s.aleyküm kızlar medikekale dr a gittimbugün kalp atışı için... haftasıyla uyumlu değil dedi ultrasondsn baktı ilk önce, sadece kese var dedi bi de vajinal bakalım dedi orda da sadece kese çıktı kese normalden küçük embriyo da gözükmüyo dedi geç döllenme olabilir 2 hafta bekleyelim hala yoksa boş gebelik dedi kürtajla alacaz dedi(((( ama benim içimde hala bi ümit var fakat ilk kontrolde haftasiyla uyumlu sıkıntı yok demişti sonradan gelişimin yavaşlaması beni çok korkutuyooo
sonra medikalde başka bi dr a gittim devlete zaten gidemezdim malum haftasonu...ikinci dr annemin dr u çıktı :) o dr da hemen hemen aynı şeyleri söledi kese boş embriyo gözükmüyo dedi ama daha rahatlatıcı konuştu resmen terapi yaptı bana. 1 hafta sonra tekrar gel kesin teşhis için erken, ilk kontrolünü ben yapmadığım için bekleyelim dedi.
Allah'ın takdiri her şey kabulümüz, beklemekten başka bi çaremiz yok bunda da vardr bi hayır.. bi hayrı gördüm mesela..annemin dr uyla tanıştım annem babam o dr u çok övüyolar
Benim gibi yaşayip sonradan embriyoyu gören kalp atışını duyan kişiler var mi acaba??? tanıdığınız duyduğunuz vs...
BANA DUA EDİN KIZLAAAAAAR((
Kızlarrr günaydın dilerim herkes için hayırlı ve güzel bir hafta olur. bat+3 bugün itibariyle eğer bugünde olmazsam yarın test yapacağım Allahtan hepimiz için hayırlısı inşallah bu ay umutlarım,umutlarımız boşa çıkmaz
kıs anam nasıl sabır var sende yapsana bu gün test ayyy merkta bırakma bizi :)
Aslında sabırla alakası yok şekerciğim geçen ay kimyasal gebelik geçirince biraz korkuyorum desem yeridir yanii o yüzden bekliyorum yarın sabah hayırlısıyla test yapıp bakıcam allahım allahım inşallahhh bu sefer bebişim annesiyle kalmayı isterr :18::18::26:
inşallahhhhhhhhhhhh cnm inşallahhhhhhhh benimde bat yarın bekliyorum bakalım :18:
inş balım inşş bu ay gelir bebişimzinş ablam ınş buzmnları ıyı degrlendrelım unutma mıke devam adet olana kadar bıgun arayla
İnşallah azapcımmm inşallah ALLAH RAZI OLSUN güzel duaların ve desteğin için :)
günydın datlummmKızlarrr günaydın dilerim herkes için hayırlı ve güzel bir hafta olur. bat+3 bugün itibariyle eğer bugünde olmazsam yarın test yapacağım Allahtan hepimiz için hayırlısı inşallah bu ay umutlarım,umutlarımız boşa çıkmaz
evt yaa çoküzüldüm bnde RABBİM korusun yawrusunu kardelenime üzüldüm dualarımızdaCanımm dualarım seninle ve tüm diğer arkadaşlarla inşallah bebişin seninledir, hamiş olmak isteyen yada hamiş olan arkadaşlar tüm kalbimle dualarımdasınız.:109::109::109::109::109:
kıs anam nasıl sabır var sende yapsana bu gün test ayyy merkta bırakma bizi :)
oyy bacım kimyasalın arkası gebelik diyolarr ayy hadi inşş inşşşşşşşşşş hamilesindir cokk merkla bekliyoz seni güzel haber getir bizeAslında sabırla alakası yok şekerciğim geçen ay kimyasal gebelik geçirince biraz korkuyorum desem yeridir yanii o yüzden bekliyorum yarın sabah hayırlısıyla test yapıp bakıcam allahım allahım inşallahhh bu sefer bebişim annesiyle kalmayı isterr :18::18::26:
oyy bacım seninkide gelmiş ne güzel inş peş peşe hamilelik haberleri alırız da ayaklarınızı sürüyüp bizde arkanızdan gelirizzinşallahhhhhhhhhhhh cnm inşallahhhhhhhh benimde bat yarın bekliyorum bakalım :18:
Ayy hadi inşallah göbüşün boş değildirde annesine gelir bebişin
günydın datlummmaminn inşş cümlemiz için hayrlı bi hafta başı olur inşş kıss test yapsana anaaa heyacanlan dım bakk :18: ayy hadi inşşş inşş gelir yigenimiz
evt yaa çoküzüldüm bnde RABBİM korusun yawrusunu kardelenime üzüldüm dualarımızda
evt yaa nasl duruyosa ben duaramamış test yapmıştım kimyasl bile olsa güzeldi yaa hamile oldugunu bilmek
sen naslsn bacım
bende iyiyim azabım napim yengeme yardıma geldim misafiri gelicek
evet bat yarın :18: bakalım Rabbim şu ezanların yüzü suyu hürmetine duysun sesimizi
inş balım inşş bu ay gelir bebişimzbiz mik mike pazar günü başladık artık dedigin gibi dergerlndirmek lazım
tm bacım adet olana kadr durmk yok
elam takvim koymuşsun hadi inşşş cıkartmazsın 9 ay kalır inşşş
sendende ALLAH razı olsun bacım
RABBİM yavrunu korusun inşş
Kızlarrr günaydın dilerim herkes için hayırlı ve güzel bir hafta olur. bat+3 bugün itibariyle eğer bugünde olmazsam yarın test yapacağım Allahtan hepimiz için hayırlısı inşallah bu ay umutlarım,umutlarımız boşa çıkmaz
amin inş aminnnnnnnnnnnnn kolay gelsin bacım takipteyimm
Slm canım nasılsın:) bebiş nasıl:)yaw ben geliyom bu hatunlar yok arkadaşşşşş yaaaEki Görüntüle 981455
merhaba ; günün geçmiş inş. hamilesinidir cnm güzel haberlerini bekliyoruz
İNŞALLAHHH RABBİM isteyen herkese versin inşallah
İNŞALLAHHH RABBİM isteyen herkese versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?