2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

kısss balummm geliyom bekliyom kimse yok napim ala ala kıs balum bu ay ateş ölçmeye başladım her şey bi ümt işte :18:
sen naslsın bebişin naslll cicik annee

niye kimse yok anlamadım ki bende :26:
bende bir derdim var bölümüne takılmaya başladım anacım kimse olmayınca milletin derdini okuyorum
ateş ölç ölç bacım bende ölçtüm çok iyi oluyo
en azından adet olup olmayacağını anlıyosun

nazar degdi bizim topige kıss
sen hiç ölçmüşmüydün ateş :26: bacım biti mi sınavların nasl gecti bacımm :18:

dün senin yorumunu gördüm orda insalbul :))

nazar degdi bizim topige kıss
sen hiç ölçmüşmüydün ateş :26: bacım biti mi sınavların nasl gecti bacımm :18:

hamile kaldığım ay hep ölçtüm canım.
sabah 7'de dijital dereceyle dil altından... adet günümde de ateşim düşmeyince test yaptımdı zaten. düşseydi yapmayacaktım testi.
inşallah sana da uğur getirir balımm

insanbuuuuuuulll :) seni çok özleiiiiiiiiiiim çok şükür bitti sınavların, nasıl geçti inşallah güzel sonuçlar gelir
topik bi ara o kadar sessizdi ki giriyom giriyom hep aynı sayfada yavrum yaa
herkeşin bir telaşesi var herhal..en son baktığıma sınavlar biitti azcık uyuyam demişsin yani pazar günüydü..dün girmedim hem hastaneye gittim hem de topik yine sessizdir diye..cumartesi kan verdim kuzum beta hcg 620 çıktı bi de dün verdim kan 820 çıktı bebekimi 1 hafta sonra görebilirim de mi?

bende başladım ölçmeye ama gec kaldım adetin 11 ocaktı adetin 11 ci günü başladım off yani gecen salı hep gec kalıyom bnyaa
inşş bacım inşşş ugur getirir inşşşşşşşşş
ben geldim bacılarrrrrr
ashggggg bacımmm
Napîyonuz kızlar insanbul özledim seni nevar ne yok pepiş nasıl

kıss caduu bizi özlemedin haa küstüm gidiyom ben

insanbul napıyon kııı beben yapıyo aşertiyomu seni bak haberim olsun her türlü
6 gr olmuş kızzz maşallahhh

yok kız aşermiyorum, bazen rüyamda görüyorum aşerdiğimi
büyüdü teyzesi. sende kardeş getiriyosun benimkine naptın keseyi gördün mü sen?

bekaret meselesini saf çok memlekette yaaa

o konuları okumaktan psikolojim bozuldu. üzülüyorum kızlara. hepimizin evladı olacak ay.
bir şeyi asla yapmam deyince şeytan işini gücünü bırakıp o şeyi sana yaptırmak için uğraşırmış bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…