2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım benim tekrar gözün aydın.inşaALLAH cuma günü beta-hcg dahada yükselir hepimiz rahat bir nefes alırız

harika bir haberrr cok sukurrr, gozun aydin canim cok sevindim...cumaya firlamis bir kan degeriyle bekliyoruz senii insallahh

hoşbuldum canım sağol çok geçmiş olsun migrenin mi?var canım Rabbim şifa versin seninde kandilin mübarek dualarımız kabul olsun inşaALLAH

Cook sevindimm canimm benim. Ikisi hemen simdi kucagina alacagin bebislerin, kalan ikisi de 2 sene sonra onlara kardes olacaklar insallah. Iyi beslenmelisin arkadasimm. Zorlu bir annelik sureci seni bekliyor insallah.

Cannimm inan cook sevindim. Yuce Rabbim bu mubarek aylarda ona acilan ellerimizi bos cevirmeyecek insallah.

Cook gecmis olsun canim arkadasim.

inşaALLAH kızlar hepimiz bayram yaparız hatisenveeee biiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzz

Bir de ben bir de ben

gecmis olsun canim, seninde kandilin mubarek olsun simdidenn hayirlara vesile olsun insallahh

Amin canim inşallah hep birlikte bugün 3. Günü 9 gün var daha alti mayis test günü gecer mi zaman

canım benim ben sayfaları okumadan yazıyordum ama senin transferin olmuş hayırlı olsun inşaALLAH bu sefer Rabbim yüzünü güldürsün çok heyecanlandım şimdi :18::18:

Cok tesekkur ederim canim bnm :)
gecmis olsun canim, seninde kandilin mubarek olsun simdidenn hayirlara vesile olsun insallahh
Çok teşekkür ederim tatlim amin inşallah
hoşbuldum canım sağol çok geçmiş olsun migrenin mi?var canım Rabbim şifa versin seninde kandilin mübarek dualarımız kabul olsun inşaALLAH

canım benim bu güzel günlerin hürmetine Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşaALLAH
Amin canim adasim inşallah migren yok diye biliyorum yillar once hi bakilmisti ama stresden de olabilir uykusuzum birde bu ara sizlerden uzak

Son düzenleme:
Selencim geçmiş olsun, dualarımız seninle. İnşallah hepsi döllenir ve sonucunda hepimiz seviniriz. Merakla, heyecanla bekliyorum haberlerini.

canım dualarımız mutlu edecek hepimizi biliyorum. desteğin için teşekkürler canım. Rabbim hepimize her aşamada yardım etsin.

sağol canımm. bende okudum yazdıklarını iğnenin prospektüsünden keşke daha önce de bunu verselermiş bana. birde bugün hemşire bana transfere kadar bu iğneyi olacağız transferden sonra crinone jel dedi.

bu arada ben ananas yemeye başladım başka bişey yapsammı?

gözümüz aydın kıs meraktan öldürdün valla birdaha böyle yapma lütfen opudan sonra yatacaktım. seni meraktan yatamadım da.

olsun ama sonuç güzel olduğu için esgeçiyoruz bu yaptığını öptüm yanaklarından

canım hamile arkadaşım benim

cok tesekkur ederim canim bnm :)

çok teşekkür ederim tatlim amin inşallah

Amin canim adasim inşallah Migren yok diye biliyorum yillar once hi bakilmisti ama stresden de olabilir uykusuzum birde bu ara sizlerden uzak

canım stres yapma demek kolay ama yinede stres yapma diyorum inşaallah güzel haberlerini alacağız senin adına çok mutluyum ve çookkkk umutluyum

Selenciğim ben yeniden tedaviye başladığımda crinone jel asla kullanmayacağım iğne yada progestan yumuşak kapsülü fitil olarak kullanacağım.....jeli doğru düzgün kullanamıyorum diğerlerinin vücudumda kaldığına emin olduğum için tercih sebebim olacak

inşallah canım. Allahım yüzme baksın. Rabbim seninde tez zamanda bebeğini sağlıkla kucağına versin inşallah.

sağol kuzucum. Allah dualarını kabul etsin.

canım crinone jelle aynı etkiyi gösteriyormuş. bu iğnesiymiş

canım çoookkk geçmiş olsun ve gözün aydın.inşaALLAH embriyologtan güzel haberler alırsın.cumartesi anne olacağın ilk günün olsun

sağol bitanem inşallah.

inşaALLAH kızlar hepimiz bayram yaparız hatisenveeee biiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzz

hepimiz arka arkaya hamiş kalalım Rabbim kimseyi eksik bırakmasın.

Bu üç ayların ilk gününde dualarımızı kabul etsin inşallah.

Cook sevindimm canimm benim. Ikisi hemen simdi kucagina alacagin bebislerin, kalan ikisi de 2 sene sonra onlara kardes olacaklar insallah. Iyi beslenmelisin arkadasimm. Zorlu bir annelik sureci seni bekliyor insallah.:

sağol canım benim.

bugünananas yemeye başladım başka neler yesem bu sefer kabak çekirdeği yemeyeceğim. ne dersin?

annelik süreci yazmışsın ne güzel geldi....sağol

bende igne daha etkili diye duymustum canim..jelden pek menun kalmadi birkac arkadas..ama doktorun ne derse o tabi..ben bide kavrulmamais kabak cekirdegi yemistim..ah ye ye afiyet olsun kan olsun can olsun yawruya:))

canım bende şimdi onu konuşuyordum annemlerle. bana crınone jel aldırdılar ama bu iğne daha iyi ise keşke bununla devam etseler transgerden sonra crınone jele döneceğiz dedi hemşire. acaba bununla devam edeyim desem mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…