2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Geçicek hayırlısıyla mide bulantısının getirisi süper olcak inşallah tombidik tombidik elleri ayacıkları olan aşkınız meyveciği bende ne olsun işte çalıştık durduk bittiiii bekleme merkez deyiz şu an sıpacığımız gelecekmi allah bilir, nasip kısmett

günaydın canım iiyiz sen nasılsın bakalım

ben bomba gibiyim kuzumm...
sen iyi değilsin gibi...bu hamilelik seni duygusal ve hormonlar açısından baya etkilemiş belli.
nerden anladım; bi kadın alışveriş bile yapmak istemiyorsa vardır bişeyler.
az kaldı heralde cnm birkaç ay sonra düzelir galiba.
yaşamadım ama yaşaynlardan bildiğim kadarıyla...

inş canım sağlıkla doğsunda teysesi başka birşey istemiyorum..sanada rabbim en yakın zamanda versin canım..kaç gün var bata..

oh oh maşallah canım ne güzel neşen hep bol olsun..evet geçecek diyolar canım eskiye göre azaldı ama yinede bulantılar gün içerisinde hep devam ediyor..herşeye ağlar oldum inanmıcaksın oturup reklamlamlara bile haberlere ağlıyorum..işyerindekilere bağırıyorum..birtek kızıma pamuk gibiyim herkes batıyor bana

inş canım sağlıkla doğsunda teysesi başka birşey istemiyorum..sanada rabbim en yakın zamanda versin canım..kaç gün var bata..

batasıca bata kaldı 8 şekerimmm bakalım tuttturabilmişmiyiz sanırısam bu bebiş karnıma değilde ruhuma kaçtı acayip yaramazlık yapasım varr

kızz ağlama bebişimiz de üzülür sonra bak annesi.
aboo hiç yanına yanaşmamak lazım o zaman bu aralar
bende adet olacağım zaman aynı bunları yaşarım.

kızz ağlama bebişimiz de üzülür sonra bak annesi.
aboo hiç yanına yanaşmamak lazım o zaman bu aralar
bende adet olacağım zaman aynı bunları yaşarım.

zaten kimse yaklaşmıyo tamam sensin sensin diyolar kızımdada ben 9 ay kimseyle görüşmemiştim herkesten gıcık almıştım bir tek sizleri sewiyorum

İnşallah canımcığım zamanı gelmişse olacaktır takdir rabbimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…