• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

iiyim tatlım..işteyim bulantılarım biraz azaldı ama devam ediyor sabahları özellikle çok kötüyüm..gün içerisindede canım yemek istemiyor geçecek inş sabırla bekliyorum..kızımda 5 ay sürmüştü inş bunda okadar sürmez..sen neler yapıyorsun güzel hatunn:16::16::16::16::16:

Geçicek hayırlısıyla mide bulantısının getirisi süper olcak inşallah tombidik tombidik elleri ayacıkları olan aşkınız meyveciği :31::16::16: bende ne olsun işte çalıştık durduk bittiiii bekleme merkez deyiz şu an sıpacığımız gelecekmi allah bilir, nasip kısmett :29::29::38::38:

günaydın canım iiyiz sen nasılsın bakalım:16::16::16:

ben bomba gibiyim kuzumm...
sen iyi değilsin gibi...bu hamilelik seni duygusal ve hormonlar açısından baya etkilemiş belli.
nerden anladım; bi kadın alışveriş bile yapmak istemiyorsa vardır bişeyler.
az kaldı heralde cnm birkaç ay sonra düzelir galiba.
yaşamadım ama yaşaynlardan bildiğim kadarıyla...

Geçicek hayırlısıyla mide bulantısının getirisi süper olcak inşallah tombidik tombidik elleri ayacıkları olan aşkınız meyveciği :31::16::16: bende ne olsun işte çalıştık durduk bittiiii bekleme merkez deyiz şu an sıpacığımız gelecekmi allah bilir, nasip kısmett :29::29::38::38:

inş canım sağlıkla doğsunda teysesi başka birşey istemiyorum..sanada rabbim en yakın zamanda versin canım..kaç gün var bata..

ben bomba gibiyim kuzumm...
sen iyi değilsin gibi...bu hamilelik seni duygusal ve hormonlar açısından baya etkilemiş belli.
nerden anladım; bi kadın alışveriş bile yapmak istemiyorsa vardır bişeyler.
az kaldı heralde cnm birkaç ay sonra düzelir galiba.
yaşamadım ama yaşaynlardan bildiğim kadarıyla...

oh oh maşallah canım ne güzel neşen hep bol olsun..evet geçecek diyolar canım eskiye göre azaldı ama yinede bulantılar gün içerisinde hep devam ediyor..herşeye ağlar oldum inanmıcaksın oturup reklamlamlara bile haberlere ağlıyorum..işyerindekilere bağırıyorum..birtek kızıma pamuk gibiyim:16::16::16: herkes batıyor bana:53::53::53::53:

inş canım sağlıkla doğsunda teysesi başka birşey istemiyorum..sanada rabbim en yakın zamanda versin canım..kaç gün var bata..

batasıca bata kaldı 8 şekerimmm bakalım tuttturabilmişmiyiz :17::27::27::37: sanırısam bu bebiş karnıma değilde ruhuma kaçtı acayip yaramazlık yapasım varr :52::52::55::35::36:

oh oh maşallah canım ne güzel neşen hep bol olsun..evet geçecek diyolar canım eskiye göre azaldı ama yinede bulantılar gün içerisinde hep devam ediyor..herşeye ağlar oldum inanmıcaksın oturup reklamlamlara bile haberlere ağlıyorum..işyerindekilere bağırıyorum..birtek kızıma pamuk gibiyim:16::16::16: herkes batıyor bana:53::53::53::53:

kızz ağlama bebişimiz de üzülür sonra bak annesi.
aboo hiç yanına yanaşmamak lazım o zaman bu aralar :1:
bende adet olacağım zaman aynı bunları yaşarım.

kızz ağlama bebişimiz de üzülür sonra bak annesi.
aboo hiç yanına yanaşmamak lazım o zaman bu aralar :1:
bende adet olacağım zaman aynı bunları yaşarım.

zaten kimse yaklaşmıyo tamam sensin sensin diyolar:37::37::37::37::37: kızımdada ben 9 ay kimseyle görüşmemiştim herkesten gıcık almıştım:1::1::1::1::1: bir tek sizleri sewiyorum:16::16::16:

çaliş çaliş çaliş bizde çok çalıştık yaa..off ne günlerdi artık imdatttt dicektim:16::16::16::16: ama hamile kaldığım ay en az çalıştığım aydı biliyomusun canım..inş sende kavuşacan bebişine:49::49::49::49::49:

İnşallah canımcığım zamanı gelmişse olacaktır takdir rabbimin :49::49::46::46:

Back