- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
kıslarrrrrrrrr cift cizgiyi gördümmmmmm HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Azapppppppppppp gördügüm dogrumu bacım ciddimisin şaka falan degil demi azappppppppp aaay heycanlandım kızzz
mehtabımmmmmmm mehtabımmmm
Neler yapıyon kız sen öylesinemi yazdın kızzaaa neden üzülüyorsun şimdi bak gercek hamile kalsan inanmayız kız yazma böyle
kıslarrrrrrrrr cift cizgiyi gördümmmmmm HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
nasl bi duygu diye merk ettim ilk deva yazdımm çokk güzel bi duyguymuş ben bu duyguyu hiç tadamıcam galibaa
ne güzel yazısı bilem güzelll sizlere müjdelemesi bile güzel oluyomuşşş ölmek istiyommmm
İnanamıyorum canım gerçekten mi bak kalbim pıt pıt atıyor çok heyecanlandım
Aşk olsun yaaaa bende ben hamileymişim gibim sevindirik olduydum olmazz ölmekkk yok sabredicez rabbim sabrımızın mükafatını verecek bizeee
nasl bi duygu diye merk ettim ilk deva yazdımm çokk güzel bi duyguymuş ben bu duyguyu hiç tadamıcam galibaa
ne güzel yazısı bilem güzelll sizlere müjdelemesi bile güzel oluyomuşşş ölmek istiyommmm
bacım çok merk ediyodum nasl bi duygu diyee çokk güzel oluyomuşş
bizde yaşayalım kurban oldugum ALLAHIM tatdır bizlede YALVARIYORUM sanaa RABBİMMMMMMMMMMMMMMMM
Balım sen yine isyanlara başladın bile keşke bizim ellimizde olsa azabım biz ellimizden geleni yapıp bekliyoruz gerisi rabbime kalmış bişe allahım inşallah burda bekleyen herkese nasip etsin gönülden yürekden istiyorum
Olacak hayırlısıyla görürsün bak Rabbim el açan dua eden kulunu boş çevirmez hepimizin hayırlısıyla bebişi olacak
inşşşşşşşşşşşşşş bacım inşşş cümlemize inş kıs bacım sen daha cok gençsin yenide evlisin olur senin olur sen hiç sıkma canını RABBİM büyük
canım senden 3 yaş küçüğüm sadece bende 36 yaşındayım
hm olsun bacım yinede senin umudun çok büyük inş bidaki ay senin ayın olur geli verir göbüşüne bebişin inşşşşşşşşşşşşşşş
as bacım nerelerdesin senn kıı arada gelseneee
nurbanu gelmişşşş
kız bacım hamiş mi oldun yoksa
çok yoğundum cnm, yatılı ve yatısız misafirlerim vardı.daha sık gelirim bundan sonra
yok cnm hamiş diiilim doğum k. hapı kullanıyorum
İnşallah seninde olur diğer arkadaşlarında tüm topikdeki arkadaşlar hep beraber arka arkaya pırtlatırız bebecikleritopikde bebek patlaması olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?