Canım kaynanaya bakma sen cok karıştırma kendine benim hamile oldugumu halla bilmiyorlar sadece benim annem ve ablamlar birde sizler biliyorsunuz eşim dogrunca görürler diyoo
bende sen bilirsin diyorum benim annem ve babamla cok iyi anlaşıyor eşim hep annemlerde kalmak ister asla kendi annesine gidip kalmak istemez annem cok üstümüze düşüyor cok merhametli arkadaş gibi eşimde o yüzden cok seviyor ailen mükkemmel senin der hep bana hic eksikleri yok der annemle aynı gün dogum günümüz mayıs 5
Şimdiden karar verdik çamaşır makinası alıcaz bozulmak üzereymiş hediye eşim aileme karşı asla cimrilik yapmaz cok seviyorum huyunu allah bin kere razı olsun...
Canım yemek konusuna gelince ev yemegi istiyorum bende ama başkası pişirsin bana bir tabak versin istiyorum
Bizde sık sık dışarda yiyoruz ama hoşuma gitmiyor dışarda yemek ama arada mecbur kalıyoruz işde evde yapıyorum ama zor yiyorum
Ac kalma hastalıklı gibi olursun ben aclık hissetmiyorum ama bana haber veriyor migden boşaldı diye kramplar girmeye başlıyor ben hemen mutfaga koşuyorum atıştırıyorum arasıra tost yapıyorum muz yiyorum kilo almadım ama zayıfalamadım da sık sık yedim ekmek yedim kuru bazen bişe bulamayınca penir ekmekden bıkmış durumdayım sen cok zayıfsın ye lütfen halsiz kalırsın daha cokk