• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Kendimi dinlemiyorum artık da.
Kocişimle hiçbir şey yapmıyoruz artık. Buna canım sıkılıyor.
Bugün doktora sorucam bu işi.
hiç bişey yapmıyoruz derken :27:
balım biz üç aydır yapmıyoruz. doktor sakıncası yok korunarak yapabilirsiniz dedi ama benim adam korkak. bebeğe karşı duygusal hassasiyetleri var. bakalım bende beklemedeyim :31:
Benim ablamd öyle cok dha berbat gecirdi bu dönemi aşırı kilo vermişti yerlerde sürünüyorum derdi hep sonra annemlere gidince biraz olsun düzelmye başlamıştı 5 ay cok zorluk cekti bende ondan hafif geciriyorum ama istemedigim bişeyi icinde bir süre sonra bulantım cok oluyor cıkartıyorum oda cok zor oldugundan icmek istemiyorum ayranda icemiyorum cok az iciyorum bir cay bardagı ama icine salatalık kesince bolca o zaman iyi oluyor zaten ilk 3 ay önemli degil diyordu doktor artık 3 ay bitti bundan sonra daha cok dikkat ederim hem eskiye göre biraz daha iyim kıyaslarsam......bu igne varya beni maf etti her yerim mor vallaha kollar bacaklar karnım özele gidince sordum devam ediceksin dedi eşimde kıyamıyor morlukları gördükce üzülüyorum diyo bende napalım hayatım herşey evladımız icin diyorum o üzülmesin diye gecicek bu günler inşallah

kıyamam sana ben ya. ne kadar daha devam edeceksin iğneye canım.
Allah ım bu yaşadıklarını sana güzelliklere rahatlıklara çevirsin canım inşallah.
balık bende çok severdim tiksindim bir aydır. tavuk desen doktorlar hormonlu yemeyin diyo ama organiği ben nerden bulayım.
kırmızı et zaten çok nadir yiyorum. Allah bebeklerimize sağlık versin valla ben çok dikkat edemiyorum mahtabım :(

balım biz üç aydır yapmıyoruz. doktor sakıncası yok korunarak yapabilirsiniz dedi ama benim adam korkak. bebeğe karşı duygusal hassasiyetleri var. bakalım bende beklemedeyim :31:
Biz de doktora sormadan cesaret edemedik ne olur ne olmaz diye.
Bazen ben söylüyorum da olmaz çarşamba günü doktora sorucaz öyle diyor :(

Biz de doktora sormadan cesaret edemedik ne olur ne olmaz diye.
Bazen ben söylüyorum da olmaz çarşamba günü doktora sorucaz öyle diyor :(

canım onlar bizden daha hassas olabiliyo bazen
aslında ilk üç ay düşük tehlikesi olanlara doktor bekleyin diyebiliyor.
bebeğin ve rahmin mikrop kapmaması için korunma şartı koyuyor.
bize doktor bunları söyledi. tabi herkesin durumu farklı olabilir doktora sorunca rahatlarsın inşallah
ama benim eşim 9 ay olmaması yönünde kararlı gibi şuan :31:

kıyamam sana ben ya. ne kadar daha devam edeceksin iğneye canım.
Allah ım bu yaşadıklarını sana güzelliklere rahatlıklara çevirsin canım inşallah.
balık bende çok severdim tiksindim bir aydır. tavuk desen doktorlar hormonlu yemeyin diyo ama organiği ben nerden bulayım.
kırmızı et zaten çok nadir yiyorum. Allah bebeklerimize sağlık versin valla ben çok dikkat edemiyorum mahtabım :(

Doktor doguma kadar igneye devam diyor annemin yanında da vurcagım icin annem cok düşkün bana şimdi mutlaka vücudumu oda görecek biliyorum oda üzülücek her zaman tlf soruyor bende alıştım annecim bişey olmuyor diyorum görünce aglar kesin her gün hergün ne kızım bu böyel der igneden cok korkan biri annem bide acmıyor diyorum onlara ama hercekden yakıyor acıyor sanki ettimi bıcakla icden kesiyorlar gibi oluyor ilacı sıkarken o yüzden vallaha tez gecsin istiyorum hamilelik dönemim allahıma yeterki saglıkla kavuşayım diye dualar ediyorum bunların hepsini unutucam kucagıma aldıgımda kendime morel veriyorum hep şuan igne saatim geldi yapayım bari beslenmeye bende hic dikkat edemiyorum gercekden inşallah yazın güzel besleniriz

canım onlar bizden daha hassas olabiliyo bazen
aslında ilk üç ay düşük tehlikesi olanlara doktor bekleyin diyebiliyor.
bebeğin ve rahmin mikrop kapmaması için korunma şartı koyuyor.
bize doktor bunları söyledi. tabi herkesin durumu farklı olabilir doktora sorunca rahatlarsın inşallah
ama benim eşim 9 ay olmaması yönünde kararlı gibi şuan :31:
9 ay mı:27: O kadeee deee bekleyemeyceemmm :)))))))
Konuşmam bile değişti bak:1:

İlk 3 ay düşük tehlikesi var olmaz..
İkinci 3 ay bebek kıpraşıyor, konsantrasyon bozuluyor, olmaz..
Son 3 ay erken doğum riski, yine olmaz..

Bebişlerimiz için bu fedakarlık ne ki:43:

Doktor doguma kadar igneye devam diyor annemin yanında da vurcagım icin annem cok düşkün bana şimdi mutlaka vücudumu oda görecek biliyorum oda üzülücek her zaman tlf soruyor bende alıştım annecim bişey olmuyor diyorum görünce aglar kesin her gün hergün ne kızım bu böyel der igneden cok korkan biri annem bide acmıyor diyorum onlara ama hercekden yakıyor acıyor sanki ettimi bıcakla icden kesiyorlar gibi oluyor ilacı sıkarken o yüzden vallaha tez gecsin istiyorum hamilelik dönemim allahıma yeterki saglıkla kavuşayım diye dualar ediyorum bunların hepsini unutucam kucagıma aldıgımda kendime morel veriyorum hep şuan igne saatim geldi yapayım bari beslenmeye bende hic dikkat edemiyorum gercekden inşallah yazın güzel besleniriz

Allah kolaylık versin canım. inşallah çabucak geçer bu dönemler.
annesinin bunları yaşadığını bilince kıymetin katlanacak . evladında sana layık hayırlı evlat olacak inşallah
anneciğinde seni besler ne güzel bi görüntü olur valla :16:
bendee çıkayım balım eşimin işi çıktı bende aç kaldım. ağzımı burnumu sarıp dalayım mutfağa açlıktan ölcem yoksa :31:
görüşürüz akşama doğru :54:

9 ay mı:27: O kadeee deee bekleyemeyceemmm :)))))))
Konuşmam bile değişti bak:1:

İlk 3 ay düşük tehlikesi var olmaz..
İkinci 3 ay bebek kıpraşıyor, konsantrasyon bozuluyor, olmaz..
Son 3 ay erken doğum riski, yine olmaz..

Bebişlerimiz için bu fedakarlık ne ki:43:

napalım canım olana kadar öldük bittik ağladık.
şimdi ses çıkarmadan beklemek düşüyo valla :1:
annesi değer onun için, rüyalarda yetin ehe :27:

evet onu da konuş doktorunla balım
ama sanıyorum üç aşılamadan sonra tüpe geçiyorlar
ama yaş riski varsa özeller hiç aşılamayla uğraştırmadan direk tüpe geçiyor
inşallah devlette gerek görür geçer hemen.

ya canım millete bakmayın siz
ben yeni evlendiğim aylarda bile bebek soruyorlardı
insanlar ne söyledikelrinin farkında değil
soruyolar ama çekmeyen bilmez.o insan bebek sahibi olabiliyo mu diye düşünemezler
çünkü soranlar çabucak kavuşuyo.
sen sıkma canını eşinde seviyo seni. bunaltmıyoda anladığım kadarıyla. inancıda var.
sana kalan akıllı adımlar atmak. ikna etmeye bak kuzum. kavga etmeyin yazık geçen günlerinize ay.

çok haklısın bacım söylediklerinde bn bu ay adet olunca beklemicem gidecm konuşcm belki tüp derler ( inş)
senin dediklerini uygulucam bacım inş hayrlı olur kavga yokkkk :34:

napalım canım olana kadar öldük bittik ağladık.
şimdi ses çıkarmadan beklemek düşüyo valla :1:
annesi değer onun için, rüyalarda yetin ehe :27:
Bir ay içinde iki kere rüyamda gördüm zaten:27:
Bugün de kociş görmüş:27:
Tövbeeeeee :/

Bugün keseyi görsek de resmini sevsek bari:1:

aminn inşş inşşş cümlemizi duyar RABBİM o ol derse hersey olur ALLAH büyükk dua etmem mi ediyomm :14:
bnm de 11 aydr hep hüsrann :14::14:
ohh işlerini yoluna koymuşsun hep burdasn ozamn :21::21::21:

evet cnm burdayımm :) özlemişim sizleri.
dün bende çatlatma iğnesi vuruldum.
6 tane yum oluşmuş.biri çatlamış.
çalışmalara devam :17:

ayy o akıntı yok mu, biraz daha katlan canım geçiyo sonra.
zaten çok dinleme kendini
belirtilerde gelmez inşallah. bende il haftalar öyleydim sonradan azdı benimki :25:

hoşgeldin canım nerelerdesin
ben iyi diyeyim iyi olayım

yoğundum kuzum yaa pek gelemedim.arada bi bakıp çıktım kimsecikler yoktu.
nasıl geçti mi bulantıların?

Allah kolaylık versin canım. inşallah çabucak geçer bu dönemler.
annesinin bunları yaşadığını bilince kıymetin katlanacak . evladında sana layık hayırlı evlat olacak inşallah
anneciğinde seni besler ne güzel bi görüntü olur valla :16:
bendee çıkayım balım eşimin işi çıktı bende aç kaldım. ağzımı burnumu sarıp dalayım mutfağa açlıktan ölcem yoksa :31:
görüşürüz akşama doğru :54:

İnşallah canım saglıklı bir şekilde cabucak gecsin inşallah dogup biraz bügdüklerin de kıymet bilen evlatlar olsun hepimizinki
Bende ignemi yaptım sonra bir bulantı yine ögürdüm halsizleştim ellim kollum kalkmıyor eşimde geldi yemege vallaha hic ilgilenmedim bile kahvaltılık bişeyler yedi gitti idare ediyor allahdan ne yiycem ben diye bana sormaması cok hoşuma gidiyor cünkü ben bile bilmiyorum ne yiycegimi hamile kalmadan önce beslenmeme ben cok dikkat ederim diyordum vallaha hic de öyle olmuyormuş hamile olunca nerde eski iştahım bir oturuşda iki dürüm yerdim dışar da şimdi hic birini görmek istemiyorum biran önce şu zor günlerimiz bitsin bizde yemegimizi eskisi gibi yiyelim inşallah küboşum

Bende her zaman saglıklı olsunda diyorum gec ögrensemde önemli degil diyorum cumartesi günü ben sormadım bile sormazdımda
Eşim merak ediyordu sordu doktorda erken dedi bende benim icin önemli degil ölcümleri iyi cıksın saglıklı olsunda bir kaybım oldu o yüzden ekrana baktım hareket ediyormu diye kalbi atıyormu cok dikkatli bakıyordum ekrana cinsiyeti aklımdan bile gecmiyordu
Sormayada gerek yok görüyorsa söyler zaten en önemlisi saglıklı olması ilk cocukda degilde ikinci cocukda cok merak edildigini duydum gördüm bende işte bi kızım var buda erkek olsun cok merak ediyorum diyeni cok duydum ilkinde önemsenmiyor bana göre

canım benimde iki düşüğüm olunca cinsiyet önemli olmuyor artık..sağlıklı olsunda bişey olmasında diyorsun cinsiyet öenmli değil diyorsun..ben bundan önceki düşüğümde çok etkilendim çünkü kızımdan önceki düşüğümde hemen ertesi ay kaldım ama bunda 8 ay kaldım bide hormonlar falan bozuldu adet düzensizliği oldu oldu oldu..çok korktum olmayacak diye ama çok şükür Rabbim verdi tüm isteyenlerede verir inşlallah:16::16::16:

evet cnm burdayımm :) özlemişim sizleri.
dün bende çatlatma iğnesi vuruldum.
6 tane yum oluşmuş.biri çatlamış.
çalışmalara devam :17:

yoğundum kuzum yaa pek gelemedim.arada bi bakıp çıktım kimsecikler yoktu.
nasıl geçti mi bulantıların?

oh oh MAŞALLAH mik mike devam ozamn durmk yok gelsin bebiş :34::46:

GÜNAYDINNN KIZLARRRR :4::3::16::54::34::33::32::31::52::30::29::27::26: meydanı boş buldum kudurayım azcık :7::10::8::22::36::36::36::64::64::64::64::66::66::66::65::65::76::76::76::76::119::119::118::118::122::124:

sen nasılsın sevdum ( annecik adayı):16::16::16::16:

iiyim tatlım..işteyim bulantılarım biraz azaldı ama devam ediyor sabahları özellikle çok kötüyüm..gün içerisindede canım yemek istemiyor geçecek inş sabırla bekliyorum..kızımda 5 ay sürmüştü inş bunda okadar sürmez..sen neler yapıyorsun güzel hatunn:16::16::16::16::16:

Back