyor.
Diğeri için doktorunla görüşmelisin ama homozigot olmadığı sürece çok önemli olmuyor.
İçin rahat olsun arkadaşım:))))
Selen ve hatibulutcum dualarım sizinle inşallah güzel sonuçlar alacaksınız.rabbim yardımcınız olsun
kıslar klinikten haber geldi fire yok 4 yumurta ile yola devam.
ebriyolog herşey yolunda çok iyi gidiyor dedi.
günaydın kızlarrrrrrrrrr sahracım ne zaman test yapacaksın sen ??? selencim gözünaydın bebişler gelişmeye devam ediyormuşbende sabah muayeneye gittim toplam 5 falan yumurtam varmış en büyüğü 11 mm olmuş sanırım bu sefer daha çabuk bitecek iğnelerim e2 ye bakılıp yol izlenecek hayırlara vesile olsun inşallah
canım gözün aydın inşaallah hayırlı evlatlar gelecek ve hayırlara vesile olacak
canim sagol sorduğun için 6 mayis sali test günü hayırlısı diyelim. Maşallah canım yumislere güzel güzel sağlıklı bebis olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?