günaydın canım nasılsın test yaptın mı merak ediyoruz hadi ama :26::26::26:
he valla ya çatlacazzz şurda yfrks haydi tahlil haydiiiiiiiiiiiiiiyfrks haydi tahlil haydiiiiiiiiiiiiii yfrks haydi tahlil haydiiiiiiiiiiiiii yfrks haydi tahlil haydiiiiiiiiiiiiii yfrks haydi tahlil haydiiiiiiiiiiiiii
hatunlar naparsınız
nirelerdesiniz
geçmişe bakacak vaktim yok direk daldım
bizler iyiyiz cnm sen nasılsın bende bakmadım geçmişe direk daldım senin gibi
Hic girmiyorsun canım sende nerelerdesin
Sonuc nasıldı bişe dedimi doktorun ense ölcümünde
hatunlar naparsınız
nirelerdesiniz
iyiyiz canım sen nasılsın kızlardan haber bekliyoruz yfrks, resense , zeynep var
canım haftasonu başka ile gittik cumartesi ultrasonda baktı doktor, kan sonucu 15 gün sonra dedi
nasıl özel hastaneyse anlamadım 15 gün nası beklerim bilemedim
ultrasonda bi sorun görünüyo mu dedim
hayır iyi görünüyo bebek ama kesin sonuç kanla birlikte söylnir dedi
bacak bacak üstüne atmış göstermiyo kendini
bide bana takviye vitamin felan vermedi yine
söyledim ama beslenmene dikkat edersen ben vitaminlere karşıyım dedi
ceviz badem pekmez balık süt düzenli yiceksen ilaç yazmam dedi
zeynep kimdi ablam :26:
hadi inşallah şenlenir şu topikhemen tesleti yapsınlar
sen tamamen iyileştin mi peki
canımmmmmmmmmmmmmm ben geliyom siz yoksunuz siz oluyosunuz ben yokumnasılsın azapcım görüşemiyoruz :26::26:
kimse durmuyo ki yerinde bnde içinde artıkyaw ben geliyom bu hatunlar yok arkadaşşşşş yaaaEki Görüntüle 981455
keserr as naslsn bacımm nasl gidiyoSlm canım nasılsın:) bebiş nasıl:)
kızlarrr uyamıyorum yaaa sabah test yapacağım vücut ısım düşmedi halaa korkuyorum heyecan yapıyorum offf sabah nasıl olacak yaaaOLMAKKK İSTİYORUMMM TIRLATTTIMMM :122::122::122:
İNŞALLAHHH RABBİM isteyen herkese versin inşallah
ii yapmışsın balummmhatunlar naparsınız
nirelerdesiniz
balım eylül topik anasını yine ban yemiş üzüldüm yaabende iyiyim
kimseler gelmiyo diye üzülüyorum sadece
bi uğursuzluk mu oldu noldu kurşun döktürelim
canım haftasonu başka ile gittik cumartesi ultrasonda baktı doktor, kan sonucu 15 gün sonra dedi
nasıl özel hastaneyse anlamadım 15 gün nası beklerim bilemedim
ultrasonda bi sorun görünüyo mu dedim
hayır iyi görünüyo bebek ama kesin sonuç kanla birlikte söylnir dedi
bacak bacak üstüne atmış göstermiyo kendini
bide bana takviye vitamin felan vermedi yine
söyledim ama beslenmene dikkat edersen ben vitaminlere karşıyım dedi
ceviz badem pekmez balık süt düzenli yiceksen ilaç yazmam dedi
kıss bacınn ne oldu testtt merk etim seni :18::18: söle hadi nenn
Canım ekranda ense ölcümü iyi dediyse kanda da iyi cıkar merak etme
Yanlız 15 gün cok uzun biz 5 gün sonra tlf acıp ögrendik
Özel hastane farklı oluyor demi canım keşke hep gidebilsek mesafe cook
Ekran kalitesi bile farklı benim burdaki doktorunki eski cok burdan bir arkadaş gitti develt hast.
Görmedik diyip yollamışlar hic ilgilenmiyorlar burdakiler bende haftaya pazartesi gidicem bakalım konturole devlete
İkili test yaparken benim doktorumda söylemedi eşim sormuştu cinsiyeti oraya odaklanmıyor doktor baş popo ense falan bunların ölcümü yapıyor saglık olsun bekleriz canım belki ben 4 bucuk aylıkken ögrenmiş olucam oda bafraya gidibilirsem tabiki
Canım ben balık falan yiyemiyorum o yüzden omega hapı kullanıyorum et tavuk hepsinden cok sogdum hicbirini görmek istemiyorum
Ben tüm vitaminleri kullanıyorum ama düzenli icmiyorum kendimi şişirmek istemiyorum doktorumd öyle dedi kan hapını igneni her gün yap geri kalanı arada ic dedi bende öyle yapıyorum ama asla beslenememe dikkat edemiyorum cünkü iştahım halla yok zorla yiyyorum işte
hımm hadi bakalım güzel haberlerle inşallah.hknslcn zeynep işte :) ben iyiyim cnm sğlsın sen nasılsın
ban mı yemiş niye ki:26: ondan mı gelmiyo :26:ii yapmışsın balummm
zaten pek bişi yazmıyo kimse girmiyo ki
balım eylül topik anasını yine ban yemiş üzüldüm yaa
ohhh şükür testlerin iyi cıkmışş çok şükürr demek yigenimiz icerde keyif catıyo ohh mis misyesin onu tteysezi MAŞALLAH
sabah yapsaydın keşke canımTesti yaptım ama çıkmadı, benim yumurtlamam 16. günde olmuştu cumaya kadar bekliyeceğim tekrar yapıcam. Normal kaset test yaptım sabah mı yapsaydım acababilemedim kii
15 gün deyince bende şaşırdım,beklicem artık
özel hastanenin ultrasonu mükemmel. tv gibi oturup saatlerce izleyebilirim mehtap
3boyutlu da gösterdi, yattığın yer bile bi başka başının altına iki tane yastık koyuyorlar kafamı dikip bebeğe bakıcam diye boynu ağrımıyo insanıneşim de çok beğendi. bi daha ki ayada oraya gidelim diye tutturdu.
canım bende balık ve et kokusundan tiksindim. geçenlerde ilk defa kendime kırmızı et yapayım bebek için dedim
öylece köpeğe verdim inanki yiyemedim. ama onun yerine baklagil felan tüketiyorum.
balıktanda tiksinmemiştim ama eşim haftada iki kez yemeye zorladı bebek için. o zaman sık yeyince soğudum.
benim iştah bi açıldı ki sorma sürekli aranıyorum ne yesem diye. bugün akşama kadar yediğim meyvenin hesabı yok.
meyve yemezsem abur cubur yerim tutamam kendimi o da zararlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?