• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

inşallah kalmazsın yavrum yaa :8
evde zor duruyorym insanbul yaw her gün git kan verilecek deseler veririm vallaaa..yeterki bebişim iyi olsun :) benim 5.hafta bitiyo,bir an önce görmek istiyorum bebişimi :)

canım görceksin inşallah. aynı benim gibisin. bende günleri sayıyorum göreyim diye.
ama çok fazla ultrasonda zararlıymaş. toplamda 5 defadan fazla girmeyin diyolar, ben daha iki ayda 4 kez girdim düşük tehlikesi var diye. senin şuan yemen gerekenleri söyleyimde benim gibi yememezlik yapma canım,ben cahillik ettim çünkü. sert peynir,süt,yoğurt,ceviz ve yumurta. günlük birer porsiyon şeklinde tüket kuzum. ben yemedim sen ye :))))

valla pek becerikli olduğum söylenemez öyle börekler çörekler yapamam zaten yemek yapmaya çok vaktimde kalmıyo yaparsamda hep değiştirerek yaparım yemekleri :) genelde annem kayınvalidem yapar gönderirler sağolsunlar siz çalışıyosunuz biz yaptık yemek derler :)

nee güzelll ohhh valla :52: bu devirde becerikli olmak suç zaten hacı, kayınvalideye gidince bile bana yaptırıyo sen güzel yapıyosun diye :19: bende öyle kayınvalide isterem :19:

:9::9::9::9::9::9::1::1::1::1: hersey bebk içinnn bi hamil olayım kurban edecem zati göstermicem kukumu 9 ay :27::27::52::52:
hahaha deme öyle kız özlersin sonra :27::27::27: 9 ayda uzun hacı düz duvara tırmanma sonra :27:
geldim be ya sizi özledimm gaciler :3::16: bebişimiz nasıl bi yaramazlık yoktur inş.?

bende ösledim ya geliyom gidiyom kismeler yok
çok şükür canım aksilik görünmüyo şimdilik.
evde sıkılıyorum, kendime uğraş arıyorum valla, bende nasıl son durumlar?

nee güzelll ohhh valla :52: Bu devirde becerikli olmak suç zaten hacı, kayınvalideye gidince bile bana yaptırıyo sen güzel yapıyosun diye :19: Bende öyle kayınvalide isterem :19:

anam benimki bişey elletmez ödü kopar iş yapcam diye kendisi pek bi becerikli siz yoruluyosunuz der hiç iş yaptırmaz sağolsun

hahaha deme öyle kız özlersin sonra :27::27::27: 9 ayda uzun hacı düz duvara tırmanma sonra :27:

:17::17::17::17::17::17::37:

amanıınn uyuşunda büyüsün annesinin karnında :nazar::emir_bebek:
neyse az kaldı.şurda 7 ay sonra falan sıkılmaya vaktin olmayacak,bacı bugünlerinin kıymetini bil :)

anam benimki bişey elletmez ödü kopar iş yapcam diye kendisi pek bi becerikli siz yoruluyosunuz der hiç iş yaptırmaz sağolsun

ohh şanslısın valla,ben altlı üstlü oturuorm hiçbir faydası yok.varsa yoksa kızı var onun.o da bizle aynı binada.
bi ayda yılda bir kapısından geçerken çıkar hadi geliinnn burda yiyin yemek der.ben girsemde yemem zaten eşime hazırlarım.

maşallah kızzzzzz vallahi imrendim nazarım değcek amaaağğnn :52:
git git anlatma :27: benimkini kesesim geldi ehehe:27:

amanıınn uyuşunda büyüsün annesinin karnında :nazar::emir_bebek:
neyse az kaldı.şurda 7 ay sonra falan sıkılmaya vaktin olmayacak,bacı bugünlerinin kıymetini bil :)

o kadar uğraştım olsun diye şikayet etmeye utanıyorum bacım zaten.
sen nasılsın? nasıl gidiyo?

ohh şanslısın valla,ben altlı üstlü oturuorm hiçbir faydası yok.varsa yoksa kızı var onun.o da bizle aynı binada.
bi ayda yılda bir kapısından geçerken çıkar hadi geliinnn burda yiyin yemek der.ben girsemde yemem zaten eşime hazırlarım.

anam bizimkide kızına yapmaz bana yapar kızı herşeylerine koşar temizliğine işine gücüne ona yaptırıyo valla bilmem beğenmediği için yaptırmıyoooo bilmem kıyamadığı için ama bizimki biraz düşüncelidir gelinime iş yaptırdım demem den der :) şimdi ben size bakayım yaşlanınca siz bana bakarsınız der geleceğe yatırım :9::9:

Back