2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

kızlar ya ben kırmızı kartı yedim bu ayda olmadı hevesliydim bu ay nasip değilmiş artık önümüzdeki bahara kaldı ben pes ettim artık ara vermeyi düşünüyorum ben yazı bir geçireyim ondan sonra devam ederim hem tayin işi de hallolmuş olur kendimi bir dr bağlarım ona göre hareket ederim diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun bu arada benim internet te problem var açamıyorum gündüz hiç çalışmıyor akşamları fırsat buldukça gelirim öpüldünüz canlar

yavrum ben domestos vb kimyasallar kullandıktan sonra limon sıkıyorum elime kokusunu gideriyor bende işe yarıyor dene derim ben :)

Iyi aksamlar kizlar ben cok hastayim faranjit olmusum raporluyum evdeyim sizler nasilsinz sol anahtarim sende adet olmussun bende oldum ayin ikisinde kismet beklicez cnm

Bat 3 gün gecti bu sabah idrar testinde çok çok silik ikinci çizgiyi gördüm ilk 5 dakikada ama bir iki saat sonra gittikçe silindi iki çizgi de bu ne demek

Canım büyük bir ihtimal hamilesin testti tekrarla ve kan ver hem kesin sonuç almış olursun hakkında hayırlısı olsun canım

sendemi adet oldun off off bnde kesin p.tesiye kadr olurum ALLAH büyüktür tayin bekliyomuşsun belki kafana takmadıgın için RABBİm göbüşüne inş koyu verir kuzucunu inş bacımmmm
Iyi aksamlar kizlar ben cok hastayim faranjit olmusum raporluyum evdeyim sizler nasilsinz sol anahtarim sende adet olmussun bende oldum ayin ikisinde kismet beklicez cnm

oyyyyyyy balımaa kıyamam yaaa çokk gecmiş olsun bidenemm çok büyük salgın varmış :18:

büyük ,ALLAHIM sen bilirsinnn
demk böyle hayırlıymış

Hayırlısı olsun canım ya bende sendenim hamileliğin bütün belirtilerini yaşadım bu ay ama olmadı yapacak birşey yok ben serbest bıraktım artık yazdan sonra bakarım artık :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…