- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
evet canım inşallah sonuçlarımızda pozitif çıkar çifte bayram yaparız.
inşaALLAH kızlar hepimiz bayram yaparız hatisenveeee biiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım inşallah sonuçlarımızda pozitif çıkar çifte bayram yaparız.
Allah hepinizden razi olsun tam girecektim int kesildi kizlar niyeyse sukur geldi hemen yazayim dedim degerim %75 artmis kizlar dr konustum iyi dedi ama cuma tekrar test dedi inss ozamanda guzel katlarsa rahatlicam arkadaslar hepinize tektek tesekkur ediyorum dualarinizin duacisiyim arkadaslar
Allah hepinizden razi olsun tam girecektim int kesildi kizlar niyeyse sukur geldi hemen yazayim dedim degerim %75 artmis kizlar dr konustum iyi dedi ama cuma tekrar test dedi inss ozamanda guzel katlarsa rahatlicam arkadaslar hepinize tektek tesekkur ediyorum dualarinizin duacisiyim arkadaslar
Canim değerinin artmasina çok sevindim inşallah kat kat artar bende dün acillik oldum sabah cok kötü oldum bir bas agrisi istifra agzima iki lokma zor koyuyorum giremedim bu yüzden az daha iyiyim bugün selen in opu olmuştu galiba cnm saglikla tutunsun bebisin haticim tedavin hayirli olsun kalbimdesin hoşgeldin, amayaa monica alfabe unbelivable 4343 sofya aylin tedaviye başlayacak olan devam eden canlar ismini yazamadigim kizlar Allah gonlumuzun muradıni gondersin inşallah yarın regaip kandiliymis giremezsem eger simdiden kabdiliniz mübarek olsun Allah dualarimizi kabul eder inşallah bu kardesinizide dua edin olur mu öpüyorum
canım amayammmmmmmmmmm aynen dediğin gibi oldu. ben şimdi eve geldim 4 tane yumurta toplanabildi canım. olsun 1 tane bile olsa razıydım zaten yeterki kaliteli olsunlar
canım büyük ihtimal cumartesi transfer olacak dualarına talibim.
Canim değerinin artmasina çok sevindim inşallah kat kat artar bende dün acillik oldum sabah cok kötü oldum bir bas agrisi istifra agzima iki lokma zor koyuyorum giremedim bu yüzden az daha iyiyim bugün selen in opu olmuştu galiba cnm saglikla tutunsun bebisin haticim tedavin hayirli olsun kalbimdesin hoşgeldin, amayaa monica alfabe unbelivable 4343 sofya aylin tedaviye başlayacak olan devam eden canlar ismini yazamadigim kizlar Allah gonlumuzun muradıni gondersin inşallah yarın regaip kandiliymis giremezsem eger simdiden kabdiliniz mübarek olsun Allah dualarimizi kabul eder inşallah bu kardesinizide dua edin olur mu öpüyorum
Amin canim inşallah hep birlikte bugün 3. Günü 9 gün var daha alti mayis test günü gecer mi zaman
Bir de ben bir de ben
canım benim bu güzel günlerin hürmetine Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşaALLAH
Cok tesekkur ederim canim bnm :)Cook sevindimm canimm benim. Ikisi hemen simdi kucagina alacagin bebislerin, kalan ikisi de 2 sene sonra onlara kardes olacaklar insallah. Iyi beslenmelisin arkadasimm. Zorlu bir annelik sureci seni bekliyor insallah.
Cannimm inan cook sevindim. Yuce Rabbim bu mubarek aylarda ona acilan ellerimizi bos cevirmeyecek insallah.
Cook gecmis olsun canim arkadasim.
Bir de ben bir de ben
Çok teşekkür ederim tatlim amin inşallahgecmis olsun canim, seninde kandilin mubarek olsun simdidenn hayirlara vesile olsun insallahh
hoşbuldum canım sağol çok geçmiş olsun migrenin mi?var canım Rabbim şifa versin seninde kandilin mübarek dualarımız kabul olsun inşaALLAH
Amin canim adasim inşallah migren yok diye biliyorum yillar once hi bakilmisti ama stresden de olabilir uykusuzum birde bu ara sizlerden uzakcanım benim bu güzel günlerin hürmetine Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşaALLAH
Selencim geçmiş olsun, dualarımız seninle. İnşallah hepsi döllenir ve sonucunda hepimiz seviniriz. Merakla, heyecanla bekliyorum haberlerini.
selencim gozun aydinnnn...insallah hepside guzelce dollenir 4 bebis olur sana, ondan snra sen dusun ne yapacaginiigne vermesi iyi olmus canim daha etkili diyorlar..bende transferiden 6 gun once basladim hala kullaniyorum 12. haftaya kadarda kullanacagim..progesteron ignesi bildigim kadariyla rahim duvarinin kalinlasmasini sagliyor bebisinde simsiki tutunuyor sana..benim her kan tahlilinde kanimdaki progesterone degerinede bakiyorlar..sende takip ettir derim..sanirim 10 un altina dusmesi dusukleri tetikliyor (ilk trimester icin 9-47 arasinda olmasi gerekiyormus)..benim okuduklarim bu yondeydi yani..onemli bi hormon bebegin tutunmasinda.. ayrica estrogen bantlarida kullaniyorum..insallah guzel guzel haberlerini almaya devam ederiz canim Anakaraya sevgilerr
amin canim amin kimsenin emegi karsiliksiz kalmasin insallah..canim bir sonraki tedavinde progesterone seviyesini kontrol altinda tut lutfennn
cok tesekkur ederim canim bnm :)
çok teşekkür ederim tatlim amin inşallah
Amin canim adasim inşallah Migren yok diye biliyorum yillar once hi bakilmisti ama stresden de olabilir uykusuzum birde bu ara sizlerden uzak
canım dualarımız mutlu edecek hepimizi biliyorum. desteğin için teşekkürler canım. Rabbim hepimize her aşamada yardım etsin.
sağol canımm. bende okudum yazdıklarını iğnenin prospektüsünden keşke daha önce de bunu verselermiş bana. birde bugün hemşire bana transfere kadar bu iğneyi olacağız transferden sonra crinone jel dedi.
bu arada ben ananas yemeye başladım başka bişey yapsammı?
selencim yeni tedavin hayırlı uğurlu olur yumişler döllenip sana sımsıkı tutunur inşallah canım. progestan iğne ben 12 hafta kullandım. bebeğin tutunmasına yardımcı oluyo canım. normal gebelikte vücut üretiyomuş biz dıştan alıyoruz hormon yani. senin bebeğinin tutunmasına da vesile olur inşallah canım.
Canim dualarim seninle inşallah 4 ude dollenir yumilerinin hepsi bebis olarak geri dönsün ve sımsıkı tutunsunlar anneciklerine
Benimde 2.tedavimde 6 yumi gozukmustu opu da 4 tane toplanmıştı sanırım 2 boş oluyor oyüzden 4 tanesini almışlardır
Canim dediğin iğne hakkında hiç bilgim yok 3 tedavimde de kullanmadım
canım çoookkk geçmiş olsun ve gözün aydın.inşaALLAH embriyologtan güzel haberler alırsın.cumartesi anne olacağın ilk günün olsun
Cook sevindimm canimm benim. Ikisi hemen simdi kucagina alacagin bebislerin, kalan ikisi de 2 sene sonra onlara kardes olacaklar insallah. Iyi beslenmelisin arkadasimm. Zorlu bir annelik sureci seni bekliyor insallah.:
canım dualarımız mutlu edecek hepimizi biliyorum. desteğin için teşekkürler canım. Rabbim hepimize her aşamada yardım etsin.
sağol canımm. bende okudum yazdıklarını iğnenin prospektüsünden keşke daha önce de bunu verselermiş bana. birde bugün hemşire bana transfere kadar bu iğneyi olacağız transferden sonra crinone jel dedi.
bu arada ben ananas yemeye başladım başka bişey yapsammı?
Selenciğim ben yeniden tedaviye başladığımda crinone jel asla kullanmayacağım iğne yada progestan yumuşak kapsülü fitil olarak kullanacağım.....jeli doğru düzgün kullanamıyorum diğerlerinin vücudumda kaldığına emin olduğum için tercih sebebim olacak