Senin ve eşinin genetik testleri yapıldı mı? 6-7 yumi çok iyi. Hepsi dölleniyor mu? Embriyo genetik testten geçiyor mu?Canim burda 4 denemem olunca doktor bu aciklamayi yapti yumurtalarin cok kalitesiz dedi denemem artik bir anlami yok dedi ama her denememde 6-7 yumurta toplaniyor ve 5.gün transfer ediliyor a kalite degil belki ama cok kotude degil embriologlar hep iyi gelisiyor diyordu ve 5.güne kadar gelisim gösteriyorlardi ve transfer ediliyordu ve bu defada negatif olunca bu aciklamayi yapti inan ne yapacagimi bilmiyorum ilac falan onermedi kalite icin birsey kullanmiyorum(((
Benim döllenmiş embriyom az olduğu için genetik test yapılmadı hiç. İlkinde yumurtalarım erken çatladı. 2 de 3 yumurta hiçbiri döllenmedi. ( Bunun üzerine biosteron dhea , folik asit ve arginmax women kullandım.) 3 te 1 yumi döllenip koyuldu. Kimyasal oldu. 4 te gene 1 yumi döllendi. Ama negatif odu. Hemen ardından çok yüksek ateş olmuştum, belki de ondan olmadı. Sonuncuda yani 5 te 2 embriyo koyuldu ve şuan 8 haftayı bitirdim. İnşallah iyi devam eder. Ama vazgeçseydim eğer olmayacaktı. Ama ben şuna karar vermiştim, benden yumurta eşimden sperm ede edildikçe denemeye. Tedavi sürecine geçen yıl şubat ayında başladım ve 1 yılda 5 tüp bebek tedavisi gördüm.
Bence sen de vazgeçme canım.
Ben biosteron ve arginmax ın çok faydasının olduğunu düşünüyorum. Bu arada benim amh ım da 0.12 idi. Direk daha tedaviye başlamadan teşhis koyuldu:REZERV AZLIĞI. Ve kadın infertilitesi ile hemen başlandı tedaviye. Üstelik benim eşimin spermlerinde sayı, morfoloji ve hareketlilik sorunu vardı. Ama dedim ya ben vazgeçmemeye kararlıydım. Aklına kötü şeyler getirme, tedavin süresince hep mutlu olacağın şeyler yap, strese girme, seni mutlu eden insanlarla vakit geçir. Tüp bebek yaptırdığını da söyleme bence birlikte olduğun kişilere. Bilmesinler daha iyi. Sorup durmazlar en azından. Ha canım bir de, bol C vitamini al. Bir de karanfil çiğne canım. Çayına mutlaka at 3-4 tane mesela.
Çok yazdım sanırım ama seni böyle umutsuz görünce dayanamadım. Sakın umutsuzluğa kapılma, kapılsam ben kapılacaktım. O kullandığı cümle de dr ların temel cümlesi. Başarısızlık durumunda kullandıkları ilk cümle. Ve unutma yumurta kalitesi de sayısı da her ay değişkenlik gösterebiliyor. Doğal yolla Vitamin C yi ihmal etme. Portakal kivi yeşil biber mesela. Kendine iyi davran ve mutlu et. Hadi hoçakal.
Son düzenleme: