• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

ateşi ölçtükten sonra uyusana hacı. bedenin kafan dinlenir.

olcaksın kuzum valla olcak Allah a bol bol dua et Rabbim geri çevirmez.
senide kutlucaz burda doya doya hoplaya zıplaya:16:

kıss bacım telin satini kuruyom 06.10 ateşimi ölçüyom sonra uyuyom bi kalkıyom sat 11 :1::1::1:
agzını yerim senin yerr RABBİM duysun inş seni ayy bnde görürmüyüm ki bnmde halayımı cekermiyiz kii off hep hayl bnlarr :43::43:
gecen rüyamda beyaz kundakta bi kızım olmuş sag gögsümde emziriyom kukusunu hiç görmedim kızım diye sevip emziriyom hep bacımmmm :43::43::43::43::43:

Aynen canım hamile kalana kadar neler cektik vallaha aglamakdan hep hastaydım allahıma şükürler olsun rabbim nasip etmiş elbet belli olucak ablam hic ögrenemedi cok ugraştı dokturu ama kızı göstermedi hep bacak bacak üstüne atıyordu dogunca kız oldugunu anladılar saglıklı elli ayagı düz hayırlı evlat olsun yeterki

sizlerin yaşadıklarını yaşmk istiyom bnde gideyim kalp atışını duyayımm
bnm de migdem bulansınn RABBİM duy ne olurr beniiiiiiiiiiiiii
:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Allahım sana da nasip etsin canım..
İnşallah bu ay kırmızıları görmeyeceksin:)

Çok şükür artık o günlerin geride kaldı:))

Ben bugün kısmetse keseyi görmeye gidicem.Belki kalp atışlarını da duyarım ufak bi ihtimal de olsa:))))
Sen artık bunları da geride bırakmışsındır tabiki:))

hadi güzel haberlerle dön inşallah annesi:16:
sende geride bırakacaksın hepsi çok hızlı gelip geçecek emin ol
eğer fazla belirtide yaşamazsan süper geçer inşallah hamileliğin

valla bende öyle mehtabım. iştahla yemek yemek istiyorum artık. kilo almak istiyorum.
ekmek arası çok seviyorum bende. dedim ya domates kış günü alma diyo eşim ama o iyi geliyo. o olursa yiyorum ekmek arası.
süt yoğurt felan tüketiyo musun canım?

Süt hic icmedim hamile kalmadan önce icerdik eşimle her akşam hamile kaldım ondan bi igrendim ama bu hafta gecsin belki daha iyi olursam icmeye çalışıcam yogurt az yiyorum dün cacık yaptım öyle yedim vallaha damak tadı diye bişe kalmadı kabızlık cekiyorum o yüzden dikkat ediyorum yediklerime incir hurma kayısı fındık bunları azda olsa yiyorum bol su iciyorum balık eskiden yerimdim şimdi cok agır geliyor yiyemiyorum senin gibi domates salatalık biber peynir cok tüketiyorum hepsi hormonlu ama en iyi onlar geliyor bana
Ablam 4 yada 5 ayda gecer bana cekmişin diyoo diger ablam hic böyle olmadı

kıss balımm öküz bu öküz vlla diyom ama bu akşm agırlımı koycam kkeyfini beklemicemm :47:
aynen dedigin gibi yaş gidiyo 1 ay 1 aydr hemn tüp e gecmeyi istiyom çünkü ondada bişi yok bndede belki tutarr
delircem yeminle delircemm yok yok böle olmucak akşama sıkı bi kavga cıkartmam lazımm :47:
yaşasın kötülükkk :27::27:
aminn balımm RABBİM hepimizin gönlündekini versin bacımm
vla bn ciddi dedim nolcak elimemi yapışak kıss hazırlarımm vla keşke yakın olsaydıkk :5:

canım kavga etmeden hallet, bak erkekleri yıldırırsan hepten vazgeçer. onların kafa farklı çalışıyo
otur kendini acındır biraz, ona saldırma. duygusal açıdan içine işle
sana güveniyorum ben :4::4::4:

hadi güzel haberlerle dön inşallah annesi:16:
sende geride bırakacaksın hepsi çok hızlı gelip geçecek emin ol
eğer fazla belirtide yaşamazsan süper geçer inşallah hamileliğin
Şuanda ne bulantı var ne de başka bi şey.
Sadece sarı akıntım var sürekli çamaşır değiştiriyorum.
Bi de arada bi karnımın alt tarafı ağırıyor o kadar:)

İnşallah hamileliğimiz de doğumumuz da kolay olur:)

sizlerin yaşadıklarını yaşmk istiyom bnde gideyim kalp atışını duyayımm
bnm de migdem bulansınn RABBİM duy ne olurr beniiiiiiiiiiiiii
:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Canım inşallah rabbim sesini duyar tez zamanda olsun bende cok isterim kimse beklemsin herkesin göbişi dolsun saglıklı hayırlı evlatlarımız olsun hepimizin inşallahhhh amin amin amin

canım kavga etmeden hallet, bak erkekleri yıldırırsan hepten vazgeçer. onların kafa farklı çalışıyo
otur kendini acındır biraz, ona saldırma. duygusal açıdan içine işle
sana güveniyorum ben :4::4::4:

tm bacım senin dedigini yapcam balım bu ay gidecm dr a aşı isticem bide dicem ki yaşım 39 tüp olsa olmz mı dicem yada nezamn uygun görürsnz dicem :18::18:

kıss bacım telin satini kuruyom 06.10 ateşimi ölçüyom sonra uyuyom bi kalkıyom sat 11 :1::1::1:
agzını yerim senin yerr RABBİM duysun inş seni ayy bnde görürmüyüm ki bnmde halayımı cekermiyiz kii off hep hayl bnlarr :43::43:
gecen rüyamda beyaz kundakta bi kızım olmuş sag gögsümde emziriyom kukusunu hiç görmedim kızım diye sevip emziriyom hep bacımmmm :43::43::43::43::43:

ahh kuzum benimm sen Allah ın kapısından dualarınla ayrılma o geri çevirmez
ümitsizliğe kapılma, bak eşinde de sende de sorun yok olacak bu ama zamanını biz isteyince olmuyo işte
ne güzel bi rüya arkasından gerçekleşecek inşallah bu rüyan canım benim:16::16::16:

kızlarr slm lar nasılsınız?
as hg bacımm :3: nerelerdesin sennn :4:
Canım inşallah rabbim sesini duyar tez zamanda olsun bende cok isterim kimse beklemsin herkesin göbişi dolsun saglıklı hayırlı evlatlarımız olsun hepimizin inşallahhhh amin amin amin

ALLAH razı olsun bacımm aminnnn RABBİM siz hamişlerede bi avazda kucagınıza almayı nassip etsin kuzucuklarınızı inşşş:16::16:

Süt hic icmedim hamile kalmadan önce icerdik eşimle her akşam hamile kaldım ondan bi igrendim ama bu hafta gecsin belki daha iyi olursam icmeye çalışıcam yogurt az yiyorum dün cacık yaptım öyle yedim vallaha damak tadı diye bişe kalmadı kabızlık cekiyorum o yüzden dikkat ediyorum yediklerime incir hurma kayısı fındık bunları azda olsa yiyorum bol su iciyorum balık eskiden yerimdim şimdi cok agır geliyor yiyemiyorum senin gibi domates salatalık biber peynir cok tüketiyorum hepsi hormonlu ama en iyi onlar geliyor bana
Ablam 4 yada 5 ayda gecer bana cekmişin diyoo diger ablam hic böyle olmadı

benim ablam daha betermiş. öğürürken nefesim kesilirdi ölüyorum diye eşim paniğe kapılırdı diiyo.
allah tan ben o kadar değilim.
ben süt içerken zorlanıyorum ama içine robottan geçirilmiş meyve karıştırabilirsin canım.muz severim ama bende de kabızlık var.
ama yoğurt en önemlisi. onu mutlaka tüket.ayran yap iç.

ahh kuzum benimm sen Allah ın kapısından dualarınla ayrılma o geri çevirmez
ümitsizliğe kapılma, bak eşinde de sende de sorun yok olacak bu ama zamanını biz isteyince olmuyo işte
ne güzel bi rüya arkasından gerçekleşecek inşallah bu rüyan canım benim:16::16::16:

inş bacım inş bnm korkum hep yaşım genç olsam yada bu 2. evlilgim olmaza bu kadr istemicem zor durumdayım bu memleketine gitti herkez bebk sordu dedi akşam sanki bynmden kaynar sular döküldü :43::43::43:

as hg bacımm :3: nerelerdesin sennn :4:

ALLAH razı olsun bacımm aminnnn RABBİM siz hamişlerede bi avazda kucagınıza almayı nassip etsin kuzucuklarınızı inşşş:16::16:

canıımmm inşallah rabbim görecek yalvarışlarımızı sen hiç canını sıkma,hep dua et...:16:
bende bekliyorum binbir ümitle her ay.ama sonuç hüsranla bitiyor :5:ve demek ki rabbim vereceği zamanı bilior diyorum ve ondan daha çok istiyorum.

ben yoğundum kız bu aralar ay sonu ve ay başı yoğun oluorum da bitti çok şükür :36:

canıımmm inşallah rabbim görecek yalvarışlarımızı sen hiç canını sıkma,hep dua et...:16:
bende bekliyorum binbir ümitle her ay.ama sonuç hüsranla bitiyor :5:ve demek ki rabbim vereceği zamanı bilior diyorum ve ondan daha çok istiyorum.

ben yoğundum kız bu aralar ay sonu ve ay başı yoğun oluorum da bitti çok şükür :36:

aminn inşş inşşş cümlemizi duyar RABBİM o ol derse hersey olur ALLAH büyükk dua etmem mi ediyomm :14:
bnm de 11 aydr hep hüsrann :14::14:
ohh işlerini yoluna koymuşsun hep burdasn ozamn :21::21::21:

Şuanda ne bulantı var ne de başka bi şey.
Sadece sarı akıntım var sürekli çamaşır değiştiriyorum.
Bi de arada bi karnımın alt tarafı ağırıyor o kadar:)

İnşallah hamileliğimiz de doğumumuz da kolay olur:)
ayy o akıntı yok mu, biraz daha katlan canım geçiyo sonra.
zaten çok dinleme kendini
belirtilerde gelmez inşallah. bende il haftalar öyleydim sonradan azdı benimki :25:
kızlarr slm lar nasılsınız?

hoşgeldin canım nerelerdesin
ben iyi diyeyim iyi olayım

tm bacım senin dedigini yapcam balım bu ay gidecm dr a aşı isticem bide dicem ki yaşım 39 tüp olsa olmz mı dicem yada nezamn uygun görürsnz dicem :18::18:

evet onu da konuş doktorunla balım
ama sanıyorum üç aşılamadan sonra tüpe geçiyorlar
ama yaş riski varsa özeller hiç aşılamayla uğraştırmadan direk tüpe geçiyor
inşallah devlette gerek görür geçer hemen.

ayy o akıntı yok mu, biraz daha katlan canım geçiyo sonra.
zaten çok dinleme kendini
belirtilerde gelmez inşallah. bende il haftalar öyleydim sonradan azdı benimki :25:
Kendimi dinlemiyorum artık da.
Kocişimle hiçbir şey yapmıyoruz artık. Buna canım sıkılıyor.
Bugün doktora sorucam bu işi.

benim ablam daha betermiş. öğürürken nefesim kesilirdi ölüyorum diye eşim paniğe kapılırdı diiyo.
allah tan ben o kadar değilim.
ben süt içerken zorlanıyorum ama içine robottan geçirilmiş meyve karıştırabilirsin canım.muz severim ama bende de kabızlık var.
ama yoğurt en önemlisi. onu mutlaka tüket.ayran yap iç.

Benim ablamd öyle cok dha berbat gecirdi bu dönemi aşırı kilo vermişti yerlerde sürünüyorum derdi hep sonra annemlere gidince biraz olsun düzelmye başlamıştı 5 ay cok zorluk cekti bende ondan hafif geciriyorum ama istemedigim bişeyi icinde bir süre sonra bulantım cok oluyor cıkartıyorum oda cok zor oldugundan icmek istemiyorum ayranda icemiyorum cok az iciyorum bir cay bardagı ama icine salatalık kesince bolca o zaman iyi oluyor zaten ilk 3 ay önemli degil diyordu doktor artık 3 ay bitti bundan sonra daha cok dikkat ederim hem eskiye göre biraz daha iyim kıyaslarsam......bu igne varya beni maf etti her yerim mor vallaha kollar bacaklar karnım özele gidince sordum devam ediceksin dedi eşimde kıyamıyor morlukları gördükce üzülüyorum diyo bende napalım hayatım herşey evladımız icin diyorum o üzülmesin diye gecicek bu günler inşallah

inş bacım inş bnm korkum hep yaşım genç olsam yada bu 2. evlilgim olmaza bu kadr istemicem zor durumdayım bu memleketine gitti herkez bebk sordu dedi akşam sanki bynmden kaynar sular döküldü :43::43::43:

ya canım millete bakmayın siz
ben yeni evlendiğim aylarda bile bebek soruyorlardı
insanlar ne söyledikelrinin farkında değil
soruyolar ama çekmeyen bilmez.o insan bebek sahibi olabiliyo mu diye düşünemezler
çünkü soranlar çabucak kavuşuyo.
sen sıkma canını eşinde seviyo seni. bunaltmıyoda anladığım kadarıyla. inancıda var.
sana kalan akıllı adımlar atmak. ikna etmeye bak kuzum. kavga etmeyin yazık geçen günlerinize ay.

Back