2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

kıslarrrrrrrrr cift cizgiyi gördümmmmmm HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Neler yapıyon kız sen öylesinemi yazdın kızzaaa neden üzülüyorsun şimdi bak gercek hamile kalsan inanmayız kız yazma böyle

nasl bi duygu diye merk ettim ilk deva yazdımm çokk güzel bi duyguymuş ben bu duyguyu hiç tadamıcam galibaa
ne güzel yazısı bilem güzelll sizlere müjdelemesi bile güzel oluyomuşşş ölmek istiyommmm

nasl bi duygu diye merk ettim ilk deva yazdımm çokk güzel bi duyguymuş ben bu duyguyu hiç tadamıcam galibaa
ne güzel yazısı bilem güzelll sizlere müjdelemesi bile güzel oluyomuşşş ölmek istiyommmm

Aşk olsun yaaaa bende ben hamileymişim gibim sevindirik olduydum olmazz ölmekkk yok sabredicez rabbim sabrımızın mükafatını verecek bizeee

İnanamıyorum canım gerçekten mi bak kalbim pıt pıt atıyor çok heyecanlandım

Aşk olsun yaaaa bende ben hamileymişim gibim sevindirik olduydum olmazz ölmekkk yok sabredicez rabbim sabrımızın mükafatını verecek bizeee

bacım çok merk ediyodum nasl bi duygu diyee çokk güzel oluyomuşş
bizde yaşayalım kurban oldugum ALLAHIM tatdır bizlede YALVARIYORUM sanaa RABBİMMMMMMMMMMMMMMMM

Balım sen yine isyanlara başladın bile keşke bizim ellimizde olsa azabım biz ellimizden geleni yapıp bekliyoruz gerisi rabbime kalmış bişe allahım inşallah burda bekleyen herkese nasip etsin gönülden yürekden istiyorum

bacım çok merk ediyodum nasl bi duygu diyee çokk güzel oluyomuşş
bizde yaşayalım kurban oldugum ALLAHIM tatdır bizlede YALVARIYORUM sanaa RABBİMMMMMMMMMMMMMMMM

Olacak hayırlısıyla görürsün bak Rabbim el açan dua eden kulunu boş çevirmez hepimizin hayırlısıyla bebişi olacak

balımm isyan deil şükür hamd olsun verdiklerine ama çok istiyomm yaşımdan korkuyom tek sıkıntım buu
yaşım söle 35 olsa hiç korkmucam balımm anlata biliyom muu
senin yüregini yerim ben yerr güzel yürekli bacım benimm

Olacak hayırlısıyla görürsün bak Rabbim el açan dua eden kulunu boş çevirmez hepimizin hayırlısıyla bebişi olacak

inşşşşşşşşşşşşşş bacım inşşş cümlemize inş kıs bacım sen daha cok gençsin yenide evlisin olur senin olur sen hiç sıkma canını RABBİM büyük

hm olsun bacım yinede senin umudun çok büyük inş bidaki ay senin ayın olur geli verir göbüşüne bebişin inşşşşşşşşşşşşşşş

İnşallah seninde olur diğer arkadaşlarında tüm topikdeki arkadaşlar hep beraber arka arkaya pırtlatırız bebecikleri topikde bebek patlaması olur

çok yoğundum cnm, yatılı ve yatısız misafirlerim vardı. daha sık gelirim bundan sonra

yok cnm hamiş diiilim doğum k. hapı kullanıyorum

hmm anladım artık misafirlerin gitmiş bol bol görelim seni aramızda bacımm
bacım niye dogum k. hapı kulanıyonn :26:

kız azap böyle şaka yapılırmı hamileyim diye yazmışsın sevincim kursağımda kaldı cnm ya :26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…