• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

naber cnm nasılsın :16:

bu topik çok boş kalmış :20: 10 gün girmedim 10 sayfa ancak yazılmış. önceden saatte 20 sayfa yazılıyordu :1::26:

iyiyim cnm sağolasın sen nasılsın?
evet baya bi boş kaldı:26:
kızlar bu ay dökülünce girmemeye başladılar
benimde dün bat günümdü glen giden yok hala
birazdan test yapıcam bakalım inş.:49: dir :18::18::18:

iyiyim cnm sağolasın sen nasılsın?
evet baya bi boş kaldı:26:
kızlar bu ay dökülünce girmemeye başladılar
benimde dün bat günümdü glen giden yok hala
birazdan test yapıcam bakalım inş.:49: dir :18::18::18:

hamdolsun cnm bende iyiyim. :16:

hadi hayırlısı cnm inş. çift çizgiyi görürsün. $dua.gif

ben bu ay beklemiyorum çünkü hap kullanıyorum... :31:

avatarımı tayuk yaptım nasıl olmuş :27:

horoz mu yoksa bu yaa :26: bilemedim şimdi kafam karıştı :1:

Son düzenleme:
s.a canlarım bebeğim hayata veda etti :43::43::43::43: dün gece bi ağrıyla uyandım karnımın alt kısmı davul gibi şişmiş ve çok fazla basınç vardı düşük olabilir mi acaba dedim kendi kendime ama dayanılmayacak kadar da bi ağrım yoktu lavaboya gittim kanamam başlamıştı uykuluydum kafam da yerinde değildi ve ne olduğunu anlamadan parça düşürdüm :43::43::43::43::43: hastaneye gittik dr bebek düşmüş dedi bebeğimin kesesi falan kalmış kürtajla hemen alındı :43::43::43: rüya gibi bi yedi hafta geçirdim ve rüyadan uyandım...hala şokunu atlatamadım bana dua edin kızlar nasibi yokmuş yavrumun bu dünyada...hayırlısı olsun canı veren de Allah alan da...

Son düzenleme:
s.a canlarım bebeğim hayata veda etti :43::43::43::43: dün gece bi ağrıyla uyandım karnımın alt kısmı davul gibi şişmiş ve çok fazla basınç vardı düşük olabilir mi acaba dedim kendi kendime ama dayanılmayacak kadar da bi ağrım yoktu lavaboya gittim kanamam başlamıştı uykuluydum kafam da yerinde değildi ve ne olduğunu anlamadan parça düşürdüm :43::43::43::43::43: hastaneye gittik dr bebek düşmüş dedi bebeğimin kesesi falan kalmış kürtajla hemen alındı :43::43::43: rüya gibi bi yedi hafta geçirdim ve rüyadan uyandım...hala şokunu atlatamadım bana dua edin kızlar nasibi yokmuş yavrumun bu dünyada...hayırlısı olsun canı veren de Allah alan da...

Canım cok gecmiş olsun rabbim böyle hayırlı kılmış demekki inşallah 2 ay sonra tekrardan saglıklı bir gebeligin olur cok üzülmemeye çalış olurmu ilk hamilelikde vücut zor alışıyormuş şimdi ikinci hamileliginde vücut tanımış olucak yabancı bir madde olarak görmüycek
Bundan sonraki gebeligin daha saglıklı olur benim doktorum böyle demişti ben kaybettigimde allahım sabır versin

Canım cok gecmiş olsun rabbim böyle hayırlı kılmış demekki inşallah 2 ay sonra tekrardan saglıklı bir gebeligin olur cok üzülmemeye çalış olurmu ilk hamilelikde vücut zor alışıyormuş şimdi ikinci hamileliginde vücut tanımış olucak yabancı bir madde olarak görmüycek
Bundan sonraki gebeligin daha saglıklı olur benim doktorum böyle demişti ben kaybettigimde allahım sabır versin
Allah razı olsun mehtapcım...inşallah olur ölen bebegimin acısını ancak yeni bi bebekle bastirabilirim ama korkuyorum şu an ya tekrar hamile kalamazsam ya da tekrar düşük yaparsam diye :(((((

canımmm ne desem bilemedim. elim ayağım titredi bi anda. nasıl oldu böyle durduk yere gayet iyi gidiyordu.
Rabbim acını unuttursun inşallah. bazı bebekler hastalıklı döllendiği için Rabbim anne karnında biçermiş ömrünü.
belki doğduğunda daha büyük üzüntü yaşatmamak için...
Allah yardımcınız olsun bitanem. inşallah hemen ikinci bebeğin gelir hafifletir üzüntünü

günaydınnnn

kimsecikler yok muuuu :24:

sen nerelerdesin canım... topiğinide boş bırakmışsın öyle :19:

Naber kızlar napıyosunuz.yokmu yeni haberler .insanbul öğrenemedinmi cinsiyetini :47::47:
öğrenmedim lazom. hayırlı olsunda artık napalım. sen nasılsın nerelerdesin
Ben cevap vereyim ögrenmemiş canım
İkili test yapılmış sonucu 15 sonra belli olucakmış

evet 15 gün bekletiyolar :19:

Back