2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Kendimi dinlemiyorum artık da.
Kocişimle hiçbir şey yapmıyoruz artık. Buna canım sıkılıyor.
Bugün doktora sorucam bu işi.
hiç bişey yapmıyoruz derken
balım biz üç aydır yapmıyoruz. doktor sakıncası yok korunarak yapabilirsiniz dedi ama benim adam korkak. bebeğe karşı duygusal hassasiyetleri var. bakalım bende beklemedeyim

kıyamam sana ben ya. ne kadar daha devam edeceksin iğneye canım.
Allah ım bu yaşadıklarını sana güzelliklere rahatlıklara çevirsin canım inşallah.
balık bende çok severdim tiksindim bir aydır. tavuk desen doktorlar hormonlu yemeyin diyo ama organiği ben nerden bulayım.
kırmızı et zaten çok nadir yiyorum. Allah bebeklerimize sağlık versin valla ben çok dikkat edemiyorum mahtabım

hiç bişey yapmıyoruz derken
balım biz üç aydır yapmıyoruz. doktor sakıncası yok korunarak yapabilirsiniz dedi ama benim adam korkak. bebeğe karşı duygusal hassasiyetleri var. bakalım bende beklemedeyim
Biz de doktora sormadan cesaret edemedik ne olur ne olmaz diye.
Bazen ben söylüyorum da olmaz çarşamba günü doktora sorucaz öyle diyor

Biz de doktora sormadan cesaret edemedik ne olur ne olmaz diye.
Bazen ben söylüyorum da olmaz çarşamba günü doktora sorucaz öyle diyor

canım onlar bizden daha hassas olabiliyo bazen
aslında ilk üç ay düşük tehlikesi olanlara doktor bekleyin diyebiliyor.
bebeğin ve rahmin mikrop kapmaması için korunma şartı koyuyor.
bize doktor bunları söyledi. tabi herkesin durumu farklı olabilir doktora sorunca rahatlarsın inşallah
ama benim eşim 9 ay olmaması yönünde kararlı gibi şuan

Doktor doguma kadar igneye devam diyor annemin yanında da vurcagım icin annem cok düşkün bana şimdi mutlaka vücudumu oda görecek biliyorum oda üzülücek her zaman tlf soruyor bende alıştım annecim bişey olmuyor diyorum görünce aglar kesin her gün hergün ne kızım bu böyel der igneden cok korkan biri annem bide acmıyor diyorum onlara ama hercekden yakıyor acıyor sanki ettimi bıcakla icden kesiyorlar gibi oluyor ilacı sıkarken o yüzden vallaha tez gecsin istiyorum hamilelik dönemim allahıma yeterki saglıkla kavuşayım diye dualar ediyorum bunların hepsini unutucam kucagıma aldıgımda kendime morel veriyorum hep şuan igne saatim geldi yapayım bari beslenmeye bende hic dikkat edemiyorum gercekden inşallah yazın güzel besleniriz

9 ay mı O kadeee deee bekleyemeyceemmm :)))))))
Konuşmam bile değişti bak

İlk 3 ay düşük tehlikesi var olmaz..
İkinci 3 ay bebek kıpraşıyor, konsantrasyon bozuluyor, olmaz..
Son 3 ay erken doğum riski, yine olmaz..

Bebişlerimiz için bu fedakarlık ne ki

Allah kolaylık versin canım. inşallah çabucak geçer bu dönemler.
annesinin bunları yaşadığını bilince kıymetin katlanacak . evladında sana layık hayırlı evlat olacak inşallah
anneciğinde seni besler ne güzel bi görüntü olur valla
bendee çıkayım balım eşimin işi çıktı bende aç kaldım. ağzımı burnumu sarıp dalayım mutfağa açlıktan ölcem yoksa
görüşürüz akşama doğru

napalım canım olana kadar öldük bittik ağladık.
şimdi ses çıkarmadan beklemek düşüyo valla
annesi değer onun için, rüyalarda yetin ehe

çok haklısın bacım söylediklerinde bn bu ay adet olunca beklemicem gidecm konuşcm belki tüp derler ( inş)
senin dediklerini uygulucam bacım inş hayrlı olur kavga yokkkk

napalım canım olana kadar öldük bittik ağladık.
şimdi ses çıkarmadan beklemek düşüyo valla
annesi değer onun için, rüyalarda yetin ehe
Bir ay içinde iki kere rüyamda gördüm zaten
Bugün de kociş görmüş
Tövbeeeeee :/

Bugün keseyi görsek de resmini sevsek bari

aminn inşş inşşş cümlemizi duyar RABBİM o ol derse hersey olur ALLAH büyükk dua etmem mi ediyomm
bnm de 11 aydr hep hüsrann
ohh işlerini yoluna koymuşsun hep burdasn ozamn

evet cnm burdayımm :) özlemişim sizleri.
dün bende çatlatma iğnesi vuruldum.
6 tane yum oluşmuş.biri çatlamış.
çalışmalara devam

yoğundum kuzum yaa pek gelemedim.arada bi bakıp çıktım kimsecikler yoktu.
nasıl geçti mi bulantıların?

İnşallah canım saglıklı bir şekilde cabucak gecsin inşallah dogup biraz bügdüklerin de kıymet bilen evlatlar olsun hepimizinki
Bende ignemi yaptım sonra bir bulantı yine ögürdüm halsizleştim ellim kollum kalkmıyor eşimde geldi yemege vallaha hic ilgilenmedim bile kahvaltılık bişeyler yedi gitti idare ediyor allahdan ne yiycem ben diye bana sormaması cok hoşuma gidiyor cünkü ben bile bilmiyorum ne yiycegimi hamile kalmadan önce beslenmeme ben cok dikkat ederim diyordum vallaha hic de öyle olmuyormuş hamile olunca nerde eski iştahım bir oturuşda iki dürüm yerdim dışar da şimdi hic birini görmek istemiyorum biran önce şu zor günlerimiz bitsin bizde yemegimizi eskisi gibi yiyelim inşallah küboşum

canım benimde iki düşüğüm olunca cinsiyet önemli olmuyor artık..sağlıklı olsunda bişey olmasında diyorsun cinsiyet öenmli değil diyorsun..ben bundan önceki düşüğümde çok etkilendim çünkü kızımdan önceki düşüğümde hemen ertesi ay kaldım ama bunda 8 ay kaldım bide hormonlar falan bozuldu adet düzensizliği oldu oldu oldu..çok korktum olmayacak diye ama çok şükür Rabbim verdi tüm isteyenlerede verir inşlallah

oh oh MAŞALLAH mik mike devam ozamn durmk yok gelsin bebiş

GÜNAYDINNN KIZLARRRR :26: meydanı boş buldum kudurayım azcık :76::76::76::76::119::119::118::118::122::124:

sen nasılsın sevdum ( annecik adayı)

iiyim tatlım..işteyim bulantılarım biraz azaldı ama devam ediyor sabahları özellikle çok kötüyüm..gün içerisindede canım yemek istemiyor geçecek inş sabırla bekliyorum..kızımda 5 ay sürmüştü inş bunda okadar sürmez..sen neler yapıyorsun güzel hatunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…