2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Kızlarrr günaydın dilerim herkes için hayırlı ve güzel bir hafta olur. bat+3 bugün itibariyle eğer bugünde olmazsam yarın test yapacağım Allahtan hepimiz için hayırlısı inşallah bu ay umutlarım,umutlarımız boşa çıkmaz

Canımm dualarım seninle ve tüm diğer arkadaşlarla inşallah bebişin seninledir, hamiş olmak isteyen yada hamiş olan arkadaşlar tüm kalbimle dualarımdasınız. :109::109::109::109::109:

kıs anam nasıl sabır var sende yapsana bu gün test ayyy merkta bırakma bizi :)

Aslında sabırla alakası yok şekerciğim geçen ay kimyasal gebelik geçirince biraz korkuyorum desem yeridir yanii o yüzden bekliyorum yarın sabah hayırlısıyla test yapıp bakıcam allahım allahım inşallahhh bu sefer bebişim annesiyle kalmayı isterr :18::18::26:

inşallahhhhhhhhhhhh cnm inşallahhhhhhhh benimde bat yarın bekliyorum bakalım :18:

inş ablam ınş buzmnları ıyı degrlendrelım unutma mıke devam adet olana kadar bıgun arayla
inş balım inşş bu ay gelir bebişimz biz mik mike pazar günü başladık artık dedigin gibi dergerlndirmek lazım
tm bacım adet olana kadr durmk yok
elam takvim koymuşsun hadi inşşş cıkartmazsın 9 ay kalır inşşş
İnşallah azapcımmm inşallah ALLAH RAZI OLSUN güzel duaların ve desteğin için :)

sendende ALLAH razı olsun bacım
RABBİM yavrunu korusun inşş

günydın datlummm aminn inşş cümlemiz için hayrlı bi hafta başı olur inşş kıss test yapsana anaaa heyacanlan dım bakk :18: ayy hadi inşşş inşş gelir yigenimiz
Canımm dualarım seninle ve tüm diğer arkadaşlarla inşallah bebişin seninledir, hamiş olmak isteyen yada hamiş olan arkadaşlar tüm kalbimle dualarımdasınız. :109::109::109::109::109:
evt yaa çoküzüldüm bnde RABBİM korusun yawrusunu kardelenime üzüldüm dualarımızda

evt yaa nasl duruyosa ben duaramamış test yapmıştım kimyasl bile olsa güzeldi yaa hamile oldugunu bilmek
sen naslsn bacım

oyy bacım kimyasalın arkası gebelik diyolarr ayy hadi inşş inşşşşşşşşşş hamilesindir cokk merkla bekliyoz seni güzel haber getir bize
inşallahhhhhhhhhhhh cnm inşallahhhhhhhh benimde bat yarın bekliyorum bakalım :18:
oyy bacım seninkide gelmiş ne güzel inş peş peşe hamilelik haberleri alırız da ayaklarınızı sürüyüp bizde arkanızdan gelirizz
Ayy hadi inşallah göbüşün boş değildirde annesine gelir bebişin

inşş inşşşşşş

bende iyiyim azabım napim yengeme yardıma geldim misafiri gelicek
evet bat yarın :18: bakalım Rabbim şu ezanların yüzü suyu hürmetine duysun sesimizi

abla sogn suyu ıcyorum esımede kecı boynuzu sabah aksam soguk ıcryorum bakalım hayrlısı

merhaba ; günün geçmiş inş. hamilesinidir cnm güzel haberlerini bekliyoruz

kızlarrr uyamıyorum yaaa sabah test yapacağım vücut ısım düşmedi halaa korkuyorum heyecan yapıyorum offf sabah nasıl olacak yaaa OLMAKKK İSTİYORUMMM TIRLATTTIMMM :122::122::122:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…